Bios nenabieha

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
fokus
Amateur
Amateur

Bios nenabieha

Príspevok od používateľa fokus »

Ahojte mam problem ktory isto vyriesim iba kupou novej maticnej, ale idu sviatky a kym mi to poslu tak tu bez kompu skapem :( No problem je v tom, ze ked zapnem PC tak ventilatory vrcia, disky pracuju, ale monitor je tmavy a Bios vobec nespusti ani len nepipne. Proste komp fachci ale nic sa nespusti. No ak by to bola grafika na chybu tak by sa spustil aspon bios a oznamil by to pipnutim, ale nic ani len to pipnutie, cize grafiku som vilucil. No otazka znie, da sa stim nieco robit ci uz len cakat na novu maticnu, ktora mi pride iba po svatkoch :( pls help PS: procak mam novy tak tym to tiez stopro nebude. Dakujem vsetkym co si to aspon precitali
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ja som to tipoval na procak... ale kedze je novy, tak neviem neviem... aka doska?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skús vylúčiť aj chybu ramiek, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bude chybná doska. Ešte vyresetuj bios (vyber baterku), ak si ešte neurobil..

:)
Fuxxo
Darca
Darca

brm napísal:Ešte vyresetuj bios (vyber baterku), ak si ešte neurobil..
:)
popripade pouzi jumper :P
fokus
Amateur
Amateur

Prepacte mi som taky nestastny, ze som vam nenapisal disku. No doska je MSI K9 Neo F V1 a bios v1.9. Inač aj ja som to typoval na procak tak som kupil dnes novy a nic stale to iste. No ramka je tiez nova tak ale ostala mi ta co som tam mal predtym, tak to zajtra skusim stou starou. :( btw: sorry ale pisem cez iPhone tak preto vsetko na kope. Prepacte a dakujem. //Edit: aky jamper??? Pls. Inač stou bateriou som to uz skusal a nepomohlo :(
Fuxxo
Darca
Darca

jumper na resetnutie biosu... stihani si manual ku doske. tam to bude urcite popisane :)
pavuk324
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pavuk324 »

pripadne skus vyybrat a vlozit naspet baterku z maticnej....
fokus
Amateur
Amateur

No skusal som uz si tu staru ramku a nic + si ten jumper som skusal a nic, tak uz iba ozaj len cakat kym skoncia sviatky a vybavia mi objednavku na maticnu achh... Saidem zblaznit :( dakujem vam za pomoc a ak vas este nieco napadne tak sem stym, som ochotny vsetko vyskusat
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

ak si si isty ze to je bios tak ho vyber a nahrad novym (ktory bude kompatibilny s tvojou MB samozrejme), ale kludne mohla odist aj ina sucast MB
Napísať odpoveď