Zvysenie hlasitosti SE K850i
-
iceman1414
Medium Star
Zvysenie hlasitosti SE K850i
Mam problem s K850i. Strasne potichu prerava hudbu ak video. Dam hlasitost na maximu ale je to stale tiche. Pls pomozte ako zvysim hlasitost.
-
qwerty-xyz
Re: Zvysenie hlasitosti SE K850i
iceman1414 napísal:Mam problem s K850i. Strasne potichu prerava hudbu ak video. Dam hlasitost na maximu ale je to stale tiche. Pls pomozte ako zvysim hlasitost.
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
qwerty-xyz
sorry ze od temy ale krasny fakt nadherny avatar, inak ja mam presne tento znak na mobile aj na tricku vyobrazeny. a to u-cko si dam pravdepodobne aj vytetovat na chrbat.xXPAINKILLERXx napísal:Flashnutim si mozes dat ine subory na zvuk a ver mi ze budes mat ovela hlasitejsi a kvalitnejsi zvuk, to sa ani neda porovnat. (Vyskusane mam)
-
iceman1414
Medium Star
-
qwerty-xyz
No to by si odo mna vela chcel. Teda na nete mas kopec navodov na SEmanii pokial sa nemylim ale ja osobne sa do takychto veci sam nepustam. Ked daco chcem do telefonu tak mi to spravi kamarat doma, (velky fanusik do ericssonov) alebo kamaratka ktora ma predajnu a servis s telefonmi. Takze chapes, pridem poviem co chcem a potom si po to uz len pridem.iceman1414 napísal:xXPAINKILLERXx a ako to spravim aby som to mal co najhlasnejsie.
//autoeditácia príspevku ( 06 Apr 2009, 13:56 )
qwerty-xyz: ako dam iny firmware do telefotu?? pripadne z kade ho stiahnem.
-
xXPAINKILLERXx
Star
To nie je prolem, uz sa v tom dost dobre vyznam. Ak by si niekedy chcel vyskusat, napis.iceman1414 napísal:xXPAINKILLERXx a ako to spravim aby som to mal co najhlasnejsie.
//autoeditácia príspevku ( 06 Apr 2009, 13:56 )
qwerty-xyz: ako dam iny firmware do telefotu?? pripadne z kade ho stiahnem.
qwerty-xyz napísal:sorry ze od temy ale krasny fakt nadherny avatar, inak ja mam presne tento znak na mobile aj na tricku vyobrazeny. a to u-cko si dam pravdepodobne aj vytetovat na chrbat.[/quo]
Neviem ci to nepoznas, ale to je Unreal Tournament hraAle je super
-
qwerty-xyz
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
qwerty-xyz
-
xXPAINKILLERXx
Star
se-tuning.cz a tam si najdi "zvukove drivre" a aj navody ako to dat do mobilu (odporucam Lachty mega bass /moja D750i na tych driveroch odpalovala šede sluchatka (original) a cierne to zniesli tak potom pozoriceman1414 napísal:Mam problem s K850i. Strasne potichu prerava hudbu ak video. Dam hlasitost na maximu ale je to stale tiche. Pls pomozte ako zvysim hlasitost.
Prajem prijemne pocuvanie (sry necital som cele vlakno
-
iceman1414
Medium Star
-
xXPAINKILLERXx
Star
Ja mam obdobny problem.. Mam sice Samsung S5230 (STAR) a ked pozeram filmy tak hlasitost vo vacsine filmov je hrozna. Skusal som upravit MP4 subor cez VirtualDub, ale vypise mi to pri otvoreni, ze nepodporovany subor ci take nieco.
Neviete poradit nejaky soft na PC cez ktory by som vedel zvysit audio stopu vo video subore MP4? Tak aby vsetko ostatne zachovalo (kvalita videa, cca aj velkost videa,...).
Dakujem.
Neviete poradit nejaky soft na PC cez ktory by som vedel zvysit audio stopu vo video subore MP4? Tak aby vsetko ostatne zachovalo (kvalita videa, cca aj velkost videa,...).
Dakujem.