Bola jesen a mal som vyse 5 rokov, ked som bol s tatom orat, on soferoval, ja som sa len vozil. Nieco sa mu nepacilo na brazde, tak mi povedal, nech si sadnem za volant a drzim sa v brazde. Na spojku som nedosiahol, ledva som videl von, tak som aspon bocnym okienkom z nasho ZETORa 6945 vykukal na koleso. Strasne som bol dolepeny.
A na traktoroch (mame ich 4 + jeden pasovy, ale ten som nezazil nastartovany) jazdim viac-menej pravidelne, hlavne v lete.
Minule ma tatko zobral normalne do premavky, ked sa s jednym zahrabal pri Vahu do strku (bol po strk, robili sme murik od suseda a prijazdovku do garaze) a potreboval, aby som ho druhym vytiahol.
Auto som prvy raz okusil v 13, SKODA 100L. Hroza, ani von som riadne nevidel. Teraz celkom casto (takmer pri kazdom vyjazde) auto vycuvam, zacuvam... par krat sme sa boli aj okolo Vahu prejst, kym som neoblizal mlade agaty, ktore rastu pomaly aj na ceste a troska neskrtol metalizu.
Jedna sa o Ford Fiesta.
Motorku som este neskusil ziadnu, ani tu elektricku z telesopu za 6 litrov. Zeby som skusil toto leto opravit toho pincla, co nam len hnije kdesi vonku... ? Lakave. Ak mate nejake manualy, idle v digitalnej forme, na tieto motorky, piste SS.
Z tych hosp. srand ma laka este kombajn, ale to je vazne velka mrda, pred tym mam este velky respekt.
Kto mi neveri? Chcete foto ako ho "je*em" po zahradnej dialnici?