wifi a domovska stranka

Informácie o software, ankety...
henux
Novice
Novice

wifi a domovska stranka

Príspevok od používateľa henux »

cawte
mam jeden problem a to je mozne nastavit predvolenu stranku na wifinu?
priklad: vo fastfoode bezi free wifina pridem s notebookom pripojim sa a pri otvoreni prehliadaca sa mi zobrazi (kazdemu kto sa pripoji) stranka napr: www.mango.cz (pripadne ina - ale zadafinovana spravcom wifi siete)
poradi niekto?
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

síce som trošku mimo s otázky..ale :
1. v prehliadači si hore do riadka s adresou zadaj stránku ktorú chceš ako domovskú,
2. hore v lište si najdi možnosti alebo nadstavenia internetu
3. najdi kartu ktorá sa venuje domovskej stránke,zvyčajne hneď prvá.a tam je možnosť použiť aktuálnu...
alebo v tom istom okne zadaj adresu domovskej stránky a použi.....neviem prečo ale týmto sposobom mi to neide vždy...volake robím chybu :)
a začni trošku viac googliť :idea: :wink:
J a ak je tá wifina zabespečená tak kludne može byť že možeč íst na hociakú stránku ale vždy vybehne iba tá jedna...ako to tam je?
R4ZoRs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa R4ZoRs »

On to myslel tak, že on je vlastníkom wifiny. A keď sa mu na ňu niekto pripojí tak sa mu otvori tá stránka. :wink:
henux
Novice
Novice

R4ZoRs napísal:On to myslel tak, že on je vlastníkom wifiny. A keď sa mu na ňu niekto pripojí tak sa mu otvori tá stránka. :wink:
Asi tak nejako
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

henux > Tam to je riešené nejako cez DNS. Pokiaľ sa napríklad neprihlásiš do siete dovtedy ťa NDS nepustí do netu. Tiež som to už pár krát postrehol.
henux
Novice
Novice

FABi2 napísal:henux > Tam to je riešené nejako cez DNS. Pokiaľ sa napríklad neprihlásiš do siete dovtedy ťa NDS nepustí do netu. Tiež som to už pár krát postrehol.
Nevies ako? V DNS by bola nastavena urcita domovska stranka?
Napísať odpoveď