Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Johnyy napísal:
Je to hamba ale čo môže urobiť, priznať to?? Proti Slotovým vyhláseniam nebol, a keď bol aj jeho kandidát, tak mlčaním s ním súhlasil. Keby to VTEDY odsúdil, ale jemu sa to vtedy veľmi hodilo.

Môžu si byť hrdí na to, že museli vyťahovať maďarskú kartu aby mal v druhom kole istotu.

Keď robil takúto neférovú kampaň, aj by si zaslúžil, aby naňho hádzali médiá špinu, tak mu treba. :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

asi takto to vidím ja
Prílohy
rip2009.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Odporucam, skutocne kvalitne intelektualne bahno od Mrtveho mora.. (u slabsich jedincov moze pri nanasani vyvolavat zvracanie)

http://video.tyzden.sk/sk/komentare/f__ ... dicovu.php

"..alebo či bude mať prezidenta, ktorý je bližší, ja hovorím tomu slušnejšiemu Slovensku, tomu západnému, Európskemu, nepoškvrnenému komunistickou, nacionalistickou, hnedou a červenou minulosťou.."

A tu uz nieco usmevnejsie.. http://www.sme.sk/vp/8910/

Treba povedat ze to Jano (od polovice videa) co sa tyka medii trafil.
Cesar
Addict
Addict

To by som si pozrel ako by vyzerala televízia, ktorú by riadil on. Zábavné by to bolo určite, no nie Maďarom a Rómom. :lol:

Hlavne objektívne, ako niektoré "pravidvé" weby, z ktorých sa tu zvykne citovať tá "ozajstná pravda", kde sa keď spomenie Róm tak sa ukáže obraz smetiska, keď Černoch tak zastrelená mrtvola. Len žiadna tendenčnosť. On by to ukázal, ako sa robí objektívne spravodajstvo. :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Cesar napísal:Je to hamba ale čo môže urobiť, priznať to?? Proti Slotovým vyhláseniam nebol, a keď bol aj jeho kandidát, tak mlčaním s ním súhlasil. Keby to VTEDY odsúdil, ale jemu sa to vtedy veľmi hodilo.

Môžu si byť hrdí na to, že museli vyťahovať maďarskú kartu aby mal v druhom kole istotu.

Keď robil takúto neférovú kampaň, aj by si zaslúžil, aby naňho hádzali médiá špinu, tak mu treba.
najprv dam aj ja jedno video:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=oJXX04VA7fc
hanba? priznat co? mali by ste si konecne uvedomit, ze kazda akcia vyvola reakciu!

Strana maďarskej koalície (SMK) vyčlenila na prezidentskú kampaň, ktorou bude podporovať opozičnú kandidátku Ivetu Radičovú, 33.194 eur (1 milión Sk). 29.03.2008!!!

gasparovic v televiznych diskusiach iba spominal fakty: nepriamo budem citovat: pani radicovu volila bohata bratislava a juzne slovensko. s cim z tohto sa neda suhlasit?

pripadne preco tu nikto nespomina gasparovicovu kampan vo velkom mederi?
Gašparovič lovil na juhu Radičovej voličov

nedavno som v tejto diskusii napisal, ze nasi madarski spoluobcania sa zodpovedne stavaju ku kazdym volbam a zaroven volia toho koho im urci vedenie SMK! volia stadovito, akoby bez vlastneho nazoru. zial je vidiet, ze aj medzi slovakmi sa taki najdu.

argumentujete slotom, tak ako ti vo velkom mederi. pritom slota povedal aj nasledovne:

"Maďari sú mi úplne ukradnutí. My chceme len jedno: aby nám dali konečne po tisíc rokoch svätý pokoj."
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

volia stadovito, akoby bez vlastneho nazoru.
nepochybujem o tom, ze vacsina volicov SMERu a SNS volilo Gasparovica, lebo im to sefovia tychto stran doporucili

nic nezvycajne volit toho, koho strana, ktoru mam rad, doporucuje
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

HZDS tak ako ani meciara nemusim, ale aj napriek tomu som volil v prvom kole milana melnika :idea: . no a k tomu vsetkemu som dvojnasobny volic SDK(U)(-DS).
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

krija:
Podla toho videa to vyzera, ako keby sa dohodli dopredu, ake budu otazky, ale redaktor to na poslednu chvilu zmenil. Ked povedal, ze ho podviedol. Jeho reakcia bola ale tiez prinajmensom nevhodna a zbytocna.

