Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

MakeFake
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Slotovi ako vadilo ,ze Radicovu volia aj Madari ale ,ze Gasparovica volili cigani a este boli kupeny to mu nevadi.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Key5ers0ze napísal:hlasy ludi z juzneho Slovenska su tak slovenskymi hlasmi ako hlas moj ci hlas Jana Slopu
Takisto z Lunika IX. a podobnych pokrokovych stvrti. Raz sa dockate aj slovenskeho Obamu, ziadny strach.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

-
Steven666 napísal:a na to si došiel ako?
Koľko to môže byť, keď sa stále spomína obdobie 94-98 ako úspšné obdobie, kde sú medzi najdôveryhodnejšími politikmi Mečiar a Slota? Stále sa spomína NATO ako nepriateľ Slovenska, prelety lietadiel NATO, maďarská autonómia.. toto všetko sú REÁLNE, AKTUÁLNE problémy obyvateľov??? Len HLUPÁK sa môže neustále zaoberať týmyto bludmi.
Aryan Angel napísal:Takisto z Lunika IX. a podobnych pokrokovych stvrti. Raz sa dockate aj slovenskeho Obamu, ziadny strach.
To tiež svedčí o ich vyspelosti, keď im stačia nejaké párky a jogurty a dajú hlas hoci aj Slotovi. Nech tak robia, čo si navaria, nech si aj zjedia Rómovia. :) Nasledujúce párky a jogury ale určite dorazia na termín nasledujúcich volieb.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kód: Vybrať všetko

Radičová a jej kampaň 

rubrika: slovensko 2009 

Hádam nikdy v dejinách Slovenska nekandidoval na post prezidenta človek, ktorý tento štát nechcel. Človek, ktorý bol Slovákom a zároveň obľúbenejším u Maďarov ako šéf SMK, kandidoval za (údajnú) kresťanskú stranu a zároveň negoval kresťanstvo svojimi liberálnymi postojmi. Napriek politike chameleóna je Radičová vyhranenou kandidátkou trvale zastupujúcou skupiny, ktoré za ňou stoja. 

Pozrel som sa na Radičovej stránku,  kde sa chváli podporou strán ako Občiansko-liberálna strana LIGA, SMK a OKS. Teda liberáli, Maďari a židia.  Všimol som si tiež, že svoju stránku má v maďarčine a cigánčine.

Je nepochybné, že svoju postvolebnú politiku by v praxi premietla do poďakovania sa tým, ktorí jej k postu pomohli – liberálom, Maďarom a židom. Čo by takáto politika znamenala vo svojich konkrétnych dôsledkoch nie je až tak ťažké si predstaviť. V prípade Radičovej možno aj áno.  

Pri prezidentskej kampani médiá rezignovali na funkciu objektívneho informovania verejnosti a aktívne sa zapojili do predvolebného zápasu. A všetky v prospech Radičovej. Ak k tomu pripočítame inak „zásadne nestranný“  tretí sektor a celebrity,  tak dostaneme vcelku komplexný obraz Radičovej podporovateľov. 

Čítať komentáre v internetovom SMEtisku vyžaduje riadnu dávku nervov a silný žalúdok. Tamojší „redaktori“ sa neštítia doslova ničoho, ani urážok, nadávok, ponižovania a zosmiešňovania. Tvrdenie že SMEtisko stratilo posledné podoby novín je už dávno zastarané, keďže jeho miestom už prestala byť i žumpa. Ak toto sú podporovatelia Radičovej, potom sa o voľby nijak neobávam. 

Radičová nie je a nikdy nebola kandidátkou prostých ľudí. Nerozumie im a má k nim rovnako ďaleko ako tí, ktorí jej nákladnú kampaň platia. Kŕčovitá snaha zosobniť v sebe ľudového kandidáta pomocou PR trikov je vcelku priehľadná. 

Po jej prípadnom zvolení by sme mohli očakávať  minimálne zostrenie vzťahov, konflikty a napätie, vystupňovanie americkej análovej politiky, ktorú úspešne započal jej stranícky šéf, čo   by sa odrazilo vo všetkých sférach spoločensko-politického života. Chceme takýto návrat späť? 

