cawte
mam jeden problem a to je mozne nastavit predvolenu stranku na wifinu?
priklad: vo fastfoode bezi free wifina pridem s notebookom pripojim sa a pri otvoreni prehliadaca sa mi zobrazi (kazdemu kto sa pripoji) stranka napr: www.mango.cz (pripadne ina - ale zadafinovana spravcom wifi siete)
poradi niekto?
wifi a domovska stranka
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
síce som trošku mimo s otázky..ale :
1. v prehliadači si hore do riadka s adresou zadaj stránku ktorú chceš ako domovskú,
2. hore v lište si najdi možnosti alebo nadstavenia internetu
3. najdi kartu ktorá sa venuje domovskej stránke,zvyčajne hneď prvá.a tam je možnosť použiť aktuálnu...
alebo v tom istom okne zadaj adresu domovskej stránky a použi.....neviem prečo ale týmto sposobom mi to neide vždy...volake robím chybu
a začni trošku viac googliť

J a ak je tá wifina zabespečená tak kludne može byť že možeč íst na hociakú stránku ale vždy vybehne iba tá jedna...ako to tam je?
1. v prehliadači si hore do riadka s adresou zadaj stránku ktorú chceš ako domovskú,
2. hore v lište si najdi možnosti alebo nadstavenia internetu
3. najdi kartu ktorá sa venuje domovskej stránke,zvyčajne hneď prvá.a tam je možnosť použiť aktuálnu...
alebo v tom istom okne zadaj adresu domovskej stránky a použi.....neviem prečo ale týmto sposobom mi to neide vždy...volake robím chybu
a začni trošku viac googliť
J a ak je tá wifina zabespečená tak kludne može byť že možeč íst na hociakú stránku ale vždy vybehne iba tá jedna...ako to tam je?