Potrpíte si na značke oblečenia?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Potrpíte si na značke oblečenia?

Príspevok od používateľa Godlub »

Potrpíte si na značke oblečenia?...no ja hlavne na topánkach na Osiris a Nike nedám dopustiť...bundy tiež aj tričká a rifle klasika kenvelo...ja som skôr taký tip že tepláky a boty nike :D...najviac červenú farbu. Aký máte názor na tie fake značky že feke, vty a neviem čo to sú ešte? Osobne by som si to neobul.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

1.. táto téma tu už je na 100%
2. ani nevieš že či te tvoje nike boty su original abo fake ..........skutočne fake nemyslim te tržnicove adidhas mike nikle a podobne ale te ktore maš v obchodoch aj internetovy eshopoch proste vypadaju ako nike a te lepšie fake su ako skutočne nike aj vyzorom aj kvalitou akurat rozdiel je že fake si pýta za mikinu na ktoru je vyroba ohodnotena napr 400sk a preda ju za 800sk a za original pýta 1800 pretože ta značka si už vybudovala svoju hranicu a vie že ludia to kupia

kcem tým povedať že keby si daš na jednu nohu origu botu a na druhu kvalitny fake tak dam 1000euro že nespoznaš original a fake ..........

a druha otazka čo si sa pýtal či by som si to obul .......takto... ak by to bol ten fake o ktorom hovorím ja a mam zaplatiť za tu istu kvalitu o 1500sk viac len kvoli tomu že origo je z predajne nike a fake v tej istej kvality je z inej predajne nejakej všeobecnej iba na boty tak si te boty kupim prečo platiť 1500sk naviac ja tu istu kvalitu ???
Godlub
Medium Star
Medium Star

Ja som hľadal či je tu takáto téma a nenašiel som ju....a pokiaľ ide o boty tak veľa ľudí čo má skúsenosti s tými značkami ako feke, vty atď mi potvrdilo že okrem toho že sa rozpadli za chvíľu tak im pekne poondiali nohy, radšej si teraz našetria a kúpia kvalitnejšie ako tie lacné.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nvm o akých feke a vty tu točiš ja hovorim o botach ktore su identicky uuuuplne rovnake aj kvalitou takže ak sa im rozpadly za chvilu tak by sa im rozpadli aj te pravé ...........a ako sa im zatu chvilu mohli dodrbať nohy to mi povec ?? vari krívkaju ako dr.house ...čo mali infarkt v nohe že
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ak je to kvalitne tak nech to je hocico aj ked pravda cinske plagiaty zo zasady nekupujem ale tie asi ani tu kvalitu nemaju
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

vty boty ale nekúpiš u číňana :roll:
//to nebolo tebe
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Opak napísal:vty boty ale nekúpiš u číňana :roll:
ak si to smeroval mne tak, ja som nehovoril o ziadnych vty botach ale tak vseobecne som skor hovoril :wink:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Godlub, ja si potrpím akurát na kvalitných teniskách, pretože vydržia viac a ak si vieš vybrať (nie vzhľad) tak sú aj veľmi fajn aj pre nohy...
Ale moja otázka... načo sú ti napr. značkové tričká? vydržia viac? vieš komu hovor... môžu vydržať aj sto rokov, čo z toho ked za tri mesiace sú vynosené
Godlub
Medium Star
Medium Star

Mne nejde o to aby vyzerali čo najlepšie, mne ide o celkový dojem aby som sa v nich dobre cítil a aby vyzerali a hodili sa k veciam ktoré nosím.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No rozdohne nechodim vo veciach od vietnamcov ktory su u nas na kazdom rohu. Mozno aj veci zo znackovych obchodov su fake, ale aspon nesmrdia od nova ako veci v cinskych obchodoch. :) Hlavne sa mi musi ta vec pacit a musim sa v nej dobre citit.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ani ja si nekupujem oblečenie v čínskych obchodoch, ale zase nemám potrebu nosiť každú vec od Nike alebo Adidas. Kupujem si veci v značkových obchodoch, ale za rozumné ceny. Maximálne som ochotný vyhodiť trochu viac za basketbalové tenisky, ale inak nie :P
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

som na tom podobne ako Pilifo, len mne ked sa nieco fakt paci, tak si to kupim..
no vsetko ma svoje hranice, videl som adidas polokoseli, nááááádhernáááá, lenže stala 1800sk :(

za tu tisicku by som to este bral, no toto bolo asi vela..