Roman, podľa: 
http://mojaprezidentka.sk/magyar/
http://mojaprezidentka.sk/romanes/
http://www.radicova.sk/kandidatura/politicke-strany/
http://mojaprezidentka.sk/category/zoznam-podporovatelov/
A takmer milión ľudí jej naletelo...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

a zdroj tych bludov?
Chceme takýto návrat späť?
ano chceme
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

beardie napísal:a zdroj tych bludov?
ano chceme
hovor za seba :!: kks taku <> za prezidentku tak ja odchadzam z tejto krajiny , naštastie nemusim :P
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Autor toho článku je zrelý na liečnie v psychiatrickom úsave. :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pastnuté erytrocytom napísal:Čítať komentáre v internetovom SMEtisku vyžaduje riadnu dávku nervov a silný žalúdok. Tamojší „redaktori“ sa neštítia doslova ničoho, ani urážok, nadávok, ponižovania a zosmiešňovania.
Kto nájde aspoň jednu urážku, nadávku alebo poníženie od redaktora SME, má u mňa K+ (nerátam diskusné fórum k článkom)

:)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

beardie napísal:a zdroj tych bludov?
ano chceme
Je neskoro riešiť, čo "by" bolo pre slovensko lepšie. Ja by som na vládnych postoch veľmi rád videl ludí, ktorým záleží na chode krajiny kua. Nie na okrádaní tých, rozdávanie tým, predávanie tamtoho, vtieranie sa do zadku hentým zahraničným.... toto všetko doteraz robili všetci čo sa tam vystriedali, modrí či červení, ani jeden pre mňa konkrétne neurobil nič, ani zbla. Prečo by mala ženská, ktorá nemá jasno v tom,čo vlastne chce ?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

erytrocyt napísal:A takmer milión ľudí jej naletelo...
i jeden clovek, ktory berie vazne takyto clanok je prilis :o :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Key5ers0ze napísal:i jeden clovek, ktory berie vazne takyto clanok je prilis :o :wink:
hlavne ze ty si tu tiez postol jedez z "zumpovych" clankov ala http://blogy.etrend.sk/robert-mistrik/v ... 63688.html
:?
jeden sa stotozni s tym iny s tamtym ale preco prave jedna skupina je taka agresivna v napadani tej druhej to neviem :?
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Ti, co im tu vadilo, ze Radicovu podporovalo SDKU, budu koho volit v dalsich parlamentnych volbach? Ficka?Tak to uz nazvem rovno hanba
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

d4nt3 napísal:Je neskoro riešiť, čo "by" bolo pre slovensko lepšie. Ja by som na vládnych postoch veľmi rád videl ludí, ktorým záleží na chode krajiny kua. Nie na okrádaní tých, rozdávanie tým, predávanie tamtoho, vtieranie sa do zadku hentým zahraničným.... toto všetko doteraz robili všetci čo sa tam vystriedali, modrí či červení, ani jeden pre mňa konkrétne neurobil nič, ani zbla. Prečo by mala ženská, ktorá nemá jasno v tom,čo vlastne chce ?
Hej, jasne. Nikto pre teba nic nespravil. Cakas ze ti da nieco niekto zadarmo? Ze ti Gaspar posle milion ked oto poziadas. Ja viem, ze citi socialne a mysli narodne, ale neda.
Ked chces aby si sa mal lespie, musis sam preto nieco tak isto spravit. Politici len upravuju zakony a podmienky.

Ta zenska chce byt prezindetkou, chce byt inou prezidentkou.
Osobne som ako najlepsiu volbu pre mna bral Melnika.
No Gaspar uz nie. To ako strka hlava do piesku vzdy ked to ide na irutuje. To ako sa nenapdane strka do riti ma irituje este viac. A jeho nazory ako naucene z brozury spravneho komunistu ani nehovorim.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:D njn porovnavanie Mistrika a neznameho autora z neznameho zdroja :wink:
pri buducich volbach budeme musiet hrat ciganskou kartou..erytrocit-nevadi ti, ze ti cigani zvolili prezidenta? :)
Prílohy
Oznam v romskej osade...
Oznam v romskej osade...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Kybelvody napísal:Ti, co im tu vadilo, ze Radicovu podporovalo SDKU, budu koho volit v dalsich parlamentnych volbach? Ficka?Tak to uz nazvem rovno hanba
Radičovú som nevolil - to, že je z SDKU je jedným z dôvodov prečo nie..... Ale nie každý kto nevolí SDKÚ volí hneď Fica..... Toho som nevolil a ani voliť nebudem......
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Key5ers0ze napísal::D njn porovnavanie Mistrika a neznameho autora z neznameho zdroja :wink:
takze to ze niekto je "znamy" znamena ze ma vzdy lepsi nazor na vec? ze pise lepsie clanky? pravdivejsie?
s tym, prosim pekne, chod do riti :wink:

porovnaval som clanky a nie kto je ich autorom (co je irelevantne kedze myslim si ze vacsina ludi cita clanky pre obsah a nie pre to ze to nejaky ujo napisal)

