ti vravim ze mu daj pouzit x rayef.K0 napísal:nemusi byt v spectators aby som videl ako hras. Potvrdili to aj iny admini a hraci ze nie si cisty. Pozrel som sa na teba, videl som par veci ktore podla pre mna neprijatelne a dal som ti ban. Ako som uz pisal, skusaj stastie na inych publicoch.
CS 1.6 Server hojko.com
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Myslím že je tu zbytočné to preberať nadalej, beztak sa len doťahujete a stále to je len slovo proti slovu...
Admini tvrdia jednu vec, Deadman druhú...Proste Nerozhodné, On má dôkazy aj oni... takže nieje čo riešiť...podla mňa by to mal hojko rozsúdiť
nemajte ma za zle ale je to tu fakt jak U.K.N.D. 
-
PepoJr.
Medium Star
bud som noob....alebo si neviem prehrat demo, ale to co si sem vlozil sa trochu lisi od toho co pises...na deme je len aim_map asi 10 minut natrate....tak ak mas naozaj to demo, ktore tu spominas, tak ho sem prosim vloz...DeaDMAn_X napísal:pridavam demo tentoraz z celej mapy (som zvedavy co zasa bude vadit)..najprv ide mama predtym snow a potom dust2 od zaciatku az po ban...
-
lekoklatik
VIP
Tak som teda vzhliadol to demo. Ide v pohode až po ban (ten dostal v katách smerom z bomboviska k T spawnu, keď bol CT a mal AWP)...
na aim_map čistý ako riť. Na duste mal pár situácií kde by som povedal buď náhoda, šťastie, alebo jednoducho jeho zvyk strielať na miesta kde strieľal. Všetci pocelú dobu dupali ako kone, čiže sa nečudujem a vyzerá že mapu celkom pozná. Tiež nie je krepý, pretoŽe pozerá radar, počúva čo sa kde deje. Ban dostal hneď po kole, kde na Bčku sundal AWPčkom cez dvere posledného Teroristu. Mno Tčko na Bčko hodilo tuším HE, čiže vedel že je tam a to že mu dal dieru hlavu bola čistá náhoda. Keďže nemáme demo, a chlapec má, dávam mu unban. DeadMan. To neznamená že niektorí z nás adminov sme blbí alebo čo. Každý sa môže zmýliť. Ja napr. asi pred dvomi dňami som dal fuckoff hráčovi tralala ale mal iný nick Ani som si ho nepozrel. Proste mi prišiel podozrivý. Čiže dohliadnem si na teba ja.
A admini. Chlapec je na servery na moju zodpovednosť, čiže BAN mu dám ja, ak nebude čistý. Točiť demá môžete, sledovať ho a neviem čo. Len mu pls nedávajte BAN. Aspoň nie bez dôkazov. Dúfam že je všetko týmto pádom ok.
prosím neukameňujte ma
na aim_map čistý ako riť. Na duste mal pár situácií kde by som povedal buď náhoda, šťastie, alebo jednoducho jeho zvyk strielať na miesta kde strieľal. Všetci pocelú dobu dupali ako kone, čiže sa nečudujem a vyzerá že mapu celkom pozná. Tiež nie je krepý, pretoŽe pozerá radar, počúva čo sa kde deje. Ban dostal hneď po kole, kde na Bčku sundal AWPčkom cez dvere posledného Teroristu. Mno Tčko na Bčko hodilo tuším HE, čiže vedel že je tam a to že mu dal dieru hlavu bola čistá náhoda. Keďže nemáme demo, a chlapec má, dávam mu unban. DeadMan. To neznamená že niektorí z nás adminov sme blbí alebo čo. Každý sa môže zmýliť. Ja napr. asi pred dvomi dňami som dal fuckoff hráčovi tralala ale mal iný nick Ani som si ho nepozrel. Proste mi prišiel podozrivý. Čiže dohliadnem si na teba ja.
A admini. Chlapec je na servery na moju zodpovednosť, čiže BAN mu dám ja, ak nebude čistý. Točiť demá môžete, sledovať ho a neviem čo. Len mu pls nedávajte BAN. Aspoň nie bez dôkazov. Dúfam že je všetko týmto pádom ok.
prosím neukameňujte ma
-
lekoklatik
VIP
konecne niekto kto sa vyzna...a presne vam do bodky vysvetlil ako su mozne niektore situacie pricom raz je takych situacii viac,raz menej..a tak ako hovoris, zvuk+radar=najsilnejsia zbran v cs...a nehovorim ze admini su blbi,ale uz vrchol je ked mi napise ze som mal wh ale demo som natocil tak ze ho nevidno
dakujem za unban
-
Hellboy248
Guru wannabe