CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

ef.K0 napísal:nemusi byt v spectators aby som videl ako hras. Potvrdili to aj iny admini a hraci ze nie si cisty. Pozrel som sa na teba, videl som par veci ktore podla pre mna neprijatelne a dal som ti ban. Ako som uz pisal, skusaj stastie na inych publicoch.
ti vravim ze mu daj pouzit x ray
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeaDMAn_X »

boze pome ty si ale hlupy,uz ti musim tak povedat...zato ze pre teba su neprijatelne to neznamena ze ini tak nemozu hrat,nechapem co tu stale tocis tam mas cele demo kde si mi dal ban a nemam ziadny cheat..uz sa s tym konecne zmier
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Myslím že je tu zbytočné to preberať nadalej, beztak sa len doťahujete a stále to je len slovo proti slovu... :cajicek: Admini tvrdia jednu vec, Deadman druhú...Proste Nerozhodné, On má dôkazy aj oni... takže nieje čo riešiť...podla mňa by to mal hojko rozsúdiť :) nemajte ma za zle ale je to tu fakt jak U.K.N.D. :new01:
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

mad len ta trosku poopravim..ja mam dokazy ale oni nemaju,maju len tvrdenia..
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

DeaDMAn_X napísal:pridavam demo tentoraz z celej mapy (som zvedavy co zasa bude vadit)..najprv ide mama predtym snow a potom dust2 od zaciatku az po ban...
bud som noob....alebo si neviem prehrat demo, ale to co si sem vlozil sa trochu lisi od toho co pises...na deme je len aim_map asi 10 minut natrate....tak ak mas naozaj to demo, ktore tu spominas, tak ho sem prosim vloz...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

DeaDMAn_X napísal:mad len ta trosku poopravim..ja mam dokazy ale oni nemaju,maju len tvrdenia..
Viem to som zabudol dopísať, že ty tvrdíš že máš demo a oni tvrdia že ťa videli cheatovať..to je to tvrdenie proti tvrdeniu... :wink:
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

pepo je to dobre demo...len som sa pomylil v tom ze na zaciatku ide aim_map a nie snow...a potom ide dust2 na ktorom mi dal ban
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmm...ak je dobre demo...tak potom sa ten dust2 nejako vyparil...lebo ako pisem na deme je len 10 minut z aim_map...nic viac....nic menej
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

teraz som stiahol a pozeral to demo a vsetko ide dobre...normalne ide dust2 mapa potom...takze chyba bude asi u teba lebo upload vyzera dobre
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

no to je haluz. ale to hraje do karat skor nam :) ked len tebe ide prehrat
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak som teda vzhliadol to demo. Ide v pohode až po ban (ten dostal v katách smerom z bomboviska k T spawnu, keď bol CT a mal AWP)...
na aim_map čistý ako riť. Na duste mal pár situácií kde by som povedal buď náhoda, šťastie, alebo jednoducho jeho zvyk strielať na miesta kde strieľal. Všetci pocelú dobu dupali ako kone, čiže sa nečudujem a vyzerá že mapu celkom pozná. Tiež nie je krepý, pretoŽe pozerá radar, počúva čo sa kde deje. Ban dostal hneď po kole, kde na Bčku sundal AWPčkom cez dvere posledného Teroristu. Mno Tčko na Bčko hodilo tuším HE, čiže vedel že je tam a to že mu dal dieru hlavu bola čistá náhoda. Keďže nemáme demo, a chlapec má, dávam mu unban. DeadMan. To neznamená že niektorí z nás adminov sme blbí alebo čo. Každý sa môže zmýliť. Ja napr. asi pred dvomi dňami som dal fuckoff hráčovi tralala ale mal iný nick Ani som si ho nepozrel. Proste mi prišiel podozrivý. Čiže dohliadnem si na teba ja.
A admini. Chlapec je na servery na moju zodpovednosť, čiže BAN mu dám ja, ak nebude čistý. Točiť demá môžete, sledovať ho a neviem čo. Len mu pls nedávajte BAN. Aspoň nie bez dôkazov. Dúfam že je všetko týmto pádom ok.
prosím neukameňujte ma :oops:
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

aky druh kamena mas rad?? :) ale nie...tak neviem...mne to ani za ten svet nechce ist...fakt mi to prehra len to aim_map...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A cez čo to spúšťaš? Normálne cez CS či nejaký prehrávač? KLPlayer či ako sa to volá? Mám CS 1.6 s patchom 23b. do konzoly "playdemo lamky2" a fičí v pohode. Aj načítavanie dustu tam je...
Každopádne demo je čísté.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Cez viewdemo to nejde, len cez playdemo. Cez viewdemo ti nacita len jednu mapu.
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

konecne niekto kto sa vyzna...a presne vam do bodky vysvetlil ako su mozne niektore situacie pricom raz je takych situacii viac,raz menej..a tak ako hovoris, zvuk+radar=najsilnejsia zbran v cs...a nehovorim ze admini su blbi,ale uz vrchol je ked mi napise ze som mal wh ale demo som natocil tak ze ho nevidno :shock: dakujem za unban
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

niako som to tu cele neprelistoval tak sa preto pytam.... preco nenahodine 48 protokol ?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

refr0: este vela ludi hraje na v.47, podla mna ked uz tak 47 + 48 dproto inak to nema zmysel prehadzovat
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

novy protocol = nekonecny pribeh. Kto chce 48 nech ide hrat na iny server. Ved hojko neni jediny.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

nj len ty co maju steam sa nepripoja tak preto som sa pytal...
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Keď tu tak veľmi chceš hrať ,robí ti taký problém nainštalovať si druhé cs a hodiť tam NS patch ?
Zamknuté