Jedna vec...

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Illowerth
Light Expert
Light Expert

Jedna vec...

Príspevok od používateľa Illowerth »

Chcem si vytvoriť jednu vec... Mám stránku.... Tam by bolo:

Účet: a tu by bola kolónka
Heslo: a tu by tiež bola kolónka

Ja by som dávala kombinacie, ktoré by ich vpustili a ak ich to vpustí tak im to dá výber postavičiek... o ten by som sa tiež staral manuálne sám... potom by tam bol link a ten by ich dal na stránku, kde by si vybrali hráča a podľa úrovní by im to dalo odmenu (úrovne podľa rozdielu takze ten co vyhra nad niekym co ma o 10 menej urovni dostane za odmenu menej urovni ako ten co vyhral dam niekym co bol o uroven slabsi)... avsak aj slabsi môžu vyhrat nad silnejsimi... a tam kde bol ten link by bol este link co by ich dal na tu stránku kde by bolo to prihlásenie.... stacilo by mi povedat ako to mam upravovat (manualne) a ja sa o ostatne postaram len neviem ako to naprogramovať...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Hah. Vies aspon zaklady HTML+CSS? Pre toto musis vediet programovat v PHP + MySQL aspon na pokrocilej urovni. Nieje to len take lahke ako sa to zda :)
/Nevsimaj si spravu pokial nejake zaklady mas..
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Jedna vec...

Príspevok od používateľa refr0 »

Illowerth napísal: Účet: a tu by bola kolónka
Heslo: a tu by tiež bola kolónka
podla tohoto sudim ze skusenosti asi moc nema ale ako spominal hore tak html php a mysql... mozno ze sa tu najde aj niekto ochotny co ti to spravi cele.. :P
ale kazdopadne to nieje zalezitost na 10 riadkov...
Johny X
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Johny X »

http://www.linuxsoft.cz/script_detail.php?id_script=790

je to sice bez db ale nwm ci ty to pomohne
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

:D :D :D :D :D :D
To ma dostalo :)
Ako vidím, chceš nakódiť browser hru :)
Ak ju chceš, radím Ti, nájdi si nejakého dobrého programátora a priprav si aspoň 100.000 korún (3319,391887406 €) :D
Toto Ti zadara nik nespraví.. A ak nemáš skúsenosti ani s HTML , radím, zabudni na to :P
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

100 000 desi :D to neni zakazka pre stat :D
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

refr0 napísal:100 000 desi :D to neni zakazka pre stat :D
samozrejme, keby to bola zakazka pre stat tak sa bavime od 20-30 milionov a viac :-) ... nemate potuchy aku hodnotu ma IT praca ...

zoberme si jednoduchu hru, ktoru budu robit 3ja ludia ... jeden grafik ktory nakresli pekne veci, jeden programator ktory to kodne a jeden teste ktory to otestuje ... povedzme si ze mi postaci shitny grafik ktoremu dam za ten mesiac roboty 30 litrov, programatorovi na takej urovni aby to zvladal tak 40-50, a testerobi aspon 20-30. hned mas 100 litrov za mesiac prec ... myslis ze sa hra da vytvorit za jediny mesiac? :)

ak si niekto mysli ze zbucha hru na kolene za 2 tyzdne a ludia mu to budu hrat a este mu do toho pripadne investovat aj peniaze za nejake bonusy nech rovno zabudne ... takych podnikavcov by boli miliony keby to bolo take jednoduche ...
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Suhlasim
A podla jednej informacie, kandidati na prezidenta dali do svojho webu cez 40-60 tisic EUR... :) Takze ... autor temy .. Nauc sa to, a vyjde ta to Ovela (s velkym O :D ) lacnejsie :)
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

myslim ze tako nieco co chces ty uz existuje tak nechapem naco to chces... http://www.mybrute.com/
Napísať odpoveď