Bios nenabieha
Bios nenabieha
Ahojte mam problem ktory isto vyriesim iba kupou novej maticnej, ale idu sviatky a kym mi to poslu tak tu bez kompu skapem
No problem je v tom, ze ked zapnem PC tak ventilatory vrcia, disky pracuju, ale monitor je tmavy a Bios vobec nespusti ani len nepipne. Proste komp fachci ale nic sa nespusti. No ak by to bola grafika na chybu tak by sa spustil aspon bios a oznamil by to pipnutim, ale nic ani len to pipnutie, cize grafiku som vilucil. No otazka znie, da sa stim nieco robit ci uz len cakat na novu maticnu, ktora mi pride iba po svatkoch
pls help PS: procak mam novy tak tym to tiez stopro nebude. Dakujem vsetkym co si to aspon precitali
Prepacte mi som taky nestastny, ze som vam nenapisal disku. No doska je MSI K9 Neo F V1 a bios v1.9. Inač aj ja som to typoval na procak tak som kupil dnes novy a nic stale to iste. No ramka je tiez nova tak ale ostala mi ta co som tam mal predtym, tak to zajtra skusim stou starou.
btw: sorry ale pisem cez iPhone tak preto vsetko na kope. Prepacte a dakujem. //Edit: aky jamper??? Pls. Inač stou bateriou som to uz skusal a nepomohlo