Potrpíte si na značke oblečenia?
Potrpíte si na značke oblečenia?
Potrpíte si na značke oblečenia?...no ja hlavne na topánkach na Osiris a Nike nedám dopustiť...bundy tiež aj tričká a rifle klasika kenvelo...ja som skôr taký tip že tepláky a boty nike
...najviac červenú farbu. Aký máte názor na tie fake značky že feke, vty a neviem čo to sú ešte? Osobne by som si to neobul.
1.. táto téma tu už je na 100%
2. ani nevieš že či te tvoje nike boty su original abo fake ..........skutočne fake nemyslim te tržnicove adidhas mike nikle a podobne ale te ktore maš v obchodoch aj internetovy eshopoch proste vypadaju ako nike a te lepšie fake su ako skutočne nike aj vyzorom aj kvalitou akurat rozdiel je že fake si pýta za mikinu na ktoru je vyroba ohodnotena napr 400sk a preda ju za 800sk a za original pýta 1800 pretože ta značka si už vybudovala svoju hranicu a vie že ludia to kupia
kcem tým povedať že keby si daš na jednu nohu origu botu a na druhu kvalitny fake tak dam 1000euro že nespoznaš original a fake ..........
a druha otazka čo si sa pýtal či by som si to obul .......takto... ak by to bol ten fake o ktorom hovorím ja a mam zaplatiť za tu istu kvalitu o 1500sk viac len kvoli tomu že origo je z predajne nike a fake v tej istej kvality je z inej predajne nejakej všeobecnej iba na boty tak si te boty kupim prečo platiť 1500sk naviac ja tu istu kvalitu ???
2. ani nevieš že či te tvoje nike boty su original abo fake ..........skutočne fake nemyslim te tržnicove adidhas mike nikle a podobne ale te ktore maš v obchodoch aj internetovy eshopoch proste vypadaju ako nike a te lepšie fake su ako skutočne nike aj vyzorom aj kvalitou akurat rozdiel je že fake si pýta za mikinu na ktoru je vyroba ohodnotena napr 400sk a preda ju za 800sk a za original pýta 1800 pretože ta značka si už vybudovala svoju hranicu a vie že ludia to kupia
kcem tým povedať že keby si daš na jednu nohu origu botu a na druhu kvalitny fake tak dam 1000euro že nespoznaš original a fake ..........
a druha otazka čo si sa pýtal či by som si to obul .......takto... ak by to bol ten fake o ktorom hovorím ja a mam zaplatiť za tu istu kvalitu o 1500sk viac len kvoli tomu že origo je z predajne nike a fake v tej istej kvality je z inej predajne nejakej všeobecnej iba na boty tak si te boty kupim prečo platiť 1500sk naviac ja tu istu kvalitu ???
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
som na tom podobne ako Pilifo, len mne ked sa nieco fakt paci, tak si to kupim..
no vsetko ma svoje hranice, videl som adidas polokoseli, nááááádhernáááá, lenže stala 1800sk
za tu tisicku by som to este bral, no toto bolo asi vela..
ja si vacsinu veci objednavam z USA, cez ebay takze mam kvalitne veci za pomerne nizke ceny
no vsetko ma svoje hranice, videl som adidas polokoseli, nááááádhernáááá, lenže stala 1800sk
ja si vacsinu veci objednavam z USA, cez ebay takze mam kvalitne veci za pomerne nizke ceny
to si mysliš len ty polovicaoblečka možno aj viac na ebay je fakeDeFeAt napísal:som na tom podobne ako Pilifo, len mne ked sa nieco fakt paci, tak si to kupim..
no vsetko ma svoje hranice, videl som adidas polokoseli, nááááádhernáááá, lenže stala 1800sk![]()
nejde mi ani tak o znacku, ako o kvalitu materialu a prevedenia a pohodlie, da sa povedat ze sa obliekam znackovo, ale je mi uplne jedno aka je to znacka(teda v ramci medzí, nenakupujem u modnych navrharov...) ak sa mi to paci a uznam ze cena je rozumna tak si to kupim...naozaj nemam rad veci od cinanov a podobne...su z nekvalitnych materialov v lete sa vtom clovek poti jak prasa a moze byt rad ak sa ztoho nevyhadze...ze sa znackove tricko znosi za tri mesiace? ked vnom kazdy den robis na stavbe od svitu do mrku ano, ale mne kvalitne tricko vydrzi aj niekolko rokov, ked sa spere tak, ze uz uznam ze nie je vhodne nosit ho do slusnej spolocnosti nosim ho na futbal a do fitka, ale furt je pokope a drzi tvar, to je ten rozdiel, nekvalitny smejd sa po jednom prani zrazi, zmeni farbu a do mesiaca je v nenositelnom stave a mozes byt rad ak ti nezafarbi zbitok pracky...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na znacke ani tak nie, ale skor by som povedal na style danej znacky. Napriklad viem, ze si nekupim nic od Nike, Adidas a podobnych ''sportovych'' znaciek, pretoze dizajn ich vyrobkov mi vobec nie je po chuti. Prave preto vacsinou vpadnem do Quicksilveru, Billabongu alebo O'Neillu a viem, ze si tam nieco na seba najdem, kedze som priebercivy. Na druhej strane niektore znacky pre mna predstavuju zaruku kvality, hlavne co sa tyka obuvi - 90% topanok ktore som mal, alebo mam, su Merrell, ktora mi vie ponuknut obuv na zimu, na leto a aj relativne spolocensku obuv.
mna by zaujimalo či kupujete ani nie oblečenie ale hlavne topanky z vypredaju ??? nemyslim take jedno mesačne ale z minulej sezony ?? kamarat si raz kupil nike boty bežecke z vypredaju ....kde už neposkitovali zaruku a boli zlacnene o 60% no a po 4 mesiacoch sa mu rozpadli v predajni mu povedali že je to pochopitelne že te botasky boli skoro stále v sklade a že tam je zima a že ked to premrzalo atd. že sa ta topanka poškodila a preto bola aj za taku nizku cenu
začalo to praskanim kože , potom odlepenie podražky a postupne sa rosipali cele ........a pritom značkove boty ...........
začalo to praskanim kože , potom odlepenie podražky a postupne sa rosipali cele ........a pritom značkove boty ...........