Preco to spravil ?
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
tie kecy o tom, ze najdes si inu a podobne su zbytocne nakolko jemu nejde o tu holku ale o kamarata. po precitani toho clanku ma dost zarazili kamaratove zavadzacky typu: "Nie, nechcem, je to kamaratka,..." a "daj tomu cas, ona urcite chce, ..." a co ma natom zaraza najviac je, ze si sa ho nato este nespytal.. nebudes kludne spat kym tak nespravis. Pozvi ho na pivo a po 3-4 poharoch zacni rozoberat danu temu. Mierna davka alkoholu by Vam obom mohla trochu rozviazat jazyky 
dalej je tu celkom zaujimavy pokec o tom, zaco kto moze a kto nic nespravil. Zevraj kamaratka nespravila nic zle? no svojim spôsobom nespravila nic zle ale preco ked ich tuto pan kolega zbadal, tak NAHLE prestali ? si myslim, ze keby to nebolo tak ZLE, tak by vtom obaja pokracovali s cistym svedomim
dalej je tu celkom zaujimavy pokec o tom, zaco kto moze a kto nic nespravil. Zevraj kamaratka nespravila nic zle? no svojim spôsobom nespravila nic zle ale preco ked ich tuto pan kolega zbadal, tak NAHLE prestali ? si myslim, ze keby to nebolo tak ZLE, tak by vtom obaja pokracovali s cistym svedomim
-
Hotwire
Addict
a co take sa vlastne stalo??? tak ta kamos zoznamil s jednou holkou...tak o nu nemal zaujem....a casom mozno zmenil nazor...alebo bol len fakt opity....a si tam napisal ze ti uz na nej nezalezi....tak co kde je problem? proste nabuduce nenechaj kamosa aby ta zoznamoval s kamoskami alebo ich skus zbalit skor ako on.....nic viac nic menej...hadam koli tomuto neposles do pi*i kamosa ne? 
-
lollo
Professional
Ale nie je to podla teba trosku nefer? a skus ist s nimi vonSchYzo napísal:a co take sa vlastne stalo??? tak ta kamos zoznamil s jednou holkou...tak o nu nemal zaujem....a casom mozno zmenil nazor...alebo bol len fakt opity....a si tam napisal ze ti uz na nej nezalezi....tak co kde je problem? proste nabuduce nenechaj kamosa aby ta zoznamoval s kamoskami alebo ich skus zbalit skor ako on.....nic viac nic menej...hadam koli tomuto neposles do pi*i kamosa ne?
Ked mas cloveka rad tak to nezabudnes len tak ze fuu uz to nie je
-
Hotwire
Addict
pisal ze ta holka prenho neznamena uz nic....tak pre holku ktora prenho nic neznamena hadam neposle k vode kamosalollo napísal:Ale nie je to podla teba trosku nefer? a skus ist s nimi vonalebo niekde do baru a uvidis ake to je...
Ked mas cloveka rad tak to nezabudnes len tak ze fuu uz to nie je
preto aj ja o5 vravim: treba sa s kamaratom porozpravat pretoze to je koren problemu a dovod preco si sem pisal. tak ako vacsina si tiez myslim, ze je totalna blbost zrusit jedno priatelstvo kvoli holke.
este ma len zaujima jedna vec.
taktiez si myslim, ze je blbost sa snou nebavit kvoli jednemu bozku 
este ma len zaujima jedna vec.
myslis to tak, ze sa snou uz nebavis alebo ju len neriesis ?Mr.Greener napísal:Tak ta dievcina pre mna uz neznamena skoro nic, to by ma musela sakra presvedcit...
-
Mr.Greener
Novice
Neni to tak ze nebavim ale uz neviem co jej mam ako povedat...ona si mysli ze sme dobry kamaratiScott-1 napísal: myslis to tak, ze sa snou uz nebavis alebo ju len neriesis ?taktiez si myslim, ze je blbost sa snou nebavit kvoli jednemu bozku