Práve som prišiel domov, tak to teda idem skúsiť. Neverím že je to také dogracané ako páni hovoria. Ako som pozeral tú videorecenziu z tiscali, grafika bola fajn.
Minimum system requirements:
* Windows XP (SP2) or Vista
* 2.8 GHz processor or equivalent (any Pentium 4 2.8 GHz or better, AMD Athlon64 3000+ or better, any Athlon64 X2 or Core Duo processor)
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
* 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required
NVIDIA GeForce 6800 or better (6800 XT, 6800 LE, 7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements)
ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
neviem ako ty, ale ja nemam v hlave ktory VGA je uz PS3 a ktory este PS2 takze vychladni
jackb napísal:kedze mi nebol nikto ochotny napisat ci musi mat moja grafika PS3, tak som musel cely instal stahovat aby som zisitil ze ano, co znamena ze mi hra neide
napis aku mas VGA
dneska pri novych hrach je uz samozrejmost minimalne PS3
no idea how Godfather II is because it's one of those fancy Pixel Shader 3.0 games
sry nic blizsie som uz nenasiel.. uz sa nerozobera, ci ma hra PS2 alebo 3, kedze dvojkove karty by to aj tak neutiahli
este toto som nasiel na jednom ruskom fore (to su recommended)
CPU: Athon X2 / 3.2 Ghz
RAM: 2.5 GB ( 3 For vista )
Hard Drive: 9 GB free HDD
Video: Pixel Shader 3.0 - Ge Force 8800 GTS & Ati Radeon HD 3850
ATI XPress 1150
teda podla Everestu, kedze nikde na NTB nieje poriadne napisane aka je
s tym Pixelshaderom je kriz, kedze vdaka nemu mi neide ani GTA4... ked si raz nasetrim na novsi laptop snad uz bude aj v lowend konfiguracii ps3 karta...
Zdravím. Tak som si to teda nainštaloval a idem to hrať. Prešiel som prvú misiu a keď je po misii tá filmová scéna tak na konci tej scény v tom lietadle mi hra padne. Nechápem prečo
Mám Win Vistu 32bit
AMD Phenom 2.2GHz
4GB RAM
ATI RADEON HD 4870 512MB
Premýšľal som že to môže byť v katalystoch ale neviem. Uvidím.
21rOBO21 napísal:neviem či zle vidíš,ale máš tam napísané že 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required
ty si lepsi ako Greg House, ty diagnostikujes cez net, ale za to uplne presne. mas pravdu zle vidim
prosim vedenie aby vsetky moje posty zmazalo, lebo aj tak nikam neviedli, problem som si vyriesil sam
no mam takyto problem
teraz som to nainstaloval zapol, a v kuse sa mi v tej hre toci kamera do lava,ake keby som mal stale stlacene A
neviete co to moze byt?
Keď vykradnem banku ako môžem použiť tie peniaze ?? Vedla môjho konta je mešec s peniazmi a tam je 10 000. Ako to možem mať tak aby som z toho mohol platit ochranku atd ?
Ďalej sa chcem spýtať ako hádzať molotov koktail a dynamit. a ako použiť strunu na uškrtenie.
neviem, co vsetci mate proti tejto hre.
mne sa tato hra pacila, optimalizacia na viste bola tiez spravena ok. misie super, vypalovanie tak to bolo najlepsie