Antibiotika a sport

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Antibiotika a sport

Príspevok od používateľa test »

Mam medzi zubmi pri koreni zapal a beriem antibiotika od piatku. Cez vikend som hral hokejbal, moze to mat daky vplyv? A co slnko? Mozem ist cez tyzden na bicykel aj ked som stale na tabletkach?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ked berieš antibiotika ... je to veľká fyzická záťaž pre telo ... hocikedy sa ti môže stať že sa ti podlámu ruky kolená ... ja by som radšej aspon ten tyzden ostal doma ... ale to zalezi aj od toho ake antibiotika beries... skore uzdravenie...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

podla mna to take hrozne byt nemoze, akurat si oslabujes organizmus. ja osobne by som na ten bike siel :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Flinstone napísal:ked berieš antibiotika ... je to veľká fyzická záťaž pre telo ... hocikedy sa ti môže stať že sa ti podlámu ruky kolená ... ja by som radšej aspon ten tyzden ostal doma ... ale to zalezi aj od toho ake antibiotika beries... skore uzdravenie...
to si pletieš s drogami ;)

osobne by som tiež išiel. Nemyslím si že sa môže niečo stať. Pokiaľ sú to fakt len na ten zápal v ústach
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja by som nešiel.. resp. ak, tak iba rekreačne po rovinke v rámci vychádzky na čerstvom vzduchu.. žiadna námaha. Síce je to iba zápal zubu, ale predsa telo by malo mať pokoj na vyliečenie zápalu.. (keby zápal nebol vážny, tak by asi nedávali antibiotiká).. toť môj názor. Najistejšie Ti to povie doktor, ktorý Ti antibiotika dával.. jedine on videl, v akom stave to je..

:)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja len pre zaujimavost ze kamarat ktory hraje basket bral antibiotika a siel na trening a odpadol...takze si myslim ze radsej by si mal vydrzat tyzden doma...
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Tak tiež to záleží od dávky a ako často ich berieš. Pokiaľ to nie sú dávky ako pre koňa, ale tabletky s malou gramážou a berieš to tak raz za 24h. tak si myslím že pohyb a Slnko ti nemôžu uškodiť. Ale neviem, to musíš cítiť hlavne sám ako zvládaš záťaž pod antibiotikami :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

niečo tam bolo spomenuté... a princíp je rovnaký... :wink:

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=89539
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

pri antibiotikách ta skolí len velmi silná fyzicka zaťaž alebo silné slnko (teplo) čo je taktiež fyzická zaťaž na telo ..... obyčajné byciklovanie alebo rekreacny sport by ti nemal ublizit v tomto období...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

den333 napísal:ja len pre zaujimavost ze kamarat ktory hraje basket bral antibiotika a siel na trening a odpadol...takze si myslim ze radsej by si mal vydrzat tyzden doma...
Ja som bral antibiotika na zapal vonkajsieho ucha a isiel som do posilovne a ziaden problem som nemal.

Myslim si ze pokial sa sam necitis unaveny alebo oslabeny kludne mozes sportovat.

A na druhu stranu nikto nepovedal ze ta pohybova aktivita musi byt tak intenzivna ako ked nic neberes.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

sebci napísal:pri antibiotikách ta skolí len velmi silná fyzicka zaťaž alebo silné slnko (teplo) čo je taktiež fyzická zaťaž na telo ..... obyčajné byciklovanie alebo rekreacny sport by ti nemal ublizit v tomto období...
zavisi to ale od toho, ako sa tie ATB pouzivaju. ked maju len lokalny ucinok, az take hrozne to nie je (ucho, zub,...). ak systemovy, teda nejaka infekcia v organizme, to uz troska problem je.
btw bycikel? wtf??? co si mal z diktatu?
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Ak beries antibiotika, tak by si mal zo svojich cinnosti vylucit fyzicku zataz. Ak beres antibiotika je to zataz na telo sama o sebe. Oslabuje ta to a fyz.zataz by ta mohla fakt "do.ebat". Doma preliecit a potom ked budes OK si rob co chces. Teraz by som to isto neriskoval. :wink:
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

no ja beriem tabletky doxybene, ktore mi predpisala kozna....
1 tabletka kazdych 24h ... su to tabletky na zapal v celom tele a
cvicim skoro kazdy den doma... ziadny problem som nemal... keby
si nemohol vykonavat velku fyzicku zataz, urcite by to bolo v pribalovom
letaku napisane :wink:

jedine co by si nemal je pit alkohol
Napísať odpoveď