Pokuta za prilbu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JohnyB »

ale tu nasi policajti su ina kategoria, ale niektorych co poznam su v pohode, taki psovodi, s nimi sa stretavam dost casto a aj poznam ich. ale dopravaci a ostatok, skoda slov. a nahodou som s nim komunikoval normalne. na buduce ked ich uvidim tak zosadnem z bajku, a budem ho tlacit.cize sa nebudem uz vozit a tym padom prilbu mi netreba :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Spekulant :respect:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokuta za prilbu

Príspevok od používateľa Flinstone »

JohnyB napísal:zdravim vas vsetkych, tak dneska som siel na bajku (ako obvykle bez prilby) a zastavili ma policajti, a ze nemam prilbu, tak som zahral troska blbecka ze o tom neviem a prepieklo sa mi to. ale co ma zaraza je pokuta co mi chcel nasolit, vraj 60EUR, a v jednom denniku bol zoznam pokut a tam aj ich vysky a tam je ze za jazdu na bicykli mimo obe je 10EUR, ako dostal policajt tych 60??? nechcel ma oklamat???

btw, nasi polacajti maju aj par preslapov u nas, ako inkasovanie za spravenie skusok na autoskole, a zatial sa im nic nestalo ako som pocul, stale si drzia svoje miesto, nemali by byt potrestany????
mohol si povedat ze ty nevyplatis .... pretoze ak nemas 18 (ak mas tak nic) nemozes vyplatit pokutu niesi plnoletý ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

JohnyB napísal:ale tu nasi policajti su ina kategoria, ale niektorych co poznam su v pohode, taki psovodi, s nimi sa stretavam dost casto a aj poznam ich. ale dopravaci a ostatok, skoda slov. a nahodou som s nim komunikoval normalne. na buduce ked ich uvidim tak zosadnem z bajku, a budem ho tlacit.cize sa nebudem uz vozit a tym padom prilbu mi netreba :D
si teda odvážny človek :) Ja by som bez prilby a bez reflexnych vecí na cestu nevkročil za žiadnu cenu, ja vlastne na cesty nevkračujem temer nikdy, úplne mám strach z jazdenia na ceste.
Preto jazdím po poľných a iných cestách nevhodných pre autá :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

spekulujete tu o hlupostiach, prilba by mala byt samozrejmost pre kazdeho bikera z vlastnej iniciativy
cumel30 napísal:Ľudom chýba vlastná iniciatíva a ešte sa v tom potí makovica a je z nekvalitného materiálu,česť výnimkám made in Malajsia. :smt063
ty tak tomu rozumies... daj si prosim ta odchod ku svojej milej, sekaj s nou den-noc, len prosim, nechod na internet, toboz na hojko.com
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Ľudom chýba vlastná iniciatíva a ešte sa v tom potí makovica a je z nekvalitného materiálu,česť výnimkám made in Malajsia. :smt063
qwerty-xyz

Re: Pokuta za prilbu

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

JohnyB napísal:zdravim vas vsetkych, tak dneska som siel na bajku (ako obvykle bez prilby) a zastavili ma policajti, a ze nemam prilbu, tak som zahral troska blbecka ze o tom neviem a prepieklo sa mi to. ale co ma zaraza je pokuta co mi chcel nasolit, vraj 60EUR, a v jednom denniku bol zoznam pokut a tam aj ich vysky a tam je ze za jazdu na bicykli mimo obe je 10EUR, ako dostal policajt tych 60??? nechcel ma oklamat???

