Najnebezpecnejsi Sport

O športe...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Vo wrestlingu nevidim nic nebezpecne......to mozes rvno povedat, ze Silvester Stallone sa venuje adrenalinovemu sportu, uz len koli tomu, ze hraje vo filmoch.....

No a Dan Osman to bol iny adrenalista....sice na videu, kde lezie pomerne rychlo, tam ide ocividne na istotu a tu skalu ma zlezenu uz niekolko krat.
Ale aj tak.....inac ako si mam predstavit tie jeho (uz byvale) riadene/kontrolovane skoky zo skaly?
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

Lub0$ napísal:Vo wrestlingu nevidim nic nebezpecne......to mozes rvno povedat, ze Silvester Stallone sa venuje adrenalinovemu sportu, uz len koli tomu, ze hraje vo filmoch.....

No a Dan Osman to bol iny adrenalista....sice na videu, kde lezie pomerne rychlo, tam ide ocividne na istotu a tu skalu ma zlezenu uz niekolko krat.
Ale aj tak.....inac ako si mam predstavit tie jeho (uz byvale) riadene/kontrolovane skoky zo skaly?
skus si pozriet nejaky zapas WWE Smackdown napr. John Cena vs Big Show.....vo wrestlingu su zlomeniny po kazdom jednom zapase
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Slovenská hádzaná. :smt003
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

DarX napísal:skus si pozriet nejaky zapas WWE Smackdown napr. John Cena vs Big Show.....vo wrestlingu su zlomeniny po kazdom jednom zapase
wrestling neni nic ine ako divadlo
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

To bola len moja mýľna predstava, alebo vo Wrestlingu sa len hrajú, že sa bijú? Ak nie, pardon a nevšímajte si post. /Tým pádom, že sa hrajú, aj zlomeniny len hrajú/
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Podľa mňa je najnebezpečnejšie robiť toreádora niekde v Španielsku :D Občas keď sa nejaký býček naserie tak si to tí chlapíci pekne odnesú. :wink:
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Jednoznacne SACHY. Zaspis a hned mas po oku. Ale to je stary for :D. Rozhodne som sachy hraval a je to dost nuda.
ohnivak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ohnivak »

Podla mna su nebezpecne horolezectvo,skok z lietadla a bunji jumping.
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

asi rybarcenie........moze vas zozrat krokodyl :roll:
Lacikeks

Jednoznačne!

Príspevok od používateľa Lacikeks »

Podľa môjho názoru jednoznačne MMA a UFC zápasy.
ColdRain
Addict
Addict

Re: Jednoznačne!

Príspevok od používateľa ColdRain »

Lacikeks napísal:Podľa môjho názoru jednoznačne MMA a UFC zápasy.
nie je UFC len organizacia ktora robi MMA zapasi?
Lacikeks

Re: Jednoznačne!

ColdRain napísal:nie je UFC len organizacia ktora robi MMA zapasi?
Je ;-).
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

nie MMA nieje ani zdaleka najnebezpecnejsi sport :) klasicky box/MT/kickbox ma viac zraneni ako MMA a takisto, ak sa nemylim bola len jedna smrt v "MMA" aj ked to bolo na nejakom "underground" vale tudo turnaji a bolo to pri zaciatkoch
pri oficialnych zapasoch ani v jednej organizacii nedoslo ani k vaznejsim zraneniam (ak teda obcasnu zlomenu ruku nepovazujeme za nieco vazne :) )
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

No podla mna je Wrestling hrany lae niektore suboje su skutocne lebo co som zazil ze mu napr rozrezal hlavu kolieckom na pizzu asi nehrali.
A medzi najhorsie patri podla mna fakt robenie toreadora - ked po tebe poskace rozzureny byk to nie je bohvieco. A nebezpecnim sa stava uz aj futbal ved kazdu chvilu dostane niekto infarkt a zomrie.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vendo napísal:nie MMA nieje ani zdaleka najnebezpecnejsi sport :) klasicky box/MT/kickbox ma viac zraneni ako MMA a takisto, ak sa nemylim bola len jedna smrt v "MMA" aj ked to bolo na nejakom "underground" vale tudo turnaji a bolo to pri zaciatkoch
pri oficialnych zapasoch ani v jednej organizacii nedoslo ani k vaznejsim zraneniam (ak teda obcasnu zlomenu ruku nepovazujeme za nieco vazne :) )
mma je v sucasnosti velmi prisne sledovane, prave preto, ze je take popularne na zapade, co znamena ze ma uz pravidla, rozhodcov ktore na ne dozeraju a kopu organizacii ktore stoja v pozadi a dozeraju na to aby sa nic nestalo, ked si chce MMA udrzat punc legalnosti, no aj tak nie je legalne vo vsetkych krajinach USA myslim...zatial co ked sa vezme take muay thai niekde v thajsku, kde tym ludia ziju nikto nedozera na legalnost zapasov, tak si myslim, ze nie je ziadnym prekvapenim ked nieko natiahne kopyta v ringu lebo divaci saleli a rozhodca mal v pazi...
Lacikeks

- eXo - napísal:No podla mna je Wrestling hrany lae niektore suboje su skutocne lebo co som zazil ze mu napr rozrezal hlavu kolieckom na pizzu asi nehrali.
A medzi najhorsie patri podla mna fakt robenie toreadora - ked po tebe poskace rozzureny byk to nie je bohvieco. A nebezpecnim sa stava uz aj futbal ved kazdu chvilu dostane niekto infarkt a zomrie.
Pošli mi to video s tým odrezaním hlavy :D
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

- eXo - napísal:A nebezpecnim sa stava uz aj futbal ved kazdu chvilu dostane niekto infarkt a zomrie.
Neviem o tom, ze by mali futbalisti 50-60 rokov. Tie pripady umrti su bud z dovodu choreho srdca- to ale nie je nebezpecenstvo sportu alebo z brania zakazanych latok.
Z@jo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Z@jo »

F1 asi podla mna
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

joejoe napísal:podla mna je dost nebezpecny wrestilng ak sa to da povazovat za sport.... potom aj to lyzovanie ja sam skacem a chu**** robim ale zatial som do extremov nesiel ale tam ked na vas padne lavina alebo spadnete na chrbat ...... a este to extremne lezenie http://www.mojevideo.sk/video/2100/dan_ ... lezec.html
wou :o tak tomu hovorim nieco, ten typek musel mat vela odvahy v sebe... fakt, klobuk dolu - je to nieco neuveritelne..

aby som nebol OT, tak podla mna su najnebezpecnejsie sporty ako nejake zavody (formula, motorky atd.)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Lacikeks napísal:Pošli mi to video s tým odrezaním hlavy :D
To nebolo ODrezanie ale DOrezanie a videl som to v telke a to uz dost davno takze sorry.
Napísať odpoveď