Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

audiotrack napísal:neboj, ešte budú reči že im to nechali aby naplnili pokladnicu, to je zaplatené že sa bude hrať na 7 zápasov :D
Eritrea napísal:mno jednoznacne neni o com ..vyhra KE.. ale skor sa mi zda ze tie zapasy su zmanipulovane a ide o to aby vypredali co najviac stadionov aby z toho mali zsiky..tak teraz musia prehrat lebo tym by sa skoncila sezona a fanusikovia ani vedenie by si neprisli na svoje..:)
:roll:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Eritrea: Áno, ale vieš ako strašne by riskovali? :)

//audiotrack: Sme sa Eritreou bavili o tejto téme, tak som jej napísal, že tu je tému pre ňu. Nech sa zapojí ak chce, že nežnejšie pohlavie tu absentuje

//Eritrea: Nechaj tak, veď audiotrack nič nenapísal, len že o tom písal, že to tu bude... :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

moj skromny nazor ved na to tu je forum ci ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď v poriadku, ja sa len smejem z toho aké su niektoré "skromné názory" predvídateľné. Určite ho zdiela s tebou viac ľudí, máš smolu že si s tým prvá prišla :D
To že to nechali aby zarobili je totálna kravina. Ja iba toľko
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ale mne to nevadííí ..ved vymena nazorov je normalna..mozte si tu kludne aj ponadavat..nemusite na mna brat ohlady..:D ja dedukujem len z par nazorov kt som pocula..:) samozrejme do chlapov..tak
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

este ze som na ten DEMENTNY zapas nesiel lebo toto co isiel kmit to bolo ocividne v predlzeni ze ho podrazil
HALUSKA sprosta :evil: :lol:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Zatial je to ako som vravel, prvy prehraty zapas kosice tak vypustali a druhy nie ale prehrali tiez. Uz staci iba aby tento zapas Kosice vyhrali a moj TIP je presny :):)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

nestik - no ale Skalica hrá teraz doma, kde ju bude v Max Aréne hnať dopredu kopa skvelých divákov a v prípade vyrovnania série na 3:3 bude siedmy zápas čistý vabank, tak ako tomu bolo aj v siedmom zápase Slovan verzus Skalica.. Takže nehovoril by som o prvej prehre, tá prehra bola už druhá (pustený alebo nepustený - prehra ako prehra, mimochodom mohli by sme diskutovať o tom, či Košice naozaj pustili štvrtý zápas, ich hra v určitých častiach zápasu tomu nenasvedčovala).. Takže takto sa na to pozeraj.

Ku včerajšiemu zápasu: Žigo hetrikom opäť dokázal, že je dobrý hokejista a rozhodol aj samostatné nájazdy. Košice hrali dobre, mali veľa šancí, v predĺžení mohol byť na Kmiťa či kto to tam bol pískaný faul a následne nariadené trestné strieľanie, no nebolo tomu tak, a to zrejme rozhodlo. Dúfam, že Skalica doma vyhrá a ja ako nestranný divák si vychutnám siedmy zápas v Steel Aréne.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mne tie najazdy pripadali jak keby nechceli ani dat..faith co bezne si zrobi klucku a zavesi teraz len vystrelil a ani netrafil branku...kmit detto...a neverim ze to bolo kvoli nervozite alebo comu....je to divne
Innocence
VIP
VIP

A na čo chcú čakať? Keby pustili zápas v Skalici, dobre, chcú osláviť titul doma tak nepoviem.. ale keď majú doma mečbal, celú sezónu bojujú o titul a teraz si ho nechajú ujsť pre zisk zo siedmeho zápasu, ktorý by bol lotériou a mohli by ho prehrať alebo ja neviem prečo? Nechápem tejto teórii.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Innocence.. táto teória je založená na jednom základnom vzorci:

8000miest x 600sk | 20€ = 4.800.000sk | 160.000€

Samozrejme tento vzorec treba očistiť od permanentkárov a iných zadarmochodiacich sponzorov.. a prirátať nemalé tržby z piva, tvrdého alkoholu, kofoly, popcornu, klobás a párkov.. prípadne nejaké drobnosti z fanshopu.. a možno ešte nejaký príjem z reklám..

Ale aj ja som včera dúfal, že už to tam dokopú.. aby sme mali my aj oni pokojnú Veľkú noc..

