Team Fortress 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
stokyi
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stokyi »

tu ide o to že si na každú mapu dáš vlastné nastavenia vlastné respawny, dáš si mapu akú chceš a nie byť závislí na serveroch a hlavne si tam nepustíš nikoho iného. Ja mám steam verziu a aj tak to s kamaratmi nehrávame na internetových serveroch, keďže všade je 30 hráčov a chaos. Radšej sa zídeme a hráme spolu kde to má aj dáku hlavu a pätu. Je na tom niečo nepochopiteľné?

//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 13:35 )
KoCi napísal:wtf? cez hamachi? :D ono je to asi tym, ze za tych par supiek uz si to kupi la aj socka bez PC, takze preto sa tak tazko hlada :D
Socka? teraz si pekne ukázal tvoj sku**** bratislavský charakter. Každý kto si nekúpuje origoš tak je socka? Nie každý má na to peniaze aby si kupoval originálky. A keď sme už pri tom, ja mám kúpený TF2 a celkovo hry nekradnem, tak ak nemáš k veci odpoveď tak sa radšej nič nepíš a nestrúhaj tu frajera.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Ako, mas steam a hras to cez hamachi? Ty asi nebudes v poriadku. Kvalita hamachi a steam komunity sa neda porovnat...
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

stokyi napísal:...
a heslo na server, take neexistuje, co? radsej to budes komlikovat cez hamachi...
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

prask ty sa ukludni este mi mas splnit ten posledny achievement. Šup zhanaj mi 8 kamošov :lol:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

:shock: som zhrozeny :D
trebalo by najprv rozbehat server a dotoho sa asi znova nepustim... uvidime
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

skoda, to bolo super ked sa robili aj tie eventy :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak si to kupim z obchodu bude tam aj posledny update scouta? Rozmyslam teda, ze si kupim nieco na vyplnenie volnych chvil. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uf ale mi dal... esteze nie som blavak od narodenia ale zo stredneho slovenska, inak by sa ma to mohlo aj dotknut :D Nevidim jediny dovod hrania cez hamachi, pri vlastnictve orig hry :) Takze jedine co si svojim prejavom docielil, je prejav tvojej zakomplexovanosti voci BA ;) .. len tak dalej casom mozno znenavidis aj sam seba :D

dedomil - nestacim ti ja ako kamarat? budem ti robit trebars aj schizofrenika :D

yazoo - ak si to kupis z obchodu, tak si to tak ci onak musis nainstalovat so steamom a ten uz aktualizaciu stiahne sam - bez toho si na serveroch nezahras
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

KoCi: tazko mi asi pomozes. Ono totiz "Play in a game with 7 or more players from your friends list."
stokyi
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Ako, mas steam a hras to cez hamachi? Ty asi nebudes v poriadku. Kvalita hamachi a steam komunity sa neda porovnat...
nie všetci majú steam a s tými čo to hrám, musím hrať cez hamachi.. však nieje to jedno?? na čo to rozoberáme?? ja som sa chcel len spýtať či existujú dáke klany dáka liga alebo čo, že či by si to niekto nechcel zahrať cez hamachi ( latencia je tam minimálna) tak na čo tu riešite nepodstatné veci?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ved som ti odpovedal normalne. A KoCi to v jeho poslednom poste trocha rozsiril. Aj podla mna je to zbytocnost hrat cez hamachi. Hamachi nema ziadnu podporu na gaming portaloch, takze si to asi tazko niekde zahras. Co sa tyka ludi, co to maju len stiahnute a cracknute tak myslim, ze nasporit 20 euro nie je problem. :) Staci sa vzdat par piv/posedeni a je to.
stokyi
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Ved som ti odpovedal normalne. A KoCi to v jeho poslednom poste trocha rozsiril. Aj podla mna je to zbytocnost hrat cez hamachi. Hamachi nema ziadnu podporu na gaming portaloch, takze si to asi tazko niekde zahras. Co sa tyka ludi, co to maju len stiahnute a cracknute tak myslim, ze nasporit 20 euro nie je problem. :) Staci sa vzdat par piv/posedeni a je to.
no ale keď nechodíš na pivo alebo posedenie.. a sťahuješ hry.. ešte viac ušetríš :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

stokyi napísal:no ale keď nechodíš na pivo alebo posedenie.. a sťahuješ hry.. ešte viac ušetríš :)
a ked si zrusis internet a nekupis komp usetris este viac :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