btw, nasi polacajti maju aj par preslapov u nas, ako inkasovanie za spravenie skusok na autoskole, a zatial sa im nic nestalo ako som pocul, stale si drzia svoje miesto, nemali by byt potrestany????
no tha taky holy kkt, by osm im skrutil do pola debilom!!!! 8) Teraz sleduj, Ja osm nocny cyklista. To kade chodim a ako vysvetlim v jednej takej velkej teme ze sa z toho poserete vsetci. Za prilbu ma policajti este nepokutovali aj ked som mal uz dve nahanacky s nimi. (hold mna na bicykli nedobehnu--no jo vyberam zakruty a teren lepsie ako policajna felda :lol: )
Takze--ja osobne sa nemusim vyhovarat vobec, vlasy mam ako neonacista a prilbu nenosim pretoze hocico dam na hlavu hoci aj keby osm mal dlhsie vlasy strasne ma zacne svrbiet hlava. Bol som s tym na koznom tak mi tam vysvetlili ze sa mi trha koza na hlave a mal som take sampony vseliake (bolo to na prd 8 mm vlasy to istia) Nemam ani ciapky v zime (jednu mam ale tu som si hladal mesiac) ani siltovky ani nic, takze uz z principu si ja prilbu na hlavu dat nemozem lebo ma porazi. A reflexnu vestu ? no by som ich mohol osrat aj s reflexnou vestou, Mam kellys komplet dress aj s vetrovkou ktora je sama o sebe reflexna, reflexny rupsak. 6 opakujem 6 reflexnych pasikov ktore si pripnem na ramena, a tesne pod lakte, dalsie dve mam na nohach. Okrem toho svietim v zadu s dvoma blikackami AUTHOR!!! a vpredu mam dve svetla longus 8 diodove kazde jedno s baterkami duracel ktore menim pri prvom naznaku ze svetlo svieti slabsie. Jedno svetlo namierene dopredu (teda do nekonecna - na dlhsie vysvetlovat) a jedno cca 20 metrov predo mna. Okrem toho mam na hlave svetlo, dvojdiodove a podobne ako osemdiodove su so sosovkou cize to svieti super. Len totalne slepy blb by si ma nevsimol. Ziarim ako vianocny stromcek, takze policajtov v tomto smere neriesim. okrem toho poznam medzi nimi par chlapcov takze by nemal byt problem ale ono sa to furt najde nejaky co mal zly den a nema co robit tak chodi buzerovat. Dokonca buzeruju a chcu dat pokutu ked mas na ceste prekazku ze sa tam nieco robi a obides ju po chodniku(na tom chodniku nie je samozrejme zivej nohy na kilometer daleko) -- kamaratovi sa stalo. (odchytili si nas na benzinke ked si kamarat kupoval vodu)
A uplne najradsej by som si poddal tych zilinskych co chodia na bicykloch, tak to by osm chcel vidiet aki su vytrenovani oni, hehehehehehe.... Kto by bol rychlejsi a vytrvalejsi. Kolko tisicov kilometrov maju za rok odjazdenych na bicykli.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Exupéry a jeho Malý princ sú len slabý odvar oproti tvojim rozprávkam.
qwerty-xyz

pinco napísal:Exupéry a jeho Malý princ sú len slabý odvar oproti tvojim rozprávkam.
vedel som ze nejaky blbecek co nie je od nas to bude zase komentovat, tak tu sleduj nie je to cele a sfotil som si to uz davnejsie, teraz mam toho viac tak ako som to napisal. A fotku na bicykli ti tiez mozem tu dat ked sa chces ukajat, aby si nahodou zase netvrdil ze kecam. A ked si to stale budes mysliet najdes ma v noci v lesoch vo vranovskom okrese....
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

qwerty-xyz napísal:no tha taky holy kkt, by osm im skrutil do pola debilom!!!! Cool Teraz sleduj, Ja osm nocny cyklista. To kade chodim a ako vysvetlim v jednej takej velkej teme ze sa z toho poserete vsetci.
(...)
A reflexnu vestu ? no by som ich mohol osrat aj s reflexnou vestou, Mam kellys komplet dress aj s vetrovkou ktora je sama o sebe reflexna, reflexny rupsak. 6 opakujem 6 reflexnych pasikov ktore si pripnem na ramena, a tesne pod lakte, dalsie dve mam na nohach. Okrem toho svietim v zadu s dvoma blikackami AUTHOR!!! a vpredu mam dve svetla longus 8 diodove kazde jedno s baterkami duracel ktore menim pri prvom naznaku ze svetlo svieti slabsie. Jedno svetlo namierene dopredu (teda do nekonecna - na dlhsie vysvetlovat) a jedno cca 20 metrov predo mna. Okrem toho mam na hlave svetlo, dvojdiodove a podobne ako osemdiodove su so sosovkou cize to svieti super. Len totalne slepy blb by si ma nevsimol. Ziarim ako vianocny stromcek, takze policajtov v tomto smere neriesim.
Za prvé: Máš Author blikačky, longus svetla s baterkami duracel... Neposral som sa... :?
Za druhé: Podľa zákona ti stačia reflexné prvky, NEMUSÍŠ mať priamo vestu. Onanoval si zbytočne...
pinco
Darca
Darca

qwerty-xyz napísal:vedel som ze nejaky blbecek co nie je od nas to bude zase komentovat, tak tu sleduj nie je to cele a sfotil som si to uz davnejsie, teraz mam toho viac tak ako som to napisal. A fotku na bicykli ti tiez mozem tu dat ked sa chces ukajat, aby si nahodou zase netvrdil ze kecam. A ked si to stale budes mysliet najdes ma v noci v lesoch vo vranovskom okrese....
tým chceš povedať, že každý blbeček od vás chodí vystrojený ako ty?! Takýchto blikačiek a svetielok ti u nás v pivnici nazbieram koľko len chceš. Ale vlastne čo ja sa nad tebou vzrušujem.
qwerty-xyz

