RapidShare (novinky, zmeny, ...)
-
tomas03330
Novice
Najvacsi plus na rapide je presun dat z TrafficShare left do Traffic left. Takto za jeden den mozete stiahnut aj 100GB z rapidu ak mate co tahat/dobru linku a dokupene data v TrafficShare left 
Ja sice vela netaham, ale raz za cas najdem na nete aj 4-5 DVDciek ktore si rad stiahnem a nazbierane data v Traffic left mi obcas nestacia.
Ja sice vela netaham, ale raz za cas najdem na nete aj 4-5 DVDciek ktore si rad stiahnem a nazbierane data v Traffic left mi obcas nestacia.
Presne tak ako pise dedomil. Su to urcite pravidla. Ja som teraz tiez spokojny .. A ked nemam kvotu, viem si tahat z privatnych torentov. NO teraz sa mi rapid paci viac, odkedy pridali naakumulovanu kvotu z 12GB na 15GB 
Akurat by mohli pridat RapidPoints PU, pretoze 255 bodov mam niekedy uz rano o osmej. DO noci daleka doba a body prepadavaju..
PS: este keby tak spojazdnili rapiduploader, lebo uploadovat cez firefox je peklo..... ked treba pnut aj 60partov....Ked slapal ich uploader, bolo to super.
//EDIT: beriem spat, uz vysiel novy Rapiduploader a ten uz slape
Akurat by mohli pridat RapidPoints PU, pretoze 255 bodov mam niekedy uz rano o osmej. DO noci daleka doba a body prepadavaju..
PS: este keby tak spojazdnili rapiduploader, lebo uploadovat cez firefox je peklo..... ked treba pnut aj 60partov....Ked slapal ich uploader, bolo to super.
//EDIT: beriem spat, uz vysiel novy Rapiduploader a ten uz slape
Tu to napriklad laicky vysvetluju: http://brapid.sk/traffic_management.html