Mozem za to podat trestne oznamenie?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Crank25
Light Expert
Light Expert

Mozem za to podat trestne oznamenie?

Príspevok od používateľa Crank25 »

Mozem podat trestne oznamenie za to,ak ma niekto obtazuje na nete? Alebo ak moju fotku bez mojho vedomia dal do svojho fotoalbumu na nete? Dakujem za vsetky odpovede,prosim nepiste hovadiny
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ano ale pokial nepoznas jeho meno na 100% tak len trestne oznamenie na neznameho pachatela
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

omfg..niekto si dal tvoju fotku do albumu na pokeci a ty ideš podávať trestné oznámenie..GL
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A co si myslis ze policia nakontaktuje azet a daju mu ban ??? ci si myslis ze ho zavru? Ja si mozem dat aj 10 tvojich fotiek do mojho albumu a nikto s tym nic neurobi. :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

toto iste sa stalo kamaratke, niekto si skopiroval jej fotku, albumy, profil, proste vsetkooooo.. a vypisuje kktiny jej znamym.. azet jej povedal, nech si to riesi s policou, ze oni s tym nic nemaju.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

To máš tak, keď si na net vyhodíš ešte aj veľkosť vložiek.
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

lol, ze trestne oznamenie. A za taku blbost. Kamarade radsej sa na to vyser a zaloz novy ucet. Usetris si mnoho problemov a cashu.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

No ak si dá niekto tvoju fotku a v tvojom mene vypisuje sprostosti iným ľudom tak zato ho môžu normálne stíhať.
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

jop asi môžu... ale pri našom súdnictve....
Crank25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Crank25 »

lol vam uz drbe na cisto???? preboha kto vam povedal ze na pokeci??? vy ste uz jaky ko*ot medzytim som si to uz davno zistil a v pohode moze dostat podmienku:D ale pi*u tomu rozumiete :D
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Mno, tak si to mohol presnejšie opísať.
Ale mňa by zaujímalo čo si zistil a od koho. Presne napíš aký trestný čin by to mal byť.
http://www.vyvlastnenie.sk/predpisy/trestny-zakon/
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

loool clovece ty si dost vedla :D:D:D za obycajnu fotku sa chces tahat po sudoch ??? aaa tie peniaze co to bude staat na kaslal by som sa nato...:D radsej by som sa pokusil nakontaktoval admina a nech ten s tym volaco spravi sud hmm to by ta tam jediny vysmaly :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A este som zabudol, jednu poznamku na autora temy.Nabuduce nevycapuj svoje fotky na net, mal si s tym pocitat, ze sa moze najst nejaky uchylny imbecil. :roll:
Inak ktoreho, ze budes v Sudnej sieni? :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Crank25 napísal:lol vam uz drbe na cisto???? preboha kto vam povedal ze na pokeci??? vy ste uz jaky ko*ot medzytim som si to uz davno zistil a v pohode moze dostat podmienku:D ale pi*u tomu rozumiete :D
ano vsetci sme najsprostejsi, len ty si velky davac a vsetkych nas tu zrusis... no k veci: ak si niekto dal len tvoju fotku do albumu alebo niekde vycapil na net, tak sotva sa s tym nieco bude robit. ak si tvoju fotku vycapil na net s nejakym komentarom ako napriklad "ktory cukricek mi zavola?" tak by to uz mohol byt problem. na tvojom mieste by som skor skusil skontaktovat priamo autora tohto incidentu a dohodnut sa. ak by to tak neslo, tak az potom by som vobec uvazoval nad policiou. s takymito (pre teba sice nie) malichernostami sa zrejme nebudu tak skoro zaoberat.
blob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blob »

LOL... mno... dovolím si Vás oboznámiť s faktom, že pokiaľ nemáte na tie fotky copyright, prípadne sú verejne dostupné, tak s tým urobíte akurát tak... nič. Doriešiť by to mohol maximálne tak admin daného serveru po tom, čo by ste preukázali, že tá fotka je Vaša a že človek na tej fotke nie je ten človek, ktorý ju používa. Aj to len vtedy, keby sa mu chcelo. Tým, že umiestnite nejaký materiál na web tak, aby bol voľne dostupný naň strácate všetky možné práva. Vtipné a smutné, ale je to fakt.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

blob napísal:LOL... mno... dovolím si Vás oboznámiť s faktom, že pokiaľ nemáte na tie fotky copyright, prípadne sú verejne dostupné, tak s tým urobíte akurát tak... nič. Doriešiť by to mohol maximálne tak admin daného serveru po tom, čo by ste preukázali, že tá fotka je Vaša a že človek na tej fotke nie je ten človek, ktorý ju používa. Aj to len vtedy, keby sa mu chcelo. Tým, že umiestnite nejaký materiál na web tak, aby bol voľne dostupný naň strácate všetky možné práva. Vtipné a smutné, ale je to fakt.
Pekné povedané... Chod na lampáreň, som policajt a hovorím že takéto veci riešiť nebudeme... milión vážnejších veci denne riešime, neviem prečo by sme sa mali zaoberať banalitami. Predstav si že riešime každú fotku ktora ma copyright (čo tvoja nemá) preboha veď by sme celý dni nič iné nerobili len naháňali 12 ročne deti...
solidier
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa solidier »

kamo si asi dobry lamer daj mi tvoj nick s pokecu a uvidis co s tym urobim ani interpol ma nenajde :D:D bol by som zvedavy ako chces niekoho vystopovat nieco ako IP alebo mac adresu su pre lamerov mes neco novsie?lebo keby ti to urobim ja tak by sa mohol tesit ze si ta nedam na WZ a tam neco neurobim
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

solidier: A MAC adresa sa uz len prenasa cez internet cez take veci ako je nejaky chat, co??? Ty sa chod hrat radsej na pieskovisko s autickami a radsej nic nepis, pretoze sa len zhadzujes.
Napísať odpoveď