// a este k tomu obrazku co sa nim ohanate ako "kupovanim volicov" bolo to dokazane? vie sa kto to tam nalepil ? myslim si ze nie, takze to ma taku hodnotu ako by som ja teraz povedal ze radicova kupovala hlasy a ten obrazok prerobil v photoshope na radicovu a vsade sa tym ohanal veril by si tomu ? :)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Ak ten článok napísal Roman tak určite vo svojom článku neklame, čo sa týka nadávania redaktorov SME, už stačil dokázať aj ako hrubo nadávali svojim čitateľom ľudia alá František Šebej, osobne som bol pri tej diskusii kde nazval čitateľa dementom. Potom sa samozrejme diskusia ihneď scenzurovala a všetko bolo vymazané.

http://beo.sk/masmedia/442-frantisek-se ... o-dementov

Čo sa týka médií na azete sú mazané všetky nepohodlné články a ľuďom ktorí ich pastli je adminom napísané, vraj jeho článok porušil pravidlá slušnej diskusie, taktiež nedávno zrušili celú diskusiu pod novovzniknutou slobodomurárskou lóžou, vraj preto lebo sa v diskusii hromadili urážky, čo je zaujímavé, urážky sa hromadia v každej diskusii ale pokaiľ sú od správnych ľudí adminovi to nepekáža. Ďalšia vec je, že sa nejednalo o žiadne urážky ale o to, že v diskusii napísalo mnoho ľudí svoj postoj k slobodomurárstvu ako takému, to si asi azet nemohol dovoliť, pretože medzi ľuďmi prevládali samozrejme reakcie proti, nieže prevládali ale našiel som len 2 reakcie typu, nech si robia čo chcú alebo že je to ďalšia z tých konšpiračiek.
Zjavne niekomu prekáža, keď sa na Slovensku otvorene rozpráva o slobodomurároch, židoch, iluminátoch či cigánoch. Ak sú tieto rasy nadradené a rozprávanie o nich je neprípustné treba im na to spracovať aj zákony a jasne napísať, že hierarchia našej spoločnosti je nasledovná, prvé miesto- Židia, slobodomurári, ilumináti, cigáni a menšiny tzv. privilegovaní ľudia - ktorých neslobodno spomínať.

2. Miesto muškéni- čiže obyčajní Slováci.
Už len zaviesť do praxe Chammurapiho zákonník.

Čo sa týka článkov o Radičovej, na diskusiách na azete sú robené rôzne záshahy ktoré pridávajú po kliknutí na mínusko danej osobe plusko, teda celá diskusia je manipulovaná. Ako možno potom veriť takýmto spravodajcom?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

je jedno kto co napisal..to co sem postol erytro je vyfabulovany blud jemne chytnuty sionistickymi konspiracnymi teoriami a klamstvami(vid napr. to co napisal brm)..

ano je to klamstvo, dalsie klamstvo je, ze sa Gaspi zviezol na madarskom komplexe slovakov, klamstvo je aj, ze Gasparovic klamal..vsetko je jedno velke klamstvo. Mozu za to movementariani :wink: a zli, zli novinari, ktori si vsetko vymyslaju pretoze chcu Gaspimu zle

//autoeditácia príspevku ( 05 Apr 2009, 17:35 )
IvanSk napísal:Ak ten článok napísal Roman tak určite vo svojom článku neklame, čo sa týka nadávania redaktorov SME, už stačil dokázať aj ako hrubo nadávali svojim čitateľom ľudia alá František Šebej, osobne som bol pri tej diskusii kde nazval čitateľa dementom. Potom sa samozrejme diskusia ihneď scenzurovala a všetko bolo vymazané.

http://beo.sk/masmedia/442-frantisek-se ... o-dementov

dvojity meter? beo moze? seriozny to zdroj :roll:
Prílohy
Clipboard02.jpg
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ja skor rozmyslam, odkial IvanSK tahas vsetky tieto "informacie". Jaksi ti prestavam verit, lebo svoje zdroje nikde neuvadzas a vsetko co mas, ti povedali znami alebo mas zo zdrojov, ktore tiez davaju pocit, ze su vymyslene.

Este ta musim pochvalit, zabalit cele volby do konspiracnej teorie, fuh, to je silna paranoja nemyslis?
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

Key5ers0ze napísal::D njn porovnavanie Mistrika a neznameho autora z neznameho zdroja :wink:
pri buducich volbach budeme musiet hrat ciganskou kartou..erytrocit-nevadi ti, ze ti cigani zvolili prezidenta? :)
tak toto bola trefa do cierneho +K ci co sa to tu dava :D
Napísať odpoveď