Braid
Braid
konecne sa tato logicka 2D plosinovka dostala z Xboxu aj na PC, co na nu poviete? akurat som to hral a musim povedat, ze je to pecka, uz dlho som nehral plosinovku ktora by ma takto chytila
pre zaujemcov: kupit sa da na steame za 13€
pre zaujemcov: kupit sa da na steame za 13€
kedze tento vikend je na steame za menej, ako spominanych 5E (4.49E), uz sa pravdepodobne viac rozsirila..
Za seba dodam, ze hru som sice presiel kompletne aj s puzzle dielikmi, ale jednym dychom sa musim priznat, ze sa nasli zapeklite situacie, ktore by som bez pomoci YT nedal ani omylom (proste taka kombinacia by ma ani nenapadla, ze moze existovat). A este aj z tych sa naslo par, ktore aj napriek napovede vyzadovali davku usilia aby sa podarilo. Ak toto dokaze niekto prejst cele aj so vsetkymi puzzle dielikmi bez jedinej napovedy, tak klobuk dole, uznavam ho
.
Obtiaznost hry - tazka, miestami sialena (a to sa povazujem za cloveka, ktoremu logicke uvazovanie pracuje celkom dobre)
Chytlava je az az, po zvukovej stranke parada a uplna spica su levely - podobne ako vo world of goo, som nemal ani raz pocit, ze hram to iste. K unikatnemu grafickemu stylu ani netreba nic dodavat. Za 4.49E je to "musthave" titul.
PS: ten koniec som necakal
Za seba dodam, ze hru som sice presiel kompletne aj s puzzle dielikmi, ale jednym dychom sa musim priznat, ze sa nasli zapeklite situacie, ktore by som bez pomoci YT nedal ani omylom (proste taka kombinacia by ma ani nenapadla, ze moze existovat). A este aj z tych sa naslo par, ktore aj napriek napovede vyzadovali davku usilia aby sa podarilo. Ak toto dokaze niekto prejst cele aj so vsetkymi puzzle dielikmi bez jedinej napovedy, tak klobuk dole, uznavam ho
Obtiaznost hry - tazka, miestami sialena (a to sa povazujem za cloveka, ktoremu logicke uvazovanie pracuje celkom dobre)
Chytlava je az az, po zvukovej stranke parada a uplna spica su levely - podobne ako vo world of goo, som nemal ani raz pocit, ze hram to iste. K unikatnemu grafickemu stylu ani netreba nic dodavat. Za 4.49E je to "musthave" titul.
PS: ten koniec som necakal
ja som mal neskutocne problem v leveli kde jediny rebrik strazi zajac (klonovacia cast), to bola jedna z mala pasazi, kde som siahol po youtube, sam by som na to asi neprisiel
taktiez je dost hardcore ten zabijaci level (zabi vsetkych, dostanes puzzle), ofc az pri druhom stretnuti
taktiez prisiel na rad youtube, po 20 minutach som to proste vzdal
taktiez je dost hardcore ten zabijaci level (zabi vsetkych, dostanes puzzle), ofc az pri druhom stretnuti
jj ta cast so zajacom, tak tu som presiel asi ako poslednu, a pri tom to je az primitivne jednoducheStopa napísal:ja som mal neskutocne problem v leveli kde jediny rebrik strazi zajac (klonovacia cast), to bola jedna z mala pasazi, kde som siahol po youtube, sam by som na to asi neprisiel
taktiez je dost hardcore ten zabijaci level (zabi vsetkych, dostanes puzzle), ofc az pri druhom stretnutitaktiez prisiel na rad youtube, po 20 minutach som to proste vzdal
okrem toho zajaca bol tiez level so spomalovacou stazou, kde si si spustil rebrik, ktory nedociahol az k spominanemu puzzle, rovnako tiez level HUNT (tj co sa otvorili dvere az po zabiti vsetkych somarikov) .. tam ma vo sne nenapadlo ze skocit po hajzlovi 2x...
Tiez som sa zapotil pri leveli, kde som po mape nahanal kluc, ktory sa vracal po svojej povodnej trase. Nie je to nejak tazke, ale nenapadla ma kombinacia.
Tiez som sa zapotil pri leveli, kde som po mape nahanal kluc, ktory sa vracal po svojej povodnej trase. Nie je to nejak tazke, ale nenapadla ma kombinacia.