Zákon o kapucni

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Jackie
Amateur
Amateur

Zákon o kapucni

Príspevok od používateľa Jackie »

Hladám nejaký popis teda čo mi tvrdil jeden učitel včera som mal kapucňu na hlave a on ma chytil v škole a povedal že je zákon ktorý zakazuje kapucňu na hlave tak by som chcel vedieť kde nájdem taký zákon ak existuje Ďakujem vopred
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

noo neviem ci je to zakon alebo len skolsky poriadok nevyznam sa v tom moc ale staci napisat len do google: http://www.google.sk/search?hl=sk&q=%C5 ... %3Dlang_sk si daj hned ten prvy odkaz skolsky poriadok a hned v I. Príchod žiaka do školy 5. Žiak prichádza do školy čisto upravený, v primerane slušnom oblečení, bez výstredností. Nie je vhodné výstredné líčenie a nápadná úprava vlasov a zovňajška. V budove školy nemá na hlave žiadnu pokrývku – čiapka, šiltovka, kapucňa. A ak som sa dobre docital je to v platnosti od 1.9.2008
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Suffel.. a zabudol si sa dočítať, že je to školský poriadok platný pre Základnú Školu Pastuchov.. ;)

Ale väčšina škôl určite má podobné školské poriadky (to s tou pokrývkou hlavy určite nečítam prvýkrát).. Jackie by mal nájsť školský poriadok pre jeho konkrétnu školu (prípadne sa na neho v škole opýtať).
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ten zakon sa snazili presadit v Irsku, na Slovensku to tusim zo zakona zakazane zatial nie je, ale co som pocul malo by sa to doplnit do cestneho zakona pri jeho pravidelnom update niekedy koncom buduceho tyzdna :wink:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

brm napísal:Suffel.. a zabudol si sa dočítať, že je to školský poriadok platný pre Základnú Školu Pastuchov.. ;)

Ale väčšina škôl určite má podobné školské poriadky (to s tou pokrývkou hlavy určite nečítam prvýkrát).. Jackie by mal nájsť školský poriadok pre jeho konkrétnu školu (prípadne sa na neho v škole opýtať).
aha fakt diky brm mas pravdu nejako som si to nevsimol :( ale myslim ze tento zakon je skoro na kazdej skole teda na tej nasej urcite..
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tak podla mna aj keby to nebolo v skolskom poriadku alebo zakone, tak je to zaklad slusnosti. a znak sedlactva. btw na co ti je v budove kapucna? taha ti na usi ci co?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

z toho si nic nerob ,mne nadavaju uz tri roky za to ze nosim siltovku :D nj som 20 rocny clovek a oni mi kazu ze nemozem mat piercing siltovku a ani nic take ,uz farbene vlasy su im proti srsti ale to nepocuvam :D
Bolldar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bolldar »

ades napísal:tak podla mna aj keby to nebolo v skolskom poriadku alebo zakone, tak je to zaklad slusnosti. a znak sedlactva. btw na co ti je v budove kapucna? taha ti na usi ci co?
Přesně tak. Zakazuje to školní řád a všechny způsoby dobrého chování a chování ve společnosti.

Až půjdeš někdy žádat o práci, zkus si k řediteli firmy, který tě bude přijímat, přijít s kapucí na hlavě. Buď tě rovnou vykopne, a nebo přetrpí s tebou těch cca 15-20 minut a pak se ti ani neozve. Ať jsi sebelepší. :wink:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

ades napísal:tak podla mna aj keby to nebolo v skolskom poriadku alebo zakone, tak je to zaklad slusnosti. a znak sedlactva. btw na co ti je v budove kapucna? taha ti na usi ci co?
vsak gangsta :chapes: to nejde len, tak bez kapucne :D
Napísať odpoveď