Preco to spravil ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

Proste treba pochopit ze ten kamarat "ma nieco co ty nemas"... hold vybrala si jeho =) ...pripomina mi to jednu hlasku s filmu ked holka poveda chalanovy prosim ta ako mozes mysliet na svadbu sak sme spolu ani sex nemali =)
Pantinela
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pantinela »

Hovoríš, že je to dobrý kamarát, čo tak sa ho spýtať: "Nazdar Kubo, minulý piatok som vás videl s Luciou spolu, vy dvaja spolu niečo máte?" :) ... alebo niečo v tom zmysle.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pantinela sa mi začína páčiť :P

samozrejme som tým myslel že sa mi začínajú páčiť jej názory :)
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

triple napísal:pantinela sa mi začína páčiť :P
ani ty nevyzeráš najhoršie :lol:
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

vacsina by sa tak zachovala? to kde zijem, ked sa mi najlepsi kamosi tlacia do kapusty a este ma aj zavadzaju?...ze ho hanba nefacka.
nuz musim ti povedat, ze si pravdepodobne prisiel o kamosa aj o kocku... :(
pantinela ich evidentne pozna oboch :lol:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Az taky dobry kamarat to asi nie je , ak sa snim o tom otvorene nedokazes porozpravat.
Holku by som dalej neriesil , ide leto este sto krat budes pobluzneny ;)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

ta baba ti povedala ze k tebe nic neciti, urcite to povedala aj tvojmu kamosovi a tak sa s nou bozkaval.. a nic ti nepovedal mozno preto ze ta do toho nic nie je :)
Scott-1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scott-1 »

tie kecy o tom, ze najdes si inu a podobne su zbytocne nakolko jemu nejde o tu holku ale o kamarata. po precitani toho clanku ma dost zarazili kamaratove zavadzacky typu: "Nie, nechcem, je to kamaratka,..." a "daj tomu cas, ona urcite chce, ..." a co ma natom zaraza najviac je, ze si sa ho nato este nespytal.. nebudes kludne spat kym tak nespravis. Pozvi ho na pivo a po 3-4 poharoch zacni rozoberat danu temu. Mierna davka alkoholu by Vam obom mohla trochu rozviazat jazyky :)
dalej je tu celkom zaujimavy pokec o tom, zaco kto moze a kto nic nespravil. Zevraj kamaratka nespravila nic zle? no svojim spôsobom nespravila nic zle ale preco ked ich tuto pan kolega zbadal, tak NAHLE prestali ? si myslim, ze keby to nebolo tak ZLE, tak by vtom obaja pokracovali s cistym svedomim :veget:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a co take sa vlastne stalo??? tak ta kamos zoznamil s jednou holkou...tak o nu nemal zaujem....a casom mozno zmenil nazor...alebo bol len fakt opity....a si tam napisal ze ti uz na nej nezalezi....tak co kde je problem? proste nabuduce nenechaj kamosa aby ta zoznamoval s kamoskami alebo ich skus zbalit skor ako on.....nic viac nic menej...hadam koli tomuto neposles do pi*i kamosa ne? :roll:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

SchYzo napísal:a co take sa vlastne stalo??? tak ta kamos zoznamil s jednou holkou...tak o nu nemal zaujem....a casom mozno zmenil nazor...alebo bol len fakt opity....a si tam napisal ze ti uz na nej nezalezi....tak co kde je problem? proste nabuduce nenechaj kamosa aby ta zoznamoval s kamoskami alebo ich skus zbalit skor ako on.....nic viac nic menej...hadam koli tomuto neposles do pi*i kamosa ne? :roll:
Ale nie je to podla teba trosku nefer? a skus ist s nimi von :D alebo niekde do baru a uvidis ake to je...
Ked mas cloveka rad tak to nezabudnes len tak ze fuu uz to nie je
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

lollo napísal:Ale nie je to podla teba trosku nefer? a skus ist s nimi von :D alebo niekde do baru a uvidis ake to je...
Ked mas cloveka rad tak to nezabudnes len tak ze fuu uz to nie je
pisal ze ta holka prenho neznamena uz nic....tak pre holku ktora prenho nic neznamena hadam neposle k vode kamosa :? aj ked aj okolnosti su dolezite pravda..
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

v kazdom pripade je to tazke ja netusim ako by som sa rozhodol prve by som asi kecol s kamosom ze preco a potom s nou a potom by som si to nechal ulezat a premyslal by som nad tym...
Scott-1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scott-1 »

preto aj ja o5 vravim: treba sa s kamaratom porozpravat pretoze to je koren problemu a dovod preco si sem pisal. tak ako vacsina si tiez myslim, ze je totalna blbost zrusit jedno priatelstvo kvoli holke.
este ma len zaujima jedna vec.
Mr.Greener napísal:Tak ta dievcina pre mna uz neznamena skoro nic, to by ma musela sakra presvedcit...
myslis to tak, ze sa snou uz nebavis alebo ju len neriesis ? :) taktiez si myslim, ze je blbost sa snou nebavit kvoli jednemu bozku :)
Mr.Greener
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mr.Greener »

Scott-1 napísal: myslis to tak, ze sa snou uz nebavis alebo ju len neriesis ? :) taktiez si myslim, ze je blbost sa snou nebavit kvoli jednemu bozku :)
Neni to tak ze nebavim ale uz neviem co jej mam ako povedat...ona si mysli ze sme dobry kamarati :P ja nie...ale uz to tu nerozoberajte dalej ...s kamaratom sa dalej bavim ..all its ok :P
Napísať odpoveď