Mam si vypracovat pracu na obhajobu maturitnej skusky. Dokumentaciu mam spravenu , len som chcel spytat ci niekto nerobil nieco podobne lebo neviem co mam dat do vypracovania.
lan vo firme
lan vo firme
Cawte !
Mam si vypracovat pracu na obhajobu maturitnej skusky. Dokumentaciu mam spravenu , len som chcel spytat ci niekto nerobil nieco podobne lebo neviem co mam dat do vypracovania.
Vopred dakujem.
co takto zabit sem cele zadanie? lebo ak mas navrhnut lan vo firme, tak tam musi byt zadany pocet compov, podla poctu compov si navrhnes triedu IP a strukturu siete. ak to potrebujes aj softikovo aby to fungovalo, tak je nato soft Boson Netsim alebo tak nejako... 3 roky som v tom nerobil... ale urcite su jednoduchsie softiky v ktorych a to da spravit...
thx dam to sem , ale dokumentaciu mam som to spravil v autocade .. inac v tom Boson Netsim ?? myslis ze by to bolo lepsie ??Fuxxo napísal:co takto zabit sem cele zadanie? lebo ak mas navrhnut lan vo firme, tak tam musi byt zadany pocet compov, podla poctu compov si navrhnes triedu IP a strukturu siete. ak to potrebujes aj softikovo aby to fungovalo, tak je nato soft Boson Netsim alebo tak nejako... 3 roky som v tom nerobil... ale urcite su jednoduchsie softiky v ktorych a to da spravit...
necital som zadanie... ale v tom bosone sme my navrhovali siete... je to ovela lepsie spracovane ako to co si pridal ty ten obrazok s miestnostami... pri strukture siete by som povedal, ze nie je potrebne kde su dvere a tak. ono su urcite lepsie softy. ja uz by som v tom nevedel robit
to nebola pre mna zazivna vec
vypada to nejako takto v tom bosone
vypada to nejako takto v tom bosone
1
tak ten obrazok to som ja nerobil
ja som robil iny
to sme dostali k tomu
idem to vyskusat v tom Bosone uz ho mam naistal potom sem hodim vysledok ak mi to pojde
toto je moja praca myslis ze by mohlo byt aj toto ?
idem to vyskusat v tom Bosone uz ho mam naistal potom sem hodim vysledok ak mi to pojde
toto je moja praca myslis ze by mohlo byt aj toto ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
nemelo: A kde je problem??? Napises tam, ze server bude mat nejaky Unix, Linux ci Windows, ktory bude nastaveny na DHCP. Na zaklade MAC adresy sa pripradi IP adresa, samozrejme vsetko automaticky cez DHCP. Kable potahas nejakymi listami ku serveru, mozes tam este hodit nejake tie switche ci podobne kraviny. Kedze nepises nic co blizsie by si potreboval, tak tazko nieco poradit.
tak prave o to ide.
Zo zadania to jasne nevyplyva a tak ake aktivne prvky tam pouzije, to je jeho vec.
Samozrejme taky linux ti nahradi router aj firewall ak chces lacnejsie riesenie.
Z mojho pohladu, velakrat v dnesnej dobe vykon firmy stoji na kvalitnej sieti a tak by som na komponentoch urcite nesetril
obzvlast v pripade ak ide len o taketo "virtualne" zadanie
Zo zadania to jasne nevyplyva a tak ake aktivne prvky tam pouzije, to je jeho vec.
Samozrejme taky linux ti nahradi router aj firewall ak chces lacnejsie riesenie.
Z mojho pohladu, velakrat v dnesnej dobe vykon firmy stoji na kvalitnej sieti a tak by som na komponentoch urcite nesetril