brm napísal:Innocence.. táto teória je založená na jednom základnom vzorci:
8000miest x 600sk | 20€ = 4.800.000sk | 160.000€
Samozrejme tento vzorec treba očistiť od permanentkárov a iných zadarmochodiacich sponzorov.. a prirátať nemalé tržby z piva, tvrdého alkoholu, kofoly, popcornu, klobás a párkov.. prípadne nejaké drobnosti z fanshopu.. a možno ešte nejaký príjem z reklám..
Ale aj ja som včera dúfal, že už to tam dokopú.. aby sme mali my aj oni pokojnú Veľkú noc..

a ked ocistis ten vzorec od premanentkarov tak ti vinde ze listkov v predaji bolo 2000 az 3000 lebo kazdy kto mal pred zacatim playoff na premu tak ju zobral aby sa nemusel srat z listkami cize suma za zapas bude podstatne nizsia ako si napisal
add//
peniaze za premy mali v rukach uz pred zacatim playoff cize tie tam nepocitaj...pocitaj len peniaze na listky, pivo, klobasy, parky, popcorn, kofca a ine ...inak neviem kde v steelke kupis tvrdy chlast
edit// citat jedneho ucastnika fora hckosice.sk on inaksie pracuje v rezii steel areny
pocuj, pokusim sa Ti vysvetlit "zarobok" . Co myslis, kolko listkov bolo v predaji?? Ja tusim ze okolo 2000 +- autobus. Ak vyratam 2000*20 eur vychadza mi 40000 eur (co je 1.200.000). Otazka znie, stoji im to za to?? Wink (odpovedz si v duchu na tu otazku sam) .
Zvysne listky isli rodinnym prislusnikom hracov , atd atd atd. A podla toho, co som pocul ake boli pripravy na oslavu vitazstva, tak nic nenasvedcovalo tomu, zeby sa este raz chceli furikat do Skalice Wink