vybral som free aplikacciu >free>istall>vyskoci okno ZADAJ INFO K UCTU =UZIVATE. MENO ... HESLO ... nebude chyba v tom ze som pri prvom pripojeni asi nevyplnil vsetky udaje? ja som ich len odklikaval ,cize nie som registrovani ani tam
ciliar napísal:este vdaka uzivatelovi STOPA ktory poradil cez ss ale pojmy ako nastav REPOZITAR pre mna spanielska dedina
ok, krok po kroku: cydia->manage->sources->edit->add a tam zadaj adresu co som ti poslal, ked potvrdis tak sa automaticky repozitar nacita a v changes bude spominany balicek medzi prvymi (na celom repozitari je asi 5 balickov)
Otazka, mozno uplne zbytocna, ale predsa. Da sa dostat nejak k platenym aplikaciam bez toho, aby som mal na ucet pripojenu kartu? Samozrejme nemyslim teraz ziadny jailbreak ani nic podobne. Legalnou cestou.
existuju (aspon existovali) itunes darcekove kupony v hodnote par dolarov, s nimi sa dali kupovat songy ale hadam aj aplikacie, platia vsak len v USA verzie itunes store
Dik. Trocha som googloval este vcera vecer, ale nejak som sa nedopracoval k tomu, ze to je na apps tiez. Mas to odkusane ci nie? Na vacsine weboch pisu, ze to je pre hudbu a filmy.
na forum.iphone.cz s tym niekto na 99% machroval ze to vyuziva, neviem ci to dokonca nebol dodo (alebo zeby to bol whisky?)
ja to vsak osobne nemam odskusane takze ruku do ohna za to nedam
//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 0:16 )
link of the day: http://www.tuaw.com/2009/03/24/iphone-c ... -momentum/ (treba kliknut na PDF link, na stranke je len tabulka pre jednotlive modely, vzhladom na spojenie iphonov to vsak nie je smerodajne)
iphone v data trafficu porazeny len symbianom WM + RIM + Palm nemaju ani dokopy tolko co iPhone OS
neviem ci je to warez alebo nie, ale mam otazku ... ked tak napiste ss, resp icq
niekedy sa mi nechce tahat filmy, resp serialy a potom ich este konvertovat aby som ich mohol prehrat v iP, predsa len 700 MB je dost ... preto zhanam nieco kde su uz nakonvertovane a volne pristupne
neviete o nejakej stranke tomu venovanej? skusal som google, fora, war. fora, no nic uspokojive
zasiel som na piratebay a hned som ponachadzal videa konvertovane pre ipod, dost vela s >100 seedmi, slabo hladate navyse konvertovanie je v pohode, total video converter + nastavenie priority na podpriemernu = rychla konverzia bez zahltenia celeho vykonu
ako ja s konvertom nemam problem, ale nemam fibernet aby som tahal neviem kolko videi
a takto zabijem dve muchy jednou ranou, stiahnem omnoho rychlejsie a nemusim ani konvertovat