Červený trpaslík, britský televizní seriál, který vyvolal vlnu zakládání fan klubů a patří k několika málo dílům, u nichž nálepka kultovní není přehnaná, se vrací. Dva nové díly bude 10. dubna vysílat britská televize Dave.
Najlepší seriál na svete ! A naj časť Polymorf emocuc, či jak sa to volalo. Aj celkom prvá časť. Mala som rada Rimmera, aj keď to bol idiot, bol mi sympatický.
takze cerveny trpaslik zacal znova vysielat, prva troj-cast zacala dost sucho, dufam ze je to len koli dlhej prestavke a ze sa coskoro dostanu do svojej koze
No pozrel som tie 3 diely 9tej serie a musim povedat, ze to nebolo zle, ale uz mi to nepripominalo predchadzajuce diely. Zasmiat sa samozrejme dalo, ale mam pocit, ze scenar bol o cosi slabsi, kazdopadne sa to podarilo aspon nejako ukoncit.
GothaR napísal:No pozrel som tie 3 diely 9tej serie a musim povedat, ze to nebolo zle, ale uz mi to nepripominalo predchadzajuce diely. Zasmiat sa samozrejme dalo, ale mam pocit, ze scenar bol o cosi slabsi, kazdopadne sa to podarilo aspon nejako ukoncit.
kurnik... to akoze bolo vsetko? to uz nejdu pokracovat?... viem ze tam vraveli, ze im ostava uz len jedna posledna epizoda, ale nebolo to myslene ako vtip?
Zda sa mi, ze kdesi som o tych 3ch novych dieloch cital, ale teraz to neviem najst.
Ale podla traileru to vyzera tak, ze to fakt bol koniec
Nevime no, ked budu nove diely tak ma to iba potesi
Hmm pozrel som tie tri diely a veru moc ma nepotesili Podla mna to bolo zbytocne ozivenie niecoho, co mozno malo byt jedine ak ozivene na dlhsie.
Ale ak tieto tri diely boli akoze definitivny koniec, tak to ma sklamali..
v tom mate pravdu ze tieto tri casti boli dost slabe a ako koniec trpaslika ich nepovazujem... pre mna trpaslik skoncil hlaskou "Jenom sympaťáci umírají mladí!"