No na Gaspara sa nechyta.
Podla toho jasne vidiet, aky je to čurák. Aj ked si sa snazil odviest podstatu, je uplne evidentne, ze toto bol mocny trapas a hlavne fiasko.

Ked niekto alibisticky povie, ze ON nevytiahol madarsku kartu a ze si madarskych obcanov vazi, pritom sa neha zastupovat v kampani stranou ako je SNS, ktora jeho slova totalne popiera a on nieje schopny nic nato pocas kampane povedat(to som aj cakal), to je pre mna totalne klamstvo a viem, co uz som vedel predtym, ze Gaspar predstavuje moralne bahno.

Ten vyrok Slotu, ze Madari su mu ukradnutí.
No neviem, neviem...Z jeho ust nepocujem nic ine. Nemyslim, ze ich ma na haku, prave naopak na nich je postavena jeho politika. Da sa natom zabavit, ale zbytocne len vyvovala politicky konflikt a prenasa ho na obcanov.

Btw: Melník bol tiez kandidat ktory ma zaujal nazorovo a referenciami. Skoda len ze nemal silnejsiu podporu(osobne mi to nevadilo, len bohuzial na zaklade len svojich schopnosti sancu nemal). S hovniakmi nemal ist vobec...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

krija napísal: gasparovic v televiznych diskusiach iba spominal fakty: nepriamo budem citovat: pani radicovu volila bohata bratislava a juzne slovensko. s cim z tohto sa neda suhlasit?
http://volby.sme.sk/c/4372052/gasparovi ... tvami.html

tak tu su podobne ,,fakty", co gasparovic vyplodil
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Johnyy, mne islo hlavne o reakciu dzurindu. on sa nechal vytocit jednou obycajnou otazkou o buducnosti vedenia strany. gasparovica masiruju madarskou kartou uz viac ako 2 tyzdne. kazdy clovek ma len jedny nervy.

tym padom som sa nesnazil odviest od podstaty.

ze sa nevyjadril pocas kampane na adresu SNS a jej podpory? to nemyslis vazne? vyjadril sa k nej viac krat. dokonca aj v spominanom v. mederi:

"Nesúhlasím s tým, že v druhom prezidentskom období kandidujete na post prezidenta a máte takého podporovateľa, ako je SNS, ktorý by nás vyslal za hranice za Dunaj. Odporučil by som vám, aby ste podporu takých ľudí, ktorí využívajú nenávisť medzi Slovákmi a Maďarmi na politikárčenie, neprijali,“ obcan VM

Gašparovič však oponoval. "Pokiaľ ma podporuje SNS, som rád. Je to normálna politická strana, najstaršia strana na Slovensku, ktorá má nad sto rokov.“ Podotkol pritom, že maďarský FIDESZ tiež podporuje jednu prezidentskú kandidátku na Slovensku.

sef fideszu orban sa zucastnil toho isteho zjazdu SMK v dunajskej strede k 10. vyrociu vzniku tejto strany, ktory tu uz bol citovany. radicova tam vyslovila nasledovne:

budte silní!

ak vyslovila SMK podporu radicovej prakticky uz rok pred volbami, tak je alibisticke tvrdit, ze to bol gasparovic co vytiahol madarsku kartu po prvom kole volieb!

Gašparovič: Pani podpredsedkyňa (Belousovová) vychádzala z volebných výsledkov, z farebného rozdelenia... A do určitej miery ja si myslím, že mala aj pravdu. (tak kua snad tie mapy neklamu, ved aj tu ich je niekolko, dokonca v niekolkych farebnych vyhotoveniach)

je rozdiel ci slota nieco povie, alebo na niekoho reaguje!

"Slovenským Maďarom upiera medzinárodné spoločenstvo ich právo na sebaurčenie. Kosovskí Albánci ho možno budú mať skôr, držíme im palce."

"Vláda nie je v jednoduchej situácii v súvislosti s odpoveďou na takýto list, slovenská vláda pozostáva totiž mocensky z jednej tretiny zo Slotovej strany, ktorá je fašistickou stranou."

„Našim najvyšším cieľom je politická a hospodárska samospráva a celková územná autonómia.“

"Maďari by sa nemali miešať s okolitými národmi, ktoré nie sú na ich úrovni pretože sa tým stráca ich jedinečnosť a nadradenosť." - pre madarsku televiziu DUNA TV.

