Zvysenie hlasitosti SE K850i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Zvysenie hlasitosti SE K850i

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Mam problem s K850i. Strasne potichu prerava hudbu ak video. Dam hlasitost na maximu ale je to stale tiche. Pls pomozte ako zvysim hlasitost.
qwerty-xyz

Re: Zvysenie hlasitosti SE K850i

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

iceman1414 napísal:Mam problem s K850i. Strasne potichu prerava hudbu ak video. Dam hlasitost na maximu ale je to stale tiche. Pls pomozte ako zvysim hlasitost.
:wink: Hlasitost zvysis najjednoduchsie tak ze upravis ekvalizer, vsetky hodnoty daj na maximum a uloz to. Dalsie moznosti ako zvysit hlasitost su v pocitaci. pesnicky a videa si konvertuj tak aby tam bola vyssia hlasitost, mal som niekedy davno pradavno ked este mamuty behali po svete program co to tak pekne vedel robit. A dalsia varianta je ze das iny firmware do telefonu-ktory toto co chces bude podporovat. ja mam K800i a mam prestaveny len eqvalizer. Hudbu a videa pozeram,pocuvam na creative zen vision M. :D Aj ked creative uz nevyrabe prehravace co bavia 100DB do ucha co je podla mna skoda.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Flashnutim si mozes dat ine subory na zvuk a ver mi ze budes mat ovela hlasitejsi a kvalitnejsi zvuk, to sa ani neda porovnat. (Vyskusane mam)
qwerty-xyz

xXPAINKILLERXx napísal:Flashnutim si mozes dat ine subory na zvuk a ver mi ze budes mat ovela hlasitejsi a kvalitnejsi zvuk, to sa ani neda porovnat. (Vyskusane mam)
sorry ze od temy ale krasny fakt nadherny avatar, inak ja mam presne tento znak na mobile aj na tricku vyobrazeny. a to u-cko si dam pravdepodobne aj vytetovat na chrbat.
iceman1414
Medium Star
Medium Star

xXPAINKILLERXx a ako to spravim aby som to mal co najhlasnejsie.

//autoeditácia príspevku ( 06 Apr 2009, 13:56 )
qwerty-xyz: ako dam iny firmware do telefotu?? pripadne z kade ho stiahnem.
qwerty-xyz

iceman1414 napísal:xXPAINKILLERXx a ako to spravim aby som to mal co najhlasnejsie.

No to by si odo mna vela chcel. Teda na nete mas kopec navodov na SEmanii pokial sa nemylim ale ja osobne sa do takychto veci sam nepustam. Ked daco chcem do telefonu tak mi to spravi kamarat doma, (velky fanusik do ericssonov) alebo kamaratka ktora ma predajnu a servis s telefonmi. Takze chapes, pridem poviem co chcem a potom si po to uz len pridem. :D
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

iceman1414 napísal:xXPAINKILLERXx a ako to spravim aby som to mal co najhlasnejsie.

To nie je prolem, uz sa v tom dost dobre vyznam. Ak by si niekedy chcel vyskusat, napis.

qwerty-xyz napísal:sorry ze od temy ale krasny fakt nadherny avatar, inak ja mam presne tento znak na mobile aj na tricku vyobrazeny. a to u-cko si dam pravdepodobne aj vytetovat na chrbat.[/quo]

Neviem ci to nepoznas, ale to je Unreal Tournament hra :-D Ale je super :)
qwerty-xyz

xXPAINKILLERXx napísal:To nie je prolem, uz sa v tom dost dobre vyznam. Ak by si niekedy chcel vyskusat, napis.

ne nepoznam, ked mam avatar AXONA :lol: boze, poznam to dost dobre, kebyze mam rychly net (co dufam bude buduci rok na intri ) tak to budem drvit po nete neskutocne.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No vidis. To zase ja nepoznam toho Axona :-D Ja nepoznam nejako velmi tie postavicky z UT.
qwerty-xyz

xXPAINKILLERXx napísal:No vidis. To zase ja nepoznam toho Axona :-D Ja nepoznam nejako velmi tie postavicky z UT.
:lol: Tak ja osm taky fanusik seckych casti UT cka len 2007 ku bol problem rozbehat, sem tam to pekne seka a tym padom sa to neda hrat. Mali by sme vsak ist spat k teme lebo nam prispevky pomazu.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Veru, mali by sme. A inak, mna velmi bavi Unreal Tournament 2007, je to super hra. :)

A k teme: Ako som spominal, ak ma ten clovek zaujem o flash telefonu, nech sa na mna obrati, snad nieco vyriesime.
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

iceman1414 napísal:Mam problem s K850i. Strasne potichu prerava hudbu ak video. Dam hlasitost na maximu ale je to stale tiche. Pls pomozte ako zvysim hlasitost.
se-tuning.cz a tam si najdi "zvukove drivre" a aj navody ako to dat do mobilu (odporucam Lachty mega bass /moja D750i na tych driveroch odpalovala šede sluchatka (original) a cierne to zniesli tak potom pozor ;) /bassreflexi sa ti pokusaju prehrat tie basi a tym chrčia (odskusane na K800i/ / )

Prajem prijemne pocuvanie (sry necital som cele vlakno :oops: )
iceman1414
Medium Star
Medium Star

hej som skusal toho LACHTYHO ten je super na prehravanie cez sluchadka ale skoda ze prehrava slabsie cez reproduktor. Nevedel by si nieco co by prehravalo hlasno cez reproduktor aj cez sluchadka?
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

SUper je tento jokeryno_mix__extreme_audio_peter_v2_ultrabass_

Uzasne na basy, hlasitost aj bez sluchatka aj cez reprak na mobile
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Ja mam obdobny problem.. Mam sice Samsung S5230 (STAR) a ked pozeram filmy tak hlasitost vo vacsine filmov je hrozna. Skusal som upravit MP4 subor cez VirtualDub, ale vypise mi to pri otvoreni, ze nepodporovany subor ci take nieco.
Neviete poradit nejaky soft na PC cez ktory by som vedel zvysit audio stopu vo video subore MP4? Tak aby vsetko ostatne zachovalo (kvalita videa, cca aj velkost videa,...).
Dakujem.
Napísať odpoveď