:)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

brm mas pravdu s tymi peniazmi aj ja som to kazdemu hovoril lebo tam maju 1000000 bufetov, listky a dobijanie permanentiek, reklamy na kaufland a ine hovadiny to bude cca cez 200.000 eur a este V.I.P-cka niesu tiez lacne cize to bude mozno aj viac :?
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Včera ma Košice sklamali ale v Skalici to vyhrajú. :wink:
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

brm napísal:Innocence.. táto teória je založená na jednom základnom vzorci:

8000miest x 600sk | 20€ = 4.800.000sk | 160.000€

Samozrejme tento vzorec treba očistiť od permanentkárov a iných zadarmochodiacich sponzorov.. a prirátať nemalé tržby z piva, tvrdého alkoholu, kofoly, popcornu, klobás a párkov.. prípadne nejaké drobnosti z fanshopu.. a možno ešte nejaký príjem z reklám..

Ale aj ja som včera dúfal, že už to tam dokopú.. aby sme mali my aj oni pokojnú Veľkú noc..

a ked ocistis ten vzorec od premanentkarov tak ti vinde ze listkov v predaji bolo 2000 az 3000 lebo kazdy kto mal pred zacatim playoff na premu tak ju zobral aby sa nemusel srat z listkami cize suma za zapas bude podstatne nizsia ako si napisal

add//
peniaze za premy mali v rukach uz pred zacatim playoff cize tie tam nepocitaj...pocitaj len peniaze na listky, pivo, klobasy, parky, popcorn, kofca a ine ...inak neviem kde v steelke kupis tvrdy chlast

edit// citat jedneho ucastnika fora hckosice.sk on inaksie pracuje v rezii steel areny

pocuj, pokusim sa Ti vysvetlit "zarobok" . Co myslis, kolko listkov bolo v predaji?? Ja tusim ze okolo 2000 +- autobus. Ak vyratam 2000*20 eur vychadza mi 40000 eur (co je 1.200.000). Otazka znie, stoji im to za to?? Wink (odpovedz si v duchu na tu otazku sam) .

Zvysne listky isli rodinnym prislusnikom hracov , atd atd atd. A podla toho, co som pocul ake boli pripravy na oslavu vitazstva, tak nic nenasvedcovalo tomu, zeby sa este raz chceli furikat do Skalice Wink
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

fanluky.. no nemám šajnu o permanentkároch, ale až tak veľa ich podľa mňa nebude (nechcem sa hádať). Ale aj 1,2mil. Sk je slušný balík.. a minimálne všetky náklady na prevádzku jedného zápasu týmto podľa mňa vykryjú.

Máme tu však aj zisky v bufetoch, do ktorých musíš ísť 2min pred koncom tretiny, aby si niečo stihol kúpiť a vypiť.. a nemusel čakať v rade celú prestávku. Prevádzkovateľ bufetov si už objednával tovar na ďalší zápas (čo samozrejme nemusí nič znamenať).

Taktiež netreba zabúdať na sponzorov.. predsa len čím viac zápasov, tým väčší počet ľudí bude oslovených ich reklamou.. a ktovie, aké sú tam ešte iné zákulisné ťahy, o ktorých sa nám bežným smrteľníkom ani nesníva.

Takže určite by som sa nečudoval, keby šlo aj o peniaze, aj keď tento posledný zápas na to až tak nevyzeral, skôr by sa to dalo povedať o predchádzajúcom zápase v Skalici. Ale držím košičanom palce, aby zajtra to už dokopali do víťazného konca.

mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ako vsetko je mozne ani ja sa nechcem hadat ale nemyslim si zeby v tom boli nejake tahy koli peniazom aj ked v slovenskej lige je vsetko mozne (nakoniec rozhodcovia to dokazuju)

ale sak steelka nezaraba len hokejom su tam koncerty predstavenia a ine podujatia niekde som cital ale neviem to presne ze vraj klub vlastni 20% steelky takze aj oni nieco z tych ostat nych podujati nieco maju aspon myslim :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

myslim si ze v skalici sme pustili zapas ale neverim ze doma sme ho teraz tiez pustili to by bolo fakt na **** a ani ja sa necem hadat :wink:
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

TAM JEEEEEEEE! PALFFY 3 NEDAAAAAAAL! WAAAAAAAAA :D :D :D :D

JULO HUDACEK!!!
Innocence
VIP
VIP

A to potvrdilo, že doma zápas nepustili.. Gratulujem k majstrovskému titulu.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

JE TO TAAAAM! DESAT ROKOV CAKANIA!!!
KOSICKI MAJSTRI!KOSICKI MAJSTRI!KOSICKI MAJSTRI!

:smt039 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039
Prílohy
Logo HC Kosice.jpg
Zamknuté