"Főleg akkor, ha azt is tudjuk, hogy a szociálisan rosszabb helyzetben lévők hajlamosabbak az asszimilációra. Ha csak ennyit ismernénk, az is elegendő lenne ahhoz, hogy tudjuk, milyen irányban kell elindulnunk."

preklad

"Hlavne vtedy, ak aj toto vieme, že sociálne slabšie postavení sú nachylnejší k asimilácii. Keby sme len toľkoto poznali, aj to je postačujúce k tomu, aby sme vedeli, ktorým smerom sa musíme vydať."

duray, len tak mimochodom povodom slovensky zid

„Samostatný slovenský štát nikdy nemôže byť iný ako fašistický.“

radicova mu takpovediac pritakava.

„Len sa nenaparujte, Slováčikovia! Raz vás s našimi spojencami tak zatlačíme do stredu Slovenska, že budete takíto maličkí."

bugar

„Keď sa správaš ako červ, nebuď prekvapený tým, že ťa pristúpia.“

Immanuel Kant.

ak by sa mi to chcelo prekladat, tak podobnych vyrokov z tlamy duraya, pripadne orbana (15 milionove madarsko, verbovanie madarov na ukrajine (transkarpatia)...) je tu toho daleko viac!

podpora nacionalistov na jednej strane vam trha zili, ale na strane druhej v podani SMK a dokonca zahranicneho FIDESZU vam nevadi :roll: rad by som videl, cital pripadne pocul ako radicova obhajuje podporu zo strany SMK.

JumperAL a ja som im venoval pozornost tu:
http://www.hojko.com/post1145018.html#1145018

ako aj v diskusii k predmetnemu clanku:
http://volby.sme.sk/diskusie/1438910/21 ... ml#9490725
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Gratulujem k totalnej degradacii. Tu spomenies vyroky, ktore vobec neboli spolu spomenute a dodas ich do uplne noveho kontextu, tak to je prva vec ze klobuk dole.

No ale najvacsi vrchol je, ze sem davas citacie, ktore ani neboli povedane. Stranka SNS nieje zdroj !! Ti ludia nemaju problem klamat a davat falosne informacie, takze od nich nikdy neuverim informacie, ze Bugar hentake nieco povedal.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ja stale nechapem ako, ale ako je kur*a mozne ze ludia (ktory sa povazuju za inteligentnych) tieto bullshity zo stranok sme.sk tak zeru :?
„Ja vám to vysvetlím,“ „Nech sa páči, pán prezident.“ Jeho invektívy prijímala pokojne a neodpovedala rovnakým spôsobom
ano ano ona je strasne pokojna vyrovnana a mierna sak sme to videli ked jej ten curak nedal ruku jak prskala ale to sme asi vidiet nemali
neviem ci ste tak slepy alebo co, ale co za chu**** su tam popisane a este ten styl to je na zgrcanie a nie citanie
ked stale spominate SNS ako tiez totalny odpad (co aj je) preco neuvediete ze taka ista je SMK???
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

vendo videl si vobec tu diskusiu??
Gasparovic sa klepal a bol dost podrazdeny ... A ona bola kludna.
Ad podanie ruky ... 10000x omielane. Ci by sa to stalo Gasparovicovi alebo jej clovek to proste necaka. Na tej vystave bol Gasparovic tiez "vyorany" a je to uplne normalne a prirodzene.

Ad SNS vs. SMK ... Daj mi take strucne porovnanie preslapov a spravania oboch stran. Uvidis kto je na tom horsie.
Cesar
Addict
Addict

