aký program na vytvorenie videí

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
pablo240
Light Expert
Light Expert

aký program na vytvorenie videí

Príspevok od používateľa pablo240 »

cawes, mám tu taku otázku na znalejších, mám porobených viacej supr videí bez zvuku a chcel by som z nich urobit jedno velké, cca 9 minut to moze mat dokopy,, zostrihať to pridať niaku music dotoho a tak

jedná sa mi oto cez aký program to urobit, názou a aby bol v slovenčine alebo češtine, lebo moc po anglicky neviem ,

vopred dík, :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

spojiť a dať hudbu dokaže klasicky movie maker čo maš vo windovse ak maš teda xp abo niečo ine nvm ako to je vo viste a ak niečo pokročilejšie tak sony vegas......ale začal by som skorej z niečim jednoduchšim vegas maš skorej ked robiš te videjka častejšie a nieelen pospajať dať hudbu a upnuť ja čeknito abo tak ...........no šak skus je to na tebe .............
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Ulead Video Studio - ci to je v SK alebo CZ to fakt netusim
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Ja na takúto robotu, mám dobré skúsenosti s programom Nero je to všestranný program či už na napaľovanie, tvorbu, úpravu filmov a hudby... a všeličo iné :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

použi hľadať pretož na fóre v sekcii grafika sa o takýchto programoch bavíme neustále.
Inak Adobe Premiere 2. Je aj po česky
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja videa robim cez windows movie maker, intuitivne ovladanie a vo windowse to ma tusim kazdy :)
Jacku
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jacku »

tak mala poznamocka :D .. na vytvorenie videa treba najprv kameru :D a az potom program .. a teraz k veci Ak si nenarocny staci Movie Maker .. s bratom natacame rozne veci od klipov cez svadby az po stuzkove a ucili sme sa na Ulead Video Studio, Pinacle studio - to ti bohato staci alebo ak chces uz profesionalne tak Adobe Premiere alebo Avid (striha sa v nom v takmer vsetkych svetovych TV)

Ale pre teba by bolo najlepsie asi Pinacle studio resp. Ulead Video Studio zda sa mi ze su na to aj cestiny
qwerty-xyz

Re: aký program na vytvorenie videí

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pablo240 napísal:cawes, mám tu taku otázku na znalejších, mám porobených viacej supr videí bez zvuku a chcel by som z nich urobit jedno velké, cca 9 minut to moze mat dokopy,, zostrihať to pridať niaku music dotoho a tak

jedná sa mi oto cez aký program to urobit, názou a aby bol v slovenčine alebo češtine, lebo moc po anglicky neviem ,

vopred dík, :wink:
to si vyhral, spravis to aj movie makerom.
:cry: Ale co ja ? Uz mesiac zobrem kamarata o poriadny program, lebo chodi na masmedialku a ze vraj tam maju nejake peckove programy.
ja na intri s orange netom toho moc nestiahnem.
ja osobne potrebujem plynule prechody videi, moznost upravovat uroven hlasitosti viacerych zvukov v jednom strihu, plynule spomalovat, zrychlovat videa, spravit video ktore pojde dozadu, otacat videa, pridavat rozne snimky, spravit obrazovku na ktorej pojde 9 videi sucastne, Alebo dve z ktorych jedno bude vacsie a bude ciastocne prekryvat to mensie, atd. Kamarat povedal ze potrebujem na tie svoje prkotiny (lebo ich je este viac) sony vegas alebo adobe premiere. :? S adobe premiere som sa kedysi hral, po anglicky to na mna bolo vela. A ja napr navody na nete necitam, (aj tak sa tam nikdy nedozviem ako spravit presne ten efekt co chcem ja) jedine navody som cital na photoshop. A moje najdlhsie zostrihane video ma 58 minut. Sklada sa z videi a fotografii-robene cez biedny windows movie maker.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Key5ers0ze napísal:ja videa robim cez windows movie maker, intuitivne ovladanie a vo windowse to ma tusim kazdy :)
movie maker je dost amatersky program ale len na take male videjka na pobavenie moze byt no mne neustale zamrza nwm preco ale asi to bude tym singlecore procakom :lol:
krapso
Novice
Novice

Príspevok od používateľa krapso »

KEd chces program , cez ktory spravys vyborne prechody , filtre a efekty videa je Adobe After Effects! vazne superr program, ale pre zaciatocnikou je to tazsie...
Napísať odpoveď