Godfather 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

vam sa nezda ze vam to nejak trha?
martinsos
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

je to pekne shit hra hádam horšia jak jednotka :?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

James13579 napísal:vam sa nezda ze vam to nejak trha?
napis zostavu a uvydime preco ti to trha :wink: mne osobne to "netrha" :wink:
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

:? aj ja som sklamaný z tejto hry čakal som viac, ale takto to dopadne, ked sa vyvojari snažia priblížiť ku GTA seríí a Mafii. Je to dosť smutné,že sa kladie väčší dôraz na herný priestor ako na samotnú hrateľnosť.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

zdenko.xxxx napísal::? aj ja som sklamaný z tejto hry čakal som viac, ale takto to dopadne, ked sa vyvojari snažia priblížiť ku GTA seríí a Mafii. Je to dosť smutné,že sa kladie väčší dôraz na herný priestor ako na samotnú hrateľnosť.
je to sr**cka. Pravdupovediac som od toho ine ani necakal. Samozrejme mam to cele na full detajloch v 1600x1050 rozliseni bez seknutia, ale ta hratelnost no uvidim skusim to zahrat este pocas tyzdna, ale ani grafika ma neoslovila proste odflaknute ako godfather 1.
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

jj ale trailer vypadal celkom zaujímavo , človek lutuje že to toľko ťahal a to nevravím o tých čo si to kúpili
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

omfg jak može niekto vypustiť takúto hru von v 2009-tom roku
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

no tak grafika je asi 100 rokov za opicami, proste totalny odpad, ako povedal opak tak hamba vydat takuto hru v roku 2009 (aspon co sa grafiky tyka) mam taky pocit ze v 1ke bola ta grafika krajsia a co sa tyka zvysku tak zatial som to az tak dlho nehral, no pribudlo tam dost novych veci oproti 1ke ale zatial mam v tom maly zmatok :P
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Jednotku som nehral ale dvojka sa mi paci. Ked som to spustil tak som sa zhrozil na tej grafike. Plastelina vyzerala lepsie. Ale boli to minimalne detaily. Ked som to hodil na maximum uz sa da na to pozerat a tvare su dost prepracovane. Dalsia vec ze kazdy clovek v meste ma svoje meno to sa mi tiez paci. Ale co je hrozne minus: V tej hre sa neda skakat preboha. :shock: To ako mozu spravit hru ala GTA a neda sa v nej skakat.
// dalsia vec: dohodol som so zenskou laskavost a hned potom som ju nestastnou nahodou zrazil ale odmenu som dostal aj tak. logicke no ni?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

miricleboy napísal:Jednotku som nehral ale dvojka sa mi paci. Ked som to spustil tak som sa zhrozil na tej grafike. Plastelina vyzerala lepsie. Ale boli to minimalne detaily. Ked som to hodil na maximum uz sa da na to pozerat a tvare su dost prepracovane. Dalsia vec ze kazdy clovek v meste ma svoje meno to sa mi tiez paci. Ale co je hrozne minus: V tej hre sa neda skakat preboha. :shock: To ako mozu spravit hru ala GTA a neda sa v nej skakat.
lebo vyrobcovia tej hry si mysleli ze ked napodobnuju GTA tak nemusia mirors edge xD
ale pre mna je tato hra najhorsia za tento rok a ta grafika...
proste nepodarene okopceny zmysel hry mafia(teda nijako)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

nic extra,ale celkom sa mi paci
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

ja osobne tuto hru dokazem opisat dvoma slovami... sklamanie a pic*vina :/
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

akoze hra nic moc ale aj tak som to uspesne dohral :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no tak velmi som sa na tuto hru tesil (este som ju nehral) ale kamarat to dnes hral v skole v NB.. skoro som odpadol...totalna sracka a to som to ani nehral! wtf cele to vyzeralo jak keby to krava pozuvala, grafika otras a stie suboje prestrelky no trapas... ani to nebudem hrat ... jak mozu skurv1t tak dobry film ...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ale chápeš to?už raz takúto sračku vypustili..teraz pridali nejaké veci a pustili von zasa rovnaký hnoj..čo majú v tých hlavách?ako sory za takéto reči ale..veď to je otrasné..vobec ma to neoslovilo
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

takto to dopadne ked chce niekto spraviť trhák. Vyvojárske tímy prichádzajú o inšpiráciu ako vytvoriť idealnu hernu atmosféru. Človeka to už ani nebawí stále kukať na tie nepodarky. Nie len táto gameska dopadla tak ako dopadla. Hlavne čo sa týka pokračovaní až na pár výnimok samé prepadáky nič revolučné. Ale sem tam príde aj niečo nové originálne, niečo čo tu ešte nebolo vid. Mirrors Edge. Myslím že nikto nemôže powedať na ME že ho nebawilo.Jednoducho idealna suhra hratelnosti atmosféry a grafiky. Kedy sa znovu začne klásť predovšetkým na hernú atmosféru, hrateľnosť??
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kedze mi nebol nikto ochotny napisat ci musi mat moja grafika PS3, tak som musel cely instal stahovat aby som zisitil ze ano, co znamena ze mi hra neide :?
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

jackb napísal:kedze mi nebol nikto ochotny napisat ci musi mat moja grafika PS3, tak som musel cely instal stahovat aby som zisitil ze ano, co znamena ze mi hra neide :?
a čo tAK SI POzrieť min. HW ??

Minimum system requirements:
* Windows XP (SP2) or Vista
* 2.8 GHz processor or equivalent (any Pentium 4 2.8 GHz or better, AMD Athlon64 3000+ or better, any Athlon64 X2 or Core Duo processor)
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
* 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required
NVIDIA GeForce 6800 or better (6800 XT, 6800 LE, 7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements)
ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

podla týchto odpovedí si to asi ani nestiahnem a počkám si na Mafiu 2 :roll:
Napísať odpoveď