pinco napísal:tým chceš povedať, že každý blbeček od vás chodí vystrojený ako ty?! Takýchto blikačiek a svetielok ti u nás v pivnici nazbieram koľko len chceš. Ale vlastne čo ja sa nad tebou vzrušujem.
nie kazdy nie, ale ked budes mat nabehane na bicykli v noci tolko co ja vtedy sa ozyvaj, lebo 60-80-100 km tury v najvacsej tme vela ludi nerobi.... A mimochodom nie je svetielko ako svetielko a nie je blikacka ako blikacka, ale to by si najprv musel mat cosi zbehane, v urcitom terene a pri urcitej rychlosti za kazdeho pocasia ako ja aby si to mohol porovnavat....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Popros vedenie nech ti daju specialny rank.
Night Rider ...
Nevidim jeden jediny racionalny dovod jazdit v noci v kazdom pocasi.
Pochopim jazdu po snehu alebo Down Hill (Moje oblubene) Ale hrat sa na nocneho samovraha. :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mi pripomína jedného bývalého spolužiaka.. tiež riešil všetky veci ako qwerty.. buď na niečo totálne dlabal, alebo to riešil až do extrémov.. normálny bežný stav u neho neexistoval..

:)
qwerty-xyz

Shark NX napísal:Popros vedenie nech ti daju specialny rank.
Night Rider ...
Nevidim jeden jediny racionalny dovod jazdit v noci v kazdom pocasi.
Pochopim jazdu po snehu alebo Down Hill (Moje oblubene) Ale hrat sa na nocneho samovraha. :roll:
ja nie som sam, v okrese je nas mozno zo desat. aj ked je pravda ze kazdy z nas chodi sam. Hm a vysvetlit ti to ? to by bolo na dlho, ako som pisal napisem to raz do samostatnej temy. To by si si musel vyskusat co je to v noci po lesnych cestach zchadzat to, ten adrenalin, ze ides sialenou rychlostou, musis velmi dobre zvladat bicykel, pocuvas music na plne pecky, a najlepsie an tom je ze v oblastiach kade chodim ja nie je ZIADEN signal cize ked sa ti nieco stane nemas ako zavolat pomoc a aj keby si mohol tak sa k tebe neda tak lahko dostat a zmes tychto pocitov,strach a adrenalinu zaroven je bohovy. Cez den to je na prd, ale v noci, ked mas dobre svetla je to fakt super. Niekedy, hmla, niekedy dazd. vidis blesky ako udieraju do stromov. Je to taka oddychofka pre par ludi.
za cely presovsky kraj je nas velmi malo, ale chodime. Viem to lebo mi to vraveli aj v presovskej predajni bicyklov aj v michalovskej. Ze vraj sme maximalni blazni ked takto chodime ale potesilo ma ze z kazdeho mesta sa najde par ludi co sa na ruke daju zratat co maju rovnako extremnu zalubu.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Qwerty este nedavno si sa siel zabit, otec ta bil aj ked si dosiel spinavy domov a bol si tyrany. Teraz ides pisat o nocnych turach a podobne? Inak celovku mas ako upevnenu na hlave, ta ti netrha vlasy ako aj prilba? A tie ledkove svetielka veru 20m pred teba nedosvietia, aby si dobre videl. Si ohromny rozpravkar!
qwerty-xyz

test napísal:Qwerty este nedavno si sa siel zabit, otec ta bil aj ked si dosiel spinavy domov a bol si tyrany. Teraz ides pisat o nocnych turach a podobne? Inak celovku mas ako upevnenu na hlave, ta ti netrha vlasy ako aj prilba? A tie ledkove svetielka veru 20m pred teba nedosvietia, aby si dobre videl. Si ohromny rozpravkar!
najprv si to svetielko zober do ruky, potom s nim chod do lesa, potom s nim zasviet a potom dristaj. ja tie svetla mam odskusane. Tak pozor na to o com tu kecas, a za druhe co mam svetlo na hlavu to mam na ine veci aby som videl tesne pred seba lebo prve svetlo mi ide dost dopredu. A na nocne tury chodim ked chces pod so mnou ... teda ked aj dojdes do ciela a nevykotis sa do stromu nejakeho.
pinco
Darca
Darca

a tie 60-80-100 km túry absolvuješ ako často?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ja predpokladam, ze koli neskutocne dobrej fyzickej kondicii uzivatela qwertyho.. tak aj 2-3x denne taku 80km turu musi zvladnut.. ved on jazdi v noci po lesoch a ma najazdene miliony kilometrov za rok .. samozrejme je vysvieteny ako vianocny stromcek.. na hlave nema prilbu.. lebo je frajer..resp lebo ho svrbi hlava.. kazdy predajca bicyklov ho uplne zere, ved jazdi v noci tam kde neni signal.. a to je tak strasne super.. setri si na motorku aby mohol machrovat..ked pride domov..otec ho zbije a on vidi jedinu utechu na hojku.. kde zacne vypisovat temu o sebevrazde a o tom ako to mysli vazne.. qwerty, ked budes starsi..tak si to prosim ta vsetko precitaj.. uvidis, ze tieto rozpravky co tu pises ti pridu podobne smiesne ako vacsine uzivatelov tuto..

nemozem si este odpustit poznamku k tym nahanackam s policajtami :D:D .. si uplne super :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

qwerty je nieco ako novodoby Les, za chvilku nam odide do USA.
Napísať odpoveď