Point napísal:len ide o to, ze nemozes porovnavat vecne a materialne statky k laske a citom..to sa ti tu snazia vsetci vysvetlit.. qwerty..snazim sa k tebe rozumne prihovorit..(chap tak, ze sa nezacnem, smiat ako som povodne chcel) ked sa dvaja ludia lubia.. tak pre nich nie su "lepsi" a "horsi" partneri.. chapes? oni dvaja pre seba su ti najlepsi.. obidvaja to tak citia..a ked je holka natolko sprosta a da prednost nekomu koli tomu, ze ma auto..tak by si sa mal zamysliet nad svojou "partiou" resp holkou s ktorou si ces zacat vztah...
to je romanticky drist ktory chceme vsetci aby bola pravda,

Ked sa dvaja lubia a su spolu stasti a vyhovuju a toleruju sa navzajom a jeden je pre druheho tym najlepsim na celom svete, tak to je film. Nejaky romanticky, mozno aj americky.
Srandujem, je to o tom ako som pisal nebudem vas zalubenych presviedcat ze vasa holka, holky by neboli v prostredi kde by narazili na chlapcov ktori by boli od vas/teba lepsi vo VIACERYCH (dost podstatne slovo) veciach, nielen v majetku a peniazoch "ohorzene" tym ze by vas nechali. Je to na kazdom pare zvlast nech si mysli kto chce co chce ... Ale dajme tomu, inteligentnejsi, krajsi, namakanejsi, skusenejsi od vas.... bude mat vacsiu sancu prebrat vam dievca
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2009, 21:21 )
nordkapp_pb napísal:qwerty ... co si povieme, ak vystupujes v reale tak ako na fore, tak sa neni comu divit, ze ta zenska necha pre prveho ktoreho uvidi

... nesnaz sa hladat chybu tam kde ocividne neni, nakolko aj strasne struny su s normalnymi chalanmi ... a cuduj sa svete, snad aj spokojne ked nemali nutkanie menit za nejakeho macha co sa vozi na tatkovom aute, ale sam si nevie ani utret prdel

...

By si sa divil kolko chlapcov co sa vozi v drahych autach si nielenze vie utret vlastnu rit, ale aj podojit kravu u deda, rozkydat hnoj a byt so mnou v takych srackach a pruseroch kde je jedno ci sa vozis na skodovke alebo ferrari. No a v takych situaciach zistis ze to je kamarat a nie rozmaznane decko. Preto som aj napisal v predchadzajucom poste toto co som pisal...... Pre mnohe dievcata je chlapec ktory je aj do koca aj do voza lepsi nez my ostatni. . . .