Braid

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Braid

Príspevok od používateľa Stopa »

konecne sa tato logicka 2D plosinovka dostala z Xboxu aj na PC, co na nu poviete? akurat som to hral a musim povedat, ze je to pecka, uz dlho som nehral plosinovku ktora by ma takto chytila
pre zaujemcov: kupit sa da na steame za 13€
Prílohy
braid2
braid2
braid
braid
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Plosinovka za 13 €? To nie...keby bola za 5 tak by som aj rozmyslal ale teraz je to snad iba pre fanusikov.
Sorry za OT, ale na steame sa za podobne peniaze daju najst lepsie hry :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

vyzera to zaujimalo ale je to drahe, pockam na akciu :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kedze tento vikend je na steame za menej, ako spominanych 5E (4.49E), uz sa pravdepodobne viac rozsirila..

Za seba dodam, ze hru som sice presiel kompletne aj s puzzle dielikmi, ale jednym dychom sa musim priznat, ze sa nasli zapeklite situacie, ktore by som bez pomoci YT nedal ani omylom (proste taka kombinacia by ma ani nenapadla, ze moze existovat). A este aj z tych sa naslo par, ktore aj napriek napovede vyzadovali davku usilia aby sa podarilo. Ak toto dokaze niekto prejst cele aj so vsetkymi puzzle dielikmi bez jedinej napovedy, tak klobuk dole, uznavam ho :).
Obtiaznost hry - tazka, miestami sialena (a to sa povazujem za cloveka, ktoremu logicke uvazovanie pracuje celkom dobre)

Chytlava je az az, po zvukovej stranke parada a uplna spica su levely - podobne ako vo world of goo, som nemal ani raz pocit, ze hram to iste. K unikatnemu grafickemu stylu ani netreba nic dodavat. Za 4.49E je to "musthave" titul.

PS: ten koniec som necakal
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

tiez som neodolal tej cene a kupil som si to :) prave som v 5. casti doteraz som presiel vsetky levely bez pomoci dufam ze to nejak vydrzim lebo ta obtiaznost je fakt sialena
Aealo
Addict
Addict

tak som sa akcie dockal, kupil a velmi sa mi to paci :) zatial som to sice moc nehral a presiel som len po World 2
KoCi
Darca
Darca

rochedo napísal:prave som v 5. casti doteraz som presiel vsetky levely bez pomoci dufam ze to nejak vydrzim lebo ta obtiaznost je fakt sialena
Si v piatom svete so zozbieranymi vsetkymi puzzle a bez pomoci? Uff!
Aealo
Addict
Addict

tak uz som presiel world 3 so vsetkymi puzzlami, teraz idem na world 4 ktory je zevraj lahsi ako 3 :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

tak som to presiel - koniec zaujimavy ale z toho pribehu som vela nepochopil aj ked viem dobre anglicky tak je to podane dost zvlastne

ktory level vam robil najvacsie problemy ?
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ja som mal neskutocne problem v leveli kde jediny rebrik strazi zajac (klonovacia cast), to bola jedna z mala pasazi, kde som siahol po youtube, sam by som na to asi neprisiel
taktiez je dost hardcore ten zabijaci level (zabi vsetkych, dostanes puzzle), ofc az pri druhom stretnuti :) taktiez prisiel na rad youtube, po 20 minutach som to proste vzdal
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Stopa napísal:ja som mal neskutocne problem v leveli kde jediny rebrik strazi zajac (klonovacia cast), to bola jedna z mala pasazi, kde som siahol po youtube, sam by som na to asi neprisiel
taktiez je dost hardcore ten zabijaci level (zabi vsetkych, dostanes puzzle), ofc az pri druhom stretnuti :) taktiez prisiel na rad youtube, po 20 minutach som to proste vzdal
jj ta cast so zajacom, tak tu som presiel asi ako poslednu, a pri tom to je az primitivne jednoduche :)
KoCi
Darca
Darca

okrem toho zajaca bol tiez level so spomalovacou stazou, kde si si spustil rebrik, ktory nedociahol az k spominanemu puzzle, rovnako tiez level HUNT (tj co sa otvorili dvere az po zabiti vsetkych somarikov) .. tam ma vo sne nenapadlo ze skocit po hajzlovi 2x...

Tiez som sa zapotil pri leveli, kde som po mape nahanal kluc, ktory sa vracal po svojej povodnej trase. Nie je to nejak tazke, ale nenapadla ma kombinacia.
Napísať odpoveď