pablo240 napísal:cawes, mám tu taku otázku na znalejších, mám porobených viacej supr videí bez zvuku a chcel by som z nich urobit jedno velké, cca 9 minut to moze mat dokopy,, zostrihať to pridať niaku music dotoho a tak
jedná sa mi oto cez aký program to urobit, názou a aby bol v slovenčine alebo češtine, lebo moc po anglicky neviem ,
vopred dík,

to si vyhral, spravis to aj movie makerom.

Ale co ja ? Uz mesiac zobrem kamarata o poriadny program, lebo chodi na masmedialku a ze vraj tam maju nejake peckove programy.
ja na intri s orange netom toho moc nestiahnem.
ja osobne potrebujem plynule prechody videi, moznost upravovat uroven hlasitosti viacerych zvukov v jednom strihu, plynule spomalovat, zrychlovat videa, spravit video ktore pojde dozadu, otacat videa, pridavat rozne snimky, spravit obrazovku na ktorej pojde 9 videi sucastne, Alebo dve z ktorych jedno bude vacsie a bude ciastocne prekryvat to mensie, atd. Kamarat povedal ze potrebujem na tie svoje prkotiny (lebo ich je este viac) sony vegas alebo adobe premiere.

S adobe premiere som sa kedysi hral, po anglicky to na mna bolo vela. A ja napr navody na nete necitam, (aj tak sa tam nikdy nedozviem ako spravit presne ten efekt co chcem ja) jedine navody som cital na photoshop. A moje najdlhsie zostrihane video ma 58 minut. Sklada sa z videi a fotografii-robene cez biedny windows movie maker.