Co by ste spravili, keby vam niekto bali babu???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hitman
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hitman »

k6 napísal:ANO :D

Imho, ak mi ma zensku nabalit niekto iny, tak nech to urobi este dnes a neodklada na zajtra. Cim skor, tym lepsie. Osobne toto uz vobec neriesim. Viem ze frajerku obcas ked idu s babami na disku sem-tam nejaky opaluje... uz je mi to jedno. Nic s tym nespravim, tak je skoda trapit sa. Treba zit s myslienkou, ze TY si pre nu ten najlepsi a ona nema preco sa nechat nabalit inym. A ked to spravi, tak asi sotva bola pre Teba prava. Jednoducha logika.
Hej no spravny pristup ak babe na chalanovi zalezi tak sa nada balit inym a razne ho stopne :D good idea
Vigor napísal:Suhlas. Ak holka nevyzera zrovna ako Fabov avatar a chlapici nevedeli, ze je zadana tak nechapem, co je na tomto na riesenie. Ak by im nedala vediet, ze je zadana, tam by som problem videl. Ale takto
No to by som tiez videl ako problem a hlavne,ze preco to spravila, respektive nespravila,teda to nepovedala? :roll:
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Rozbil by som mu raťafák. :o
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

hitman napísal:No to by som tiez videl ako problem a hlavne,ze preco to spravila, respektive nespravila,teda to nepovedala? :roll:
To mas tazko. Osobne som nazoru, ze zena proste z casu na cas (a hlavne mlade baby) potrebuje proste pocit, ze je ziadana, ze ma o nu vela chlapov zaujem, proste asi jej to masiruje ego. Neraz som sa stretol aj s tym, ze proste zenska s chalanom hrala, sladke recicky, potancovat a tak ale ked prislo na lamanie chleba, tak razne stopla, ze ona ma chalana. Je to zvlastne, ale na druhej strane, tym ze flirtuje z technickeho hladiska nerobi nic zle, i ked nam to trosku sramoti nase chlapske ega. A nalejme si cisteho pani... Kto z vas vsetkych popri tom ako mate frajerky a partnerky a snubenice ci manzelky... kto z vas neflirtoval poza chrbat s inou? Nejaky ten neskodny flirtik, co vam da jasne najavo, ze by sa proste este dalo s pluhom poorat aj vela inych poli ako vlastne? Treba sa drzat pri zemi, nerozmyslat nad vsetkym az prilis, nesnazit sa robit unahlene zavery a konstrukcie, ktore ani nemozu byt realne. V tomto stadiu rozhoduje dovera a chladna hlava, nie temperament a ziarlivost.
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

k6 napísal:...ze by sa proste este dalo s pluhom poorat aj vela inych poli ako vlastne? Treba sa drzat pri zemi, nerozmyslat nad vsetkym az prilis, nesnazit sa robit unahlene zavery a konstrukcie, ktore ani nemozu byt realne. V tomto stadiu rozhoduje dovera a chladna hlava, nie temperament a ziarlivost.
haha hej s tym pluhom...no mozno hej mozno nie...no ja som spokojny tam kde som a nemenil by som...takze nejak skusat to nie...A co sa tyka dovery tak ako vravis je to dolezite...a ja verim :wink: a som rad ze aj moja mi veri
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Rozkopal by som mu varlatá na mraky. :x
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

aj ja tebe ty ko*ot blby

btw: najviac suhlasim s nazormi typu ukazat to inym ze spolu chodime, tj nejaka pusa a pod, pokial by nepochopil tak tam by som to uz dakomu razne povedal... a pre loserov co sa chcu len mlatit odporucam vsadit sa do situacie ked nemate holku a nejaka sa vam paci avsak neviete ci ma frajera, nejako sa to zistit predsa musi nie? Nezabijem ho len preto ze to nevedel, kazdopadne je rozdiel obtazovat a balit..
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

pershing napísal:aj ja tebe ty ko*ot blby

btw: najviac suhlasim s nazormi typu ukazat to inym ze spolu chodime, tj nejaka pusa a pod, pokial by nepochopil tak tam by som to uz dakomu razne povedal... a pre loserov co sa chcu len mlatit odporucam vsadit sa do situacie ked nemate holku a nejaka sa vam paci avsak neviete ci ma frajera, nejako sa to zistit predsa musi nie? Nezabijem ho len preto ze to nevedel, kazdopadne je rozdiel obtazovat a balit..
stotožňujem sa s týmto názorom ...