A vies ze ti neverim, ze ty mas kupenu a kamarati nie? Lebo kupena sa stale aktualizuje na novsiu a novsiu verziu, kdezto kamaratom nie, takze ani cez hamachi by ste si spolu nezahrali. Ale to uz zachadzame silne offtopic, uz sa to v tejto teme rozoberalo nespocetne vela krat, ze na to aby si si TF2 mohol zahrat bezproblemovo a pohodlne, musis mat original, ktory moc nestoji. Aj cigani chodia kradnut na pole zemiaky s vidinou ze usetria, tak s podobnou filozofiou sa celkom priblizujes ich mentalite, tak aspon trosku premyslaj co pises :)

//tak najprv pises ze hravate cez hamachi.. a potom pises ze ked si niekto chce hru skusit... Mimochodom TF sa dal vyskusat uz niekolkokrat zadara vdaka Free weekendu, takze nebolo treba zlodejiny.. Ale su ludia ktori beru warez ako zivotny styl, aj keby to zrovna stalo 1Euro, tak si to just nekupia, lebo z netu to maju zadara ;)
stokyi
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:A vies ze ti neverim, ze ty mas kupenu a kamarati nie? Lebo kupena sa stale aktualizuje na novsiu a novsiu verziu, kdezto kamaratom nie, takze ani cez hamachi by ste si spolu nezahrali. Ale to uz zachadzame silne offtopic, uz sa to v tejto teme rozoberalo nespocetne vela krat, ze na to aby si si TF2 mohol zahrat bezproblemovo a pohodlne, musis mat original, ktory moc nestoji. Aj cigani chodia kradnut na pole zemiaky s vidinou ze usetria, tak s podobnou filozofiou sa celkom priblizujes ich mentalite, tak aspon trosku premyslaj co pises :)
Keď neveríš, to je tvoj problém. Nemusím ti to dokazovať. A keď vytvoria hru ako server, tak sa v pohode pripojím keďže sa pripájaš na mapku servera a mne v pohode stiahne mapu akú potrebujem keďže mám hru zo steamu. A s aktualizáciami sa ja už trápiť nemusím, oni hej. Keď raz niekto chce si hru zahrať raz dva krát lebo nevie či ho bude baviť, tak je podľa mňa na mieste, keď si hru nekúpi. Neodsudzujem ho za to. A preto viem že keď niekto je študent nemá peniaze nebude predsa takto rozhadzovať peniaze za niečo, čo ho nakoniec nebude baviť. Bol som študent a viem že tie peniaze sa dajú využiť aj lepšie. Ja som si hru kúpil preto, lebo ma baví a občas si ju chcem zahrať aj sám cez internet. Toť všio. Môj názor a viem že takýto názor nemám sám, ale väčšina ľudí. Ja sa na počítači nehrávam veľmi často a ak hej tak singleplayerovky ma nebavia a preto si radšej kúpim originálku, ako sa trápiť, že ako to dať do pohybu. A už by som to rád uzavrel. Zistil som že nikto si to nechce zahrať, čo bol môj pôvodný plán, ale bohužial sa to dostalo do tejto absurdnéj a zbytočnéj téme, kde má každý na to svoj názor a nikto nikoho nepresvedčí o opaku. Ako sa hovorí, pravda je niekde úprostred :)

//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 19:15 )
Toy M@ch!n3 napísal:a ked si zrusis internet a nekupis komp usetris este viac :wink:
presne tak .. vypínam elektrinu, prestávam platiť nájom,postavím si dáku chatu v lese ,( však konečne využijem poriadne VŠ ktorú som vyštudoval) a možno sa zo mňa raz stane milionár ;) Díky. Stal si sa pre mňa vizionár :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Nedáme niekedy nejaký match?
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

tu sa zacina hovorit o novom velkom update snipera
http://www.slum.cz/novinky/tf2/pristi-v ... o-snipera/
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no to by mohlo byť skvelé..taký velký updatik :)
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

čawte prosim pomôžte prave som stiahol nejaky team fortress nonsteam no ked idem sa pripojit na nejaky server napiše
Invalid Steam key size. prosim pomôžte vdaka
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

invalid steam key size pise vtedy ked sa pripajas na server ktory nie je updatovany na poslednu verziu.. btw vykasli sa na nonsteam uz to tu bolo stokrat spominane tato hra si tych par eur zasluzi
Napísať odpoveď