JumperAL napísal:http://volby.sme.sk/c/4372052/gasparovi ... tvami.html

tak tu su podobne ,,fakty", co gasparovic vyplodil
To bolo v jednej relácii a bolo to čudné ako Gašparovič chcel dokázať, že aj ona musela byť členom Komunistickej strany ako on. :lol: Príliš veľa zmyslu to nemalo, ako ani nič ostatné čo povedal.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Shark NX napísal:vendo videl si vobec tu diskusiu??
Gasparovic sa klepal a bol dost podrazdeny ... A ona bola kludna.
Je rozdiel byt kludny a nesikovne sa o to snazit- Radicova len tazko skryva svoju podrazdenost. Skor uverim cloveku, ktory je naozaj kludny a raz za uhorsky rok vybuchne, ako niekomu, kto permanetne hra nejaku pozu a tuto pouzu hra naviac spatne.
Shark NX napísal:Ad SNS vs. SMK ... Daj mi take strucne porovnanie preslapov a spravania oboch stran. Uvidis kto je na tom horsie.
Slota je hulvat, Malikova tiez, no kym budu v politike patologicki klamari a stvaci ako Csaky, Duray a podobne, ktori napr. tocia o autonomii a v zapati su schopni ta presviedcat, ze o nicom takom nehovorili, vyhrazaju sa, ze bez SMK vo vlade na Slovensku klud nebude atd. atd. s tymito dvoma stranami v nasom politickom prisetore treba pocitat, bohuzial/nastastie. SMK a SNS sa navzajom potrebuju, aj ked potencial SNS, ako najstarsieho politickeho subjeku na nasej politickej scene, osobne si dokazem predstavit v ovela kultivovanejsej politike. Tu uz vsak zaciname odbacat od predmetu temy.
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Krija, ale ja som sa nepozastavoval nad tym, ze Gasparovi praskli nervy. Mne islo o tu podstatu co povedal. To ako reagoval nieje v nasej politike nic vynimocne. U neho sa to dalo aj ocakavat.

Tak isto som nepovedal, ze Gaspar nereagoval na podporu SNS celkovo.
Napisal som, ze nereagoval na vyhlasenia o autonomii a madarskej karte, co je pravda, lebo to nepoprel, naopak suhlasil.

Bola to jeho kampan(aj ked ja si to nemyslim), mal aktivnejsie k tomu pristupovat(to sa cakat asi moc neda)...

Madarsku kartu vytiahla SNS pocas prezidentskej kampane. Navyse, tvrdenia o autonomii proste nepatria do sucasnej situacie, ale do ineho obdobia.
Ak si myslite, ze Radicova kolaboruje s madarmi a pripravuje prevrat, tak ste mu to zozrali aj s navyjakom.

Tak isto nemam nic proti strane SNS a respektujem ju. Mam vazne vyhrady voci stylu politiku a predstavitelom strany. SNS neprispieva ani k dobremu menu Slovenska, ani k dobrym vztahom s Madarskom.
Navyse to co predvadza na ministerstve Janušek(v spolupraci s Janom) je vysmech ludom do oci...To je rozkradanie.

Vy ste si doteraz nevsimli ze akakolvek diskusia s Jánom Slotom skoro o hocicom je nemozna? Su to len same utoky, podrazdene reakcie a navyse aj klamstva.

Sorry ale politika SNS a SMK je niekde inde. Porovnavate neporovnatelne. Slova treba aj važiť, nie za kazdu cenu utociť a vyvolavat konflikty, co SMK vie(okrem Duraya, to je provokater).
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Johnyy napísal:Sorry ale politika SNS a SMK je niekde inde. Porovnavate neporovnatelne. Slova treba aj važiť, nie za kazdu cenu utociť a vyvolavat konflikty, co SMK vie(okrem Duraya, to je provokater).
OT aj SNS je slusna okrem Slotu /OT

uz chapes o com sa vas tu niekto snazi presvedcit? ze karta ma 2 strany? preco nad jednou placete a druhu si zamerne nevsimate? (a toto myslim vseobecne k celej nasej politike a 90% nazorov na nu)
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:OT aj SNS je slusna okrem Slotu /OT

uz chapes o com sa vas tu niekto snazi presvedcit? ze karta ma 2 strany? preco nad jednou placete a druhu si zamerne nevsimate? (a toto myslim vseobecne k celej nasej politike a 90% nazorov na nu)
No len smola ze Slota je predseda...

Ano karta ma dve strany...
Je ale ine na nieco reagovat na politickej urovni a ine urazat(za kazdu cenu).
Ked si niako v Madarsku prdne, tak Slota hned brese ako pes.

Zmier sa konecne s tym, ze tu mame velku Madarsku mensinu. To je dane historicky to nezmenis. Maju svoju stranu, svoje poziadavky. Netreba, aby mali prehnane naroky, ziju na Slovensku, ale netreba ich ani urazat. Treba to riesit na serioznej politickej urovni...
Kedy konecne prekusneme tento komplex....
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Diskusia zacina byt OT

Pokial chcete diskutovat o Madaroch, vyuzite temu Madari nas zachrania!, pokial o Janovi Slotovi, vyuzite temu Jan Slota :!:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Napísať odpoveď