Jedna vec...
Jedna vec...
Chcem si vytvoriť jednu vec... Mám stránku.... Tam by bolo:
Účet: a tu by bola kolónka
Heslo: a tu by tiež bola kolónka
Ja by som dávala kombinacie, ktoré by ich vpustili a ak ich to vpustí tak im to dá výber postavičiek... o ten by som sa tiež staral manuálne sám... potom by tam bol link a ten by ich dal na stránku, kde by si vybrali hráča a podľa úrovní by im to dalo odmenu (úrovne podľa rozdielu takze ten co vyhra nad niekym co ma o 10 menej urovni dostane za odmenu menej urovni ako ten co vyhral dam niekym co bol o uroven slabsi)... avsak aj slabsi môžu vyhrat nad silnejsimi... a tam kde bol ten link by bol este link co by ich dal na tu stránku kde by bolo to prihlásenie.... stacilo by mi povedat ako to mam upravovat (manualne) a ja sa o ostatne postaram len neviem ako to naprogramovať...
Účet: a tu by bola kolónka
Ja by som dávala kombinacie, ktoré by ich vpustili a ak ich to vpustí tak im to dá výber postavičiek... o ten by som sa tiež staral manuálne sám... potom by tam bol link a ten by ich dal na stránku, kde by si vybrali hráča a podľa úrovní by im to dalo odmenu (úrovne podľa rozdielu takze ten co vyhra nad niekym co ma o 10 menej urovni dostane za odmenu menej urovni ako ten co vyhral dam niekym co bol o uroven slabsi)... avsak aj slabsi môžu vyhrat nad silnejsimi... a tam kde bol ten link by bol este link co by ich dal na tu stránku kde by bolo to prihlásenie.... stacilo by mi povedat ako to mam upravovat (manualne) a ja sa o ostatne postaram len neviem ako to naprogramovať...
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jedna vec...
podla tohoto sudim ze skusenosti asi moc nema ale ako spominal hore tak html php a mysql... mozno ze sa tu najde aj niekto ochotny co ti to spravi cele..Illowerth napísal: Účet: a tu by bola kolónka
ale kazdopadne to nieje zalezitost na 10 riadkov...
samozrejme, keby to bola zakazka pre stat tak sa bavime od 20-30 milionov a viacrefr0 napísal:100 000 desito neni zakazka pre stat
zoberme si jednoduchu hru, ktoru budu robit 3ja ludia ... jeden grafik ktory nakresli pekne veci, jeden programator ktory to kodne a jeden teste ktory to otestuje ... povedzme si ze mi postaci shitny grafik ktoremu dam za ten mesiac roboty 30 litrov, programatorovi na takej urovni aby to zvladal tak 40-50, a testerobi aspon 20-30. hned mas 100 litrov za mesiac prec ... myslis ze sa hra da vytvorit za jediny mesiac?
ak si niekto mysli ze zbucha hru na kolene za 2 tyzdne a ludia mu to budu hrat a este mu do toho pripadne investovat aj peniaze za nejake bonusy nech rovno zabudne ... takych podnikavcov by boli miliony keby to bolo take jednoduche ...
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze tako nieco co chces ty uz existuje tak nechapem naco to chces... http://www.mybrute.com/