Zákon o kapucni
Zákon o kapucni
Hladám nejaký popis teda čo mi tvrdil jeden učitel včera som mal kapucňu na hlave a on ma chytil v škole a povedal že je zákon ktorý zakazuje kapucňu na hlave tak by som chcel vedieť kde nájdem taký zákon ak existuje Ďakujem vopred
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
noo neviem ci je to zakon alebo len skolsky poriadok nevyznam sa v tom moc ale staci napisat len do google: http://www.google.sk/search?hl=sk&q=%C5 ... %3Dlang_sk si daj hned ten prvy odkaz skolsky poriadok a hned v I. Príchod žiaka do školy 5. Žiak prichádza do školy čisto upravený, v primerane slušnom oblečení, bez výstredností. Nie je vhodné výstredné líčenie a nápadná úprava vlasov a zovňajška. V budove školy nemá na hlave žiadnu pokrývku – čiapka, šiltovka, kapucňa. A ak som sa dobre docital je to v platnosti od 1.9.2008
Suffel.. a zabudol si sa dočítať, že je to školský poriadok platný pre Základnú Školu Pastuchov.. 
Ale väčšina škôl určite má podobné školské poriadky (to s tou pokrývkou hlavy určite nečítam prvýkrát).. Jackie by mal nájsť školský poriadok pre jeho konkrétnu školu (prípadne sa na neho v škole opýtať).
Ale väčšina škôl určite má podobné školské poriadky (to s tou pokrývkou hlavy určite nečítam prvýkrát).. Jackie by mal nájsť školský poriadok pre jeho konkrétnu školu (prípadne sa na neho v škole opýtať).
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Suffel
Guru
aha fakt diky brm mas pravdu nejako som si to nevsimolbrm napísal:Suffel.. a zabudol si sa dočítať, že je to školský poriadok platný pre Základnú Školu Pastuchov..
-
Bolldar
Medium Expert
Přesně tak. Zakazuje to školní řád a všechny způsoby dobrého chování a chování ve společnosti.ades napísal:tak podla mna aj keby to nebolo v skolskom poriadku alebo zakone, tak je to zaklad slusnosti. a znak sedlactva. btw na co ti je v budove kapucna? taha ti na usi ci co?
Až půjdeš někdy žádat o práci, zkus si k řediteli firmy, který tě bude přijímat, přijít s kapucí na hlavě. Buď tě rovnou vykopne, a nebo přetrpí s tebou těch cca 15-20 minut a pak se ti ani neozve. Ať jsi sebelepší.