bitka je zbytočná ... nechápem prečo dnes všetci všetko chcu riešiť iba bitkou ... podľa mňa je to hlúposť
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

akoze asi ako bolo napisane uz predo mnou ukazat ze sme spolu ale nezansam jednu situaciu a to kde ideme s laskou po meste a ju ocumuju vkuse nejaky curaci ... vtedy by som ich bol schopny neskutocne rozje*at vsetkych a laske sa vzdy paci ako sa naserem pretoze ked jemne zaziarlim sa vzdy potesi :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja to nebyl napísal:akoze asi ako bolo napisane uz predo mnou ukazat ze sme spolu ale nezansam jednu situaciu a to kde ideme s laskou po meste a ju ocumuju vkuse nejaky curaci ... vtedy by som ich bol schopny neskutocne rozje*at vsetkych a laske sa vzdy paci ako sa naserem pretoze ked jemne zaziarlim sa vzdy potesi :)
hmmm len aby to neprerastlo :) sice moz byt len rada aspon vie ze ju mas rad :)...
VeilSatis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa VeilSatis »

Vazeny vsetci :)
Neviem vam povedat co by som urobil ja,kazdopadne vam viem povedat co spravil chalan mne :)Ehm,no takto jedneho krasneho dna som zbadal jednu casnicku povedzme "Lucku" v istom bare,sli sme spolu von,a mali sme sa k sebe asi viac ako by sa na kamaratov patrilo a nakoniec z nej vyhrklo,ze chodi s mojim tzv. "kamaratom" je to viac znamy ako kamarat,chapme to ako urcity rozdiel.Ale tato informacia bola uz pre mna dost neaktualna nakolko som sa do Lucky zalubil ? ano,ide o to ze chcem pre to dievca to naj,a od neho to nema (Informacia priamo od nej a jej blizkych) a jeden vecer ma zastavilo auto,vystupil dotycny okamzite som schytal so slovami "daj jej pokoj" ale ja debil som samozrejme nedal...co uz,v kazdom pripade myslim ze partneri by mali spolu komunikovat a riesit veci aj ako si stastna ?je ti dobre ? nic ti nechyba ? atd... Mudremu nerad a sprostemu nedvihaj..
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

slovo "balit" niekoho nie je dostatocne presne, ale keby za mojou prisiel nejaky chalan a nieco jej rozpraval a ja by som to dajme tomu videl tak by som sa bavil. bolo by to na nej ho nejako odbit. vobec by som nemal potrebu sa k nej priplizit a objimat ju a bozkavat. pre mna to nema nejaky zmysel si takto dokazovat ze je moja. obaja to vieme ze je moja tak naco sa predvadzat.
ale na druhej strane keby sla s kamoskami von na diskoteku a casto by ju tam nejaky balil a pripadne pod vplyvom alkoholu sa clovek sprava inak, tak by mi to asi vadilo a netusim ako by som to riesil. asi jedine rozhovorom s nou, ci ju to so mnou este bavi alebo ja neviem. urcite by som sa nesiel ziadnemu chalanovi vyhrazat, to mi pride dost trapne. lebo sak keby baba chcela tak si to dokaze zariadit, ci nie? ja sa nechcem hrat na fotra alebo dozorcu svojej baby. ma svoj rozum, nie je blond :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pokial by nedochadzalo k nejakym vlezlostiam, ze by dotycny nebol napr. ozraty a netahal ju na drink a tak, tak by som nerobil nic, bolo by mi to sumak ... ked chce holka nech sa bavi, niesom jediny chalan koreho pozna, je predsa somnou, to nieco znamena, nemusim sa bat kazdeho srsna co leti okolo ... ked bude chcet zmenu, alebo ma pod*ebat, tak to stejne nebude robit pred mojimi ocami, resp. mi o tom nebude vykladat nie ? :-) :-) ... viacerym by som tu odporucil byt mozno trosku menej ziarlivy a rozmyslat hlavou .... mne by sa totiz tiez nepacilo, keby ma niekto jak na voditku tahal od kazdej holciny s ktorou sa bavim ! ! ! .... :-)
qwerty-xyz

Re: Co by ste spravili, keby vam niekto bali babu???

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Baltier napísal:Tak si to predstavte...
Vy musite pre nejaku pricinu zostat doma, zatial co vasa polovicka ide von s kamoskami... Avsak zacnu ju balit nejaki chalani... Sice ich po chvile posle kade lahsie, avsak aj tak vas to dokaze straasne nastvat...

