Potrpíte si na značke oblečenia?
Možno ste si už prečítali, no tí čo nie čítajte. 
http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... -nie-je-in
http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... -nie-je-in
kedez rozpravate o replikach vid tu kabelku louis vuitton alebo repliky hodiniek a podobne - ked ej to kvalitan replika ani ju nerozoznas alebo faky steroidov ale to uz je ian kava kedze pichas/"zapijas" nejaku neznamu latku.. ale to uz je dost ked na ukrajine je na lacoste polokoseli opacne vysity znak lacoste a potom sa niekto tvari ze to ej origo..
Ano potrpim si na znacke. V mojom satniku su asi len 3 tricka a jedna bunda "neznackove". Pacia sa mi a je mi uplne jedno ze nie su znackove.
Ale ostatne vsetko obleceie ci su to rifle, teplaky, shortky, tricka, bundy... mam znackove. Nie som zamerany na jednu znacku. Najdete u mna siroku skalu: DC, element, protest, o'neill , billabong, tom taylor, nike, adidas, puma, cross, mustang...
Kenvelo mi vobec nepripada ako znackovy obchod. Ja z tamad nemam ani slipy. Podla mna je to uplny cinak.
Ale ostatne vsetko obleceie ci su to rifle, teplaky, shortky, tricka, bundy... mam znackove. Nie som zamerany na jednu znacku. Najdete u mna siroku skalu: DC, element, protest, o'neill , billabong, tom taylor, nike, adidas, puma, cross, mustang...
Kenvelo mi vobec nepripada ako znackovy obchod. Ja z tamad nemam ani slipy. Podla mna je to uplny cinak.
Ja osobne oblubujem znacku SuperDry....je celko mdraha preto od nich mam iba dve bundy, ale planujem si este kupit vak a nejaku dalsi bundu. Je to Japonska znacka, na Slovensku zrejme neznama, ale tu v UK to pozna pomerne dost ludi....a paci sa mi to, ze este to vela ludi nenosi...
Inac Mam hrozne rad boty od Adidas....Superstar ale nepohrdnem aj obycajnymi cinskymi trampkami za par korun.
Inac Mam hrozne rad boty od Adidas....Superstar ale nepohrdnem aj obycajnymi cinskymi trampkami za par korun.
tak neviem, od mikin ocakavam ze budu uplne hladke a pohodlne. od triciek to iste a vacsinou su to znackove veci
boty destakrat tolko . nepotrebujem si kupit boty a o mesiac si budem musiet kupit nove
a v rifliach/nohaviciach musi byt stipka elegancie. takze nepotrebujem tam mat ziadne napisy ani nic podobne
boty destakrat tolko . nepotrebujem si kupit boty a o mesiac si budem musiet kupit nove
a v rifliach/nohaviciach musi byt stipka elegancie. takze nepotrebujem tam mat ziadne napisy ani nic podobne