Zaxman napísal:ja som pisal že sa rozhodujem medzi omniou a htc kaiser ale kaiser sme vylučili tak som napisal že dalši konkurent proti omni je ten SE .......to som tym kcel povedať takže ked nečitaš celu temu tak sa nevyjadruj
aha nodobre no beriem s5 a myslim ze ten mob moc super omnie neni
Video ste uz videli? http://www.ceknito.sk/video/311164 Je to fajn video, no na mobil ani slová nenájdem... Robil som s Xperiou fotky, ukázem, akú robí:
mam omniu od vianoc a nemozem na nu jedneho kriveho slova povedat. akurat to, ze budik nezvoni, ked je vypnuta uplne, ale to neriesim. ked som videl dopraskane a dolamane kryty na xperii, normalne sa mi SE znechutil. k750i mam 3 roky, jedine co s nim je su skrabance, ale tie tiez mojou vinou.
omnia je podla mna perfektne vybaveny multimedialny mobil, zatial co xperiu by som sa nebal porovnavat uz aj s UMPC. okrem toho, take hovado so sebou nosit by mi nebolo po srsti.
ades napísal:mam omniu od vianoc a nemozem na nu jedneho kriveho slova povedat. akurat to, ze budik nezvoni, ked je vypnuta uplne, ale to neriesim. ked som videl dopraskane a dolamane kryty na xperii, normalne sa mi SE znechutil. k750i mam 3 roky, jedine co s nim je su skrabance, ale tie tiez mojou vinou.
omnia je podla mna perfektne vybaveny multimedialny mobil, zatial co xperiu by som sa nebal porovnavat uz aj s UMPC. okrem toho, take hovado so sebou nosit by mi nebolo po srsti.
ty si jak ja :D akurat ja mam D750i-cko mne jedine co vadi ze ked prehravam hudbu a vyskoci mi ze slaba bateria musim znova kliknut na mobil aby hral dalej
Ked Ti nepáci Xperia, tak si ju nekúp. No ja ju mám, a som s nou úplne spokojná. Ty asi to nepotrebujes, lebo nie si obchodník, necestujes a nepracujes! Mne Xperia vystrieda kanceláriu, ked musím odcestovat, je mensia a lahsia nez notebooky. Ked to pouzívas len na budenie a pre hudbu, ti úplne stací aj tá omnia, ktorú más.
súhlasím s tebou. len preto kúpit Xpériu, lebo to je trend, a vsetci chcú ukazovat ich najnovsie telefóny, je zbytocny.. ale ked naozaj potrebujes mobil, ktory ulahcí tvoj zivot, tak dotoho. nebudes sklamany:)
Blanuska napísal:Ked Ti napáci Xperia, tak si ju nekúp. No ja ju mám, a som s nou úplne spokojná. Ty asi to nepotrebujes, lebo nie si obchodník, necestujes a nepracujes! Mne Xperia vystrieda kanceláriu, ked musím odcestovat, je mensia a lahsia nez notebooky. Ked to pouzívas len na budenie a pre hudbu, ti úplne stací aj tá omnia, ktorú más.
chcela si tym povedat, ze kto nema Xperiu nepracuje? a to, ze omnia je dobra len na budenie a hudbu? to si robis srandu nie?
podla mna nie toto chcela povedat s tym... pravdaze bez Xpériu mozu pracovat, ale pre obchodníkov , ktorí naozaj vyuzívajú tie Windows programy aj cez telefón, nielen cez PC, je dolezitejsie:) ale je to len moj názor...
ani by som nepovedal. co je tam dolezitejsie? jedine na co si dokazem "spomenut" je asi klavesnica. v inom prekazku nevidim. bez problemov surfujem na omnii aj bez klavesnice, nevidim v tom nic svetoborne.
btw. odkial si? zaujimavo stylizujes
no neboj sa o tom, relaxujem dost:) casto chodievam do záhranicia, ale pravda, práca ma nájde vsade:) ale s Xpériou je robota aj zábava:) aspon snazím:)
no tak ja mam uz omniu ucim sa nanej ale ked mozem porovnat kamarat ma SE Xperia tak jednoznacne omnia a to asi vo vsetkych smeroch
a presne mne sa osobne viac paci bez klavesnice kedze ma velke prsty tak pisanie sms bola hroza a a teraz omnoho rychleksie pisem vsetko he ale v celku sa mi viac paci ci vzhladovo, velkostne a uzivatelsky