Policajná razia
Policajná razia
Príklad situácie: Sú 2 hodiny ráno ste na discooo pekne ožratý:pivko:,nabehne policajná razia všetci ruky za hlavu a davaj občianski a fúkame, čo sa stane ak:
1. Mám menej ako 15 tj. nemám občiansky. (a nafúkam)
2. Mám 15 a viac tj. no nemám ešte 18. (detto)
2. Mám 15 a viac tj. no nemám ešte 18. (detto)
Re: Policajná razia
v oboch pripadoch si zapisu tvoje inicialy a bude mat pruser ten, kto ti predal chlast a k tomu: v prvom pripade ta vezmu domov a rodicom o tebe povedia, trestat ta nebudu kedze mas menej ako 15. v druhom pripade podobne, akurat uz mozes byt pravne postihnutelny. a vo velkom mnozstve pripadov to este aj nahlasia skoleGodlub napísal:Príklad situácie: Sú 2 hodiny ráno ste na discooo pekne ožratý:pivko:,nabehne policajná razia všetci ruky za hlavu a davaj občianski a fúkame, čo sa stane ak:
2. Mám 15 tj. mám občiansky no nemám ešte 18. (detto)
nordkapp: neries, mam v sebe asi liter vina a som prezraty. bud rad, ze som este taketo nieco zo seba dostal
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
djxtreme
Light Professional
ja som to niekedy strasne davno zazil,este asi ked som mal 15 alebo 16 a zrovna vtedy som mal uz jeden poldecak a pivo za sebou....no vypil som ich asi polhodku predtym ako policajti prisli
samozrejme bol som si viacmenej isty ze nafukam,takze pocas fukania som uz len premyslal co im poviem...lenze stal sa nejaky zazrak a proste som nenafukal,sam som tomu nechapal ale zvysni kamosi nafukali a predajca musel platit pokutu,ich zaviezli domov a navyse isiel papier do skoly...jeden nafukal 1,2 promile a doma sa vyhrazali odobratim rodinnych pridavkov,kedze si nevedia ustrazit svoje dieta...
vsetko zalezi vsak od situacie,mnozstva alkoholu a policajtov...v kazdom pripade by si problemy mal...
samozrejme bol som si viacmenej isty ze nafukam,takze pocas fukania som uz len premyslal co im poviem...lenze stal sa nejaky zazrak a proste som nenafukal,sam som tomu nechapal ale zvysni kamosi nafukali a predajca musel platit pokutu,ich zaviezli domov a navyse isiel papier do skoly...jeden nafukal 1,2 promile a doma sa vyhrazali odobratim rodinnych pridavkov,kedze si nevedia ustrazit svoje dieta...
vsetko zalezi vsak od situacie,mnozstva alkoholu a policajtov...v kazdom pripade by si problemy mal...
-
lollo
Professional
Inac neviem aky to ma zmysel sa ozierat a nemoct si to dovolit vid ^^
/ja uz som normalne znechuteny ked pridem niekam do baru a vidim deti z alkoholom v ruke,vypije jeden dva or viac a potom tam ako ozraty robi hluposti
ale podme k teme daju ti fukat nafukas problem nenafukas taktiez ak nafukas beru ta domov (doma to poznas
), posiela sa papier do skoly mam taky citak, nenafukas si neskoro von, ak sa mozes legitimovat tak sa mi vidi ze je to v poriadku len ta napomenu aby si siel domov(nie som si s tym az taky isty)
/ja uz som normalne znechuteny ked pridem niekam do baru a vidim deti z alkoholom v ruke,vypije jeden dva or viac a potom tam ako ozraty robi hluposti
ale podme k teme daju ti fukat nafukas problem nenafukas taktiez ak nafukas beru ta domov (doma to poznas
-
djxtreme
Light Professional
toto pochopit teda da riadne zabratlollo napísal:ale podme k teme daju ti fukat nafukas problem nenafukas taktiez ak nafukas beru ta domov (doma to poznas), posiela sa papier do skoly mam taky citak, nenafukas si neskoro von, ak sa mozes legitimovat tak sa mi vidi ze je to v poriadku len ta napomenu aby si siel domov(nie som si s tym az taky isty)
keby nenafukal,nic sa nedeje...bez ziadneho napominania
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Smajlo55
Zablokovaný
loolkukiak napísal:aby vedeli, ze namiesto ucenia sa zakladnej gramatiky, chodis chlastat
to si mysliš ty že utečieš ked ty zbadaš auto tak už su okolo teba neboj oni nejdu dvaja ale skaždej strany dvaja ..................dalšia vec dostalo sa mi do uši nie ako ......že v disco klube sa nesmu robiť razie jedine že by mali nejaky velky drogovy zasah ale nie alkohol..........a dalšia vec metsky vraj možu dať fukať len na stanici ???
Premyslal som nad tym ze ked ma policajti vidia pit na verejnosti nemozu mi dat pokutu.Policajt mi nema pravo brat moj majetok a takze nemoze zistit ci je v danej flasi alkohol.A ked to nemoze zistit tak je mozne ze je tam aj nealko takze nepijem alkohol na verejnosti.Vie mi to niekto nejak vyvratit?Ci to mozem na nich pouzit v praxi
-
kukiak
Addict
prosim ta, prestan sa hrat na harmona reba z J.A.G. a radsej chod chlastat niekde na luku, kde vies, ze nepridu.Dieg0 napísal:Premyslal som nad tym ze ked ma policajti vidia pit na verejnosti nemozu mi dat pokutu.Policajt mi nema pravo brat moj majetok a takze nemoze zistit ci je v danej flasi alkohol.A ked to nemoze zistit tak je mozne ze je tam aj nealko takze nepijem alkohol na verejnosti.Vie mi to niekto nejak vyvratit?Ci to mozem na nich pouzit v praxi
vieš je kopu veci ako sa vyhovoriť no ked robiš neprijemnosti ty im tak aj oni tebe vačšinou ta upozorni a zmlsnu si na predajcovy čo ti to predal a zarobia si do vrecka bez bločku abo ti daju 500sk ale ked im budeš robiť problemy tak ti daju najvačšiu pokutu pekne škola sa dozvie rodičia a nehaju si ta na noc v saparni a maaš po frajerine potom by si taky drsny už nebol