ja si vacsinu veci objednavam z USA, cez ebay takze mam kvalitne veci za pomerne nizke ceny :)
jarji
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jarji »

ja si dosť potrpím na značke oblečenia :lol: najčastejšia kupujem veci značky Nike Air Jordan
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

DeFeAt napísal:som na tom podobne ako Pilifo, len mne ked sa nieco fakt paci, tak si to kupim..
no vsetko ma svoje hranice, videl som adidas polokoseli, nááááádhernáááá, lenže stala 1800sk :(

za tu tisicku by som to este bral, no toto bolo asi vela..

ja si vacsinu veci objednavam z USA, cez ebay takze mam kvalitne veci za pomerne nizke ceny :)
to si mysliš len ty polovicaoblečka možno aj viac na ebay je fake
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nejde mi ani tak o znacku, ako o kvalitu materialu a prevedenia a pohodlie, da sa povedat ze sa obliekam znackovo, ale je mi uplne jedno aka je to znacka(teda v ramci medzí, nenakupujem u modnych navrharov...) ak sa mi to paci a uznam ze cena je rozumna tak si to kupim...naozaj nemam rad veci od cinanov a podobne...su z nekvalitnych materialov v lete sa vtom clovek poti jak prasa a moze byt rad ak sa ztoho nevyhadze...ze sa znackove tricko znosi za tri mesiace? ked vnom kazdy den robis na stavbe od svitu do mrku ano, ale mne kvalitne tricko vydrzi aj niekolko rokov, ked sa spere tak, ze uz uznam ze nie je vhodne nosit ho do slusnej spolocnosti nosim ho na futbal a do fitka, ale furt je pokope a drzi tvar, to je ten rozdiel, nekvalitny smejd sa po jednom prani zrazi, zmeni farbu a do mesiaca je v nenositelnom stave a mozes byt rad ak ti nezafarbi zbitok pracky...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

chvalabohu nie som na tom tak zle, aby som si nemohol dovoliť značkové oblečenie. Pomerne každá značka má tričká za 50 €, ale aj za 20 € (aj menej), takže určite je z čoho vyberať. Dá sa spojiť značka s kvalitou a aj s rozumnou cenou.

Inak absolútne súhlasím s ColdRain-om.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Na znacke ani tak nie, ale skor by som povedal na style danej znacky. Napriklad viem, ze si nekupim nic od Nike, Adidas a podobnych ''sportovych'' znaciek, pretoze dizajn ich vyrobkov mi vobec nie je po chuti. Prave preto vacsinou vpadnem do Quicksilveru, Billabongu alebo O'Neillu a viem, ze si tam nieco na seba najdem, kedze som priebercivy. Na druhej strane niektore znacky pre mna predstavuju zaruku kvality, hlavne co sa tyka obuvi - 90% topanok ktore som mal, alebo mam, su Merrell, ktora mi vie ponuknut obuv na zimu, na leto a aj relativne spolocensku obuv.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mna by zaujimalo či kupujete ani nie oblečenie ale hlavne topanky z vypredaju ??? nemyslim take jedno mesačne ale z minulej sezony ?? kamarat si raz kupil nike boty bežecke z vypredaju ....kde už neposkitovali zaruku a boli zlacnene o 60% no a po 4 mesiacoch sa mu rozpadli v predajni mu povedali že je to pochopitelne že te botasky boli skoro stále v sklade a že tam je zima a že ked to premrzalo atd. že sa ta topanka poškodila a preto bola aj za taku nizku cenu

začalo to praskanim kože , potom odlepenie podražky a postupne sa rosipali cele ........a pritom značkove boty ...........
Godlub
Medium Star
Medium Star

No ja som si začiatkom zimy kúpil Osirisi v 50% zľave z 3000sk, čiže ma vyšli 1500sk a zatiaľ nič držia. nosím ich nejaké 2 mesiace. A k tým Nike tak predavači majú aj v celku pravdu lebo tie boty sú v sklade od kedy ich kúpia čiže sa to môže stať.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no tak može sa to stať aj novým botam každe nemusia vysť .......ale dosť ma zarazilo že povedali že im padla zaruka ..ved podla zákona musia byť na topanky teda na všetko 2 roky záruky nie ?? bolo to teda pred rokom a pol abo dromi rokmi ale už aj vtedy bol ten zákon alebo ??
Napísať odpoveď