co sa tyka dabingu na nemecky a madarsky sa to nechyta
Big Bang Theory [spoilers]
haha ja som s BBT az taky problem nemal.. no ked som tu zacal pozeravat M.A.S.H. v angl. originaly, tak asi prvych 5 casti som len kukal ze o com to tociap4ra napísal:Shark_NX, vies ze mas pravdu? Dnes som sa pristihol vo vlaku, pri 5. casti, ze uz im rozumiem viac. Ale aj tak mi davaju sem-tam este zabrat.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak som si dal maraton, pozrel som za tri dni obe serie, musim povedat ze skvely seria
Strasne sa smejem ked ma Sheldon tie jeho tiky
. