Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ciliar
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ciliar »

vybral som free aplikacciu >free>istall>vyskoci okno ZADAJ INFO K UCTU =UZIVATE. MENO ... HESLO ... nebude chyba v tom ze som pri prvom pripojeni asi nevyplnil vsetky udaje? ja som ich len odklikaval ,cize nie som registrovani ani tam :cry:
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Samozrejme ze nie si zaregistrovany... bez do iTunes (v PC) a zaregistruj sa. Odkaz na ine forum kde je navod ako na to ti tu nemozem dat.

dodo
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ciliar napísal:este vdaka uzivatelovi STOPA ktory poradil cez ss ale pojmy ako nastav REPOZITAR pre mna spanielska dedina :roll:
ok, krok po kroku: cydia->manage->sources->edit->add a tam zadaj adresu co som ti poslal, ked potvrdis tak sa automaticky repozitar nacita a v changes bude spominany balicek medzi prvymi (na celom repozitari je asi 5 balickov)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Otazka, mozno uplne zbytocna, ale predsa. Da sa dostat nejak k platenym aplikaciam bez toho, aby som mal na ucet pripojenu kartu? Samozrejme nemyslim teraz ziadny jailbreak ani nic podobne. Legalnou cestou.
Stopa
King
King

existuju (aspon existovali) itunes darcekove kupony v hodnote par dolarov, s nimi sa dali kupovat songy ale hadam aj aplikacie, platia vsak len v USA verzie itunes store
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Mam US account. Kde by sa dali kupit? Existuje nejaky ofic. shop alebo nieco podobne?
Stopa
King
King

tu mas oficialny shop- http://store.apple.com/us/browse/home/g ... es/gallery a uz len skusaj googlit :) ja som nasiel len http://www.itunes.prodejce.cz/ ale tam pise, ze s predajom skoncil
ciliar
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ciliar »

tak vdaka vsetkym za trpelivost , mam ucet , stiahol som par aplikacii a funguje to .este najst nejake dobre dobre warez forum 8)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Stopa napísal:tu mas oficialny shop- http://store.apple.com/us/browse/home/g ... es/gallery a uz len skusaj googlit :) ja som nasiel len http://www.itunes.prodejce.cz/ ale tam pise, ze s predajom skoncil
Dik. Trocha som googloval este vcera vecer, ale nejak som sa nedopracoval k tomu, ze to je na apps tiez. Mas to odkusane ci nie? Na vacsine weboch pisu, ze to je pre hudbu a filmy.
Stopa
King
King

na forum.iphone.cz s tym niekto na 99% machroval ze to vyuziva, neviem ci to dokonca nebol dodo (alebo zeby to bol whisky?)
ja to vsak osobne nemam odskusane takze ruku do ohna za to nedam

//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 0:16 )
link of the day: http://www.tuaw.com/2009/03/24/iphone-c ... -momentum/ (treba kliknut na PDF link, na stranke je len tabulka pre jednotlive modely, vzhladom na spojenie iphonov to vsak nie je smerodajne)
iphone v data trafficu porazeny len symbianom :P WM + RIM + Palm nemaju ani dokopy tolko co iPhone OS :P
maco54
Star
Star

Pomoc

Príspevok od používateľa maco54 »

Cawte viete mi poradit mam firmver 2.2.1 a chcem sa opytat ci sa da odblokovat jailbreaknut dakujem
napiste mi na mail: [email protected]
Dakujem
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

- Jailbreaknut sa da
- Odblokovat sa da tiez ak nemas vo svojom iPhone baseband 02.30 zistis to v nastaveniach.

dodo
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

neviem ci je to warez alebo nie, ale mam otazku ... ked tak napiste ss, resp icq
niekedy sa mi nechce tahat filmy, resp serialy a potom ich este konvertovat aby som ich mohol prehrat v iP, predsa len 700 MB je dost ... preto zhanam nieco kde su uz nakonvertovane a volne pristupne
neviete o nejakej stranke tomu venovanej? skusal som google, fora, war. fora, no nic uspokojive
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

ked najdes, napis aj mne prosimta
Stopa
King
King

zasiel som na piratebay a hned som ponachadzal videa konvertovane pre ipod, dost vela s >100 seedmi, slabo hladate :P navyse konvertovanie je v pohode, total video converter + nastavenie priority na podpriemernu = rychla konverzia bez zahltenia celeho vykonu
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

ako ja s konvertom nemam problem, ale nemam fibernet aby som tahal neviem kolko videi :D
a takto zabijem dve muchy jednou ranou, stiahnem omnoho rychlejsie a nemusim ani konvertovat ;)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

no ale ja torrenty uz nepouzivam, kedze mam i rapid a tam je vsetko co potrebujem, uprednostnil by som nejake sikovne forum napr....:)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ten Assassin Creed na IPhone je pop.ci hra :lol: a Flight Control ani nehovorim :wink:
Stopa
King
King

ked sa ti paci flight control tak si stiahni aj Airport mania, nenechaj sa zmiast tou grafikou, v neskorsich leveloch je to dost hardcore hra :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

u mna je best topple 2 a ishoot lepsie hry som nehral :wink:
Napísať odpoveď