Antibiotika a sport
Antibiotika a sport
Mam medzi zubmi pri koreni zapal a beriem antibiotika od piatku. Cez vikend som hral hokejbal, moze to mat daky vplyv? A co slnko? Mozem ist cez tyzden na bicykel aj ked som stale na tabletkach?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to si pletieš s drogamiFlinstone napísal:ked berieš antibiotika ... je to veľká fyzická záťaž pre telo ... hocikedy sa ti môže stať že sa ti podlámu ruky kolená ... ja by som radšej aspon ten tyzden ostal doma ... ale to zalezi aj od toho ake antibiotika beries... skore uzdravenie...
osobne by som tiež išiel. Nemyslím si že sa môže niečo stať. Pokiaľ sú to fakt len na ten zápal v ústach
Ja by som nešiel.. resp. ak, tak iba rekreačne po rovinke v rámci vychádzky na čerstvom vzduchu.. žiadna námaha. Síce je to iba zápal zubu, ale predsa telo by malo mať pokoj na vyliečenie zápalu.. (keby zápal nebol vážny, tak by asi nedávali antibiotiká).. toť môj názor. Najistejšie Ti to povie doktor, ktorý Ti antibiotika dával.. jedine on videl, v akom stave to je..

-
Začiatok Konca
Professional
Ja som bral antibiotika na zapal vonkajsieho ucha a isiel som do posilovne a ziaden problem som nemal.den333 napísal:ja len pre zaujimavost ze kamarat ktory hraje basket bral antibiotika a siel na trening a odpadol...takze si myslim ze radsej by si mal vydrzat tyzden doma...
Myslim si ze pokial sa sam necitis unaveny alebo oslabeny kludne mozes sportovat.
A na druhu stranu nikto nepovedal ze ta pohybova aktivita musi byt tak intenzivna ako ked nic neberes.
zavisi to ale od toho, ako sa tie ATB pouzivaju. ked maju len lokalny ucinok, az take hrozne to nie je (ucho, zub,...). ak systemovy, teda nejaka infekcia v organizme, to uz troska problem je.sebci napísal:pri antibiotikách ta skolí len velmi silná fyzicka zaťaž alebo silné slnko (teplo) čo je taktiež fyzická zaťaž na telo ..... obyčajné byciklovanie alebo rekreacny sport by ti nemal ublizit v tomto období...
btw bycikel? wtf??? co si mal z diktatu?
no ja beriem tabletky doxybene, ktore mi predpisala kozna....
1 tabletka kazdych 24h ... su to tabletky na zapal v celom tele a
cvicim skoro kazdy den doma... ziadny problem som nemal... keby
si nemohol vykonavat velku fyzicku zataz, urcite by to bolo v pribalovom
letaku napisane
jedine co by si nemal je pit alkohol
1 tabletka kazdych 24h ... su to tabletky na zapal v celom tele a
cvicim skoro kazdy den doma... ziadny problem som nemal... keby
si nemohol vykonavat velku fyzicku zataz, urcite by to bolo v pribalovom
letaku napisane
jedine co by si nemal je pit alkohol