Co by ste spravili, keby sa takato situacia stale opakuje??? :D

P.S. ak to tu uz je, kludne LOCK :D
Ked suka neda, pes neskoci .... hnusny ale pravdivy citat. Pokial ich tvoja frajerka vie a CHCE posielat kade lahsie nemas sa coho bat. Ked ta ma naozaj rada tak si pre nu najlepsi ty.

kur*a fix, jasne ze sa boj!!!!! dost bolo romantickych dristov, ked ju bude balit lepsi chlapec od teba tak sa holka necha a ty s tym nic nespravis, akurat si mozes doma bit hlavu o stenu . . . .
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Lepsi? Ze bude mat vacsie svaly? Krajsie oci? Masivnejsi penis? To su znaky "lepsieho" chalana?
Jasneee, ja som zabudol - qwerty nevie co je laska, jedine emocie prejavuje ked mlati antifakov so sialenym usmevom.
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Lepsi? Ze bude mat vacsie svaly? Krajsie oci? Masivnejsi penis? To su znaky "lepsieho" chalana?
Jasneee, ja som zabudol - qwerty nevie co je laska, jedine emocie prejavuje ked mlati antifakov so sialenym usmevom.
UZ DAAAAVNO, nerozhoduju takto veci, alebo nerozhoduju az tak. Staci ze pride krajsi chlapec z lepsej rodiny a na vlastnom aute ktore mu kupil tatik za take peniaze ze ty mi-chau si tolko penazi po kope este ani nevidel a nad takym autom by si len snival v posteli a holka sa necha. Preco? pretoze ten chlapec je krajsi, lepsie zabezpeceny, s lepsim postavenim, s lepsou povestou s lepsou perspektivou . . . :roll:
Mal by lepsie vystupovanie, bol sebavedomejsi, skusenejsi. . . . Vlastnosti je mnoho pamataj dievca podvedie a necha chlapca pre cokolvek.....
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

qwerty, neviem v akom imaginarnom svete zijes, ale tvoje tvrdenia su smiesne. pricinou tvojich komplexov su tvoje vlastne skusenosti? ak ano tak by si mohol pouvazovat, kde je chyba...je jednoduche zvalit vinu na hrdzavy hrniec, lacne handry a nedokonaly vyzor. nenachadza sa skutocna pricina len v tvoje hlave a chorych postojoch?
qwerty-xyz

quancej napísal:qwerty, neviem v akom imaginarnom svete zijes, ale tvoje tvrdenia su smiesne. pricinou tvojich komplexov su tvoje vlastne skusenosti? ak ano tak by si mohol pouvazovat, kde je chyba...je jednoduche zvalit vinu na hrdzavy hrniec, lacne handry a nedokonaly vyzor. nenachadza sa skutocna pricina len v tvoje hlave a chorych postojoch?
:wink: to som si myslel pred dvoma rokmi aj ja, preto som spravil seriu nezavislych pokusov a robim ich doteraz, vsetky presne vychadzaju, presne ako sa ocakavalo.(plany su este na par desiatok dievcat) Je to tak nesmierne primitivne ze tu na hojku o tom snad napisem raz clanok. Pretoze ked si vec nevyskusas tak je to vzdy len teoreticka rovina, ak si ju vyskusas o to viac ta zamrzi ked si mal pravdu, zvlast v tychto veciach a cim viac takych pripadov zaznamenas tym viac sa utvrdis v tejto pravde, este ked sa k tomu pridaju aj ini ludia ktori ti to mozu potvrdit lebo vyskusali nieco podobneho tak ta to dorazi ....
Na tieto pokusy netreba vela poviem ti to tak staci mat dostatok velmi dobrych kamaratov, ktori sa nechaju nahuckat a su z roznych vrstiev. Tebe staci byt priemer alebo standard a uvidis sam.
Dievca je primitivne ako zehlicka, a to ze s niekym chodi je uspech jej chlapca v jednej veci, ze ju drzi v oblasti kde je najmenej pravdepodobne ze sa dostane ku chlapcom ktori su od neho v dost vela veciach lepsi. Pretoze ak sa to stane, holka ho necha laska tu nehra ulohu. Priklad? na ludoch nedam to by som sa nedopisal. Ale ak by si si mal vybrat (zadarmo by ti davali) veyronn-a alebo skodu favorit a platil by si za nich (aj by to zralo rovnako benzinu) rovnaku sumu vo vsetkom, rozhodnes sa pre veyronn. Preco? lebo financne je to rovnake ako s favoritom a vo vsetkom je to lepsie. Tak isto uvazuje aj dievca. Kazde jedno, Bez vynimky. (ak nejaka je, vecna cest a slava tej vynimke)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

len ide o to, ze nemozes porovnavat vecne a materialne statky k laske a citom..to sa ti tu snazia vsetci vysvetlit.. qwerty..snazim sa k tebe rozumne prihovorit..(chap tak, ze sa nezacnem, smiat ako som povodne chcel) ked sa dvaja ludia lubia.. tak pre nich nie su "lepsi" a "horsi" partneri.. chapes? oni dvaja pre seba su ti najlepsi.. obidvaja to tak citia..a ked je holka natolko sprosta a da prednost nekomu koli tomu, ze ma auto..tak by si sa mal zamysliet nad svojou "partiou" resp holkou s ktorou si ces zacat vztah...

//// pozri sa qwerty.. dobre mas pravdu.. ( takych o ktorych hovoris ty.. som mal tu cest poznat.. dokonca s nimi aj chodit.. ano bolo to tak ako hovoris ty.. poviem ti k tomu len tolko, ze ver tomu..existuju aj rozumne..) dalej sa nebudem s tebou hadat lebo pochybujem, ze to k niecomu bude...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwerty ... co si povieme, ak vystupujes v reale tak ako na fore, tak sa neni comu divit, ze ta zenska necha pre prveho ktoreho uvidi :wink: ... nesnaz sa hladat chybu tam kde ocividne neni, nakolko aj strasne struny su s normalnymi chalanmi ... a cuduj sa svete, snad aj spokojne ked nemali nutkanie menit za nejakeho macha co sa vozi na tatkovom aute, ale sam si nevie ani utret prdel :? ...
qwerty-xyz

Point napísal:len ide o to, ze nemozes porovnavat vecne a materialne statky k laske a citom..to sa ti tu snazia vsetci vysvetlit.. qwerty..snazim sa k tebe rozumne prihovorit..(chap tak, ze sa nezacnem, smiat ako som povodne chcel) ked sa dvaja ludia lubia.. tak pre nich nie su "lepsi" a "horsi" partneri.. chapes? oni dvaja pre seba su ti najlepsi.. obidvaja to tak citia..a ked je holka natolko sprosta a da prednost nekomu koli tomu, ze ma auto..tak by si sa mal zamysliet nad svojou "partiou" resp holkou s ktorou si ces zacat vztah...
to je romanticky drist ktory chceme vsetci aby bola pravda, 8) Ked sa dvaja lubia a su spolu stasti a vyhovuju a toleruju sa navzajom a jeden je pre druheho tym najlepsim na celom svete, tak to je film. Nejaky romanticky, mozno aj americky.
Srandujem, je to o tom ako som pisal nebudem vas zalubenych presviedcat ze vasa holka, holky by neboli v prostredi kde by narazili na chlapcov ktori by boli od vas/teba lepsi vo VIACERYCH (dost podstatne slovo) veciach, nielen v majetku a peniazoch "ohorzene" tym ze by vas nechali. Je to na kazdom pare zvlast nech si mysli kto chce co chce ... Ale dajme tomu, inteligentnejsi, krajsi, namakanejsi, skusenejsi od vas.... bude mat vacsiu sancu prebrat vam dievca

//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2009, 21:21 )
nordkapp_pb napísal:qwerty ... co si povieme, ak vystupujes v reale tak ako na fore, tak sa neni comu divit, ze ta zenska necha pre prveho ktoreho uvidi :wink: ... nesnaz sa hladat chybu tam kde ocividne neni, nakolko aj strasne struny su s normalnymi chalanmi ... a cuduj sa svete, snad aj spokojne ked nemali nutkanie menit za nejakeho macha co sa vozi na tatkovom aute, ale sam si nevie ani utret prdel :? ...
:wink: By si sa divil kolko chlapcov co sa vozi v drahych autach si nielenze vie utret vlastnu rit, ale aj podojit kravu u deda, rozkydat hnoj a byt so mnou v takych srackach a pruseroch kde je jedno ci sa vozis na skodovke alebo ferrari. No a v takych situaciach zistis ze to je kamarat a nie rozmaznane decko. Preto som aj napisal v predchadzajucom poste toto co som pisal...... Pre mnohe dievcata je chlapec ktory je aj do koca aj do voza lepsi nez my ostatni. . . .
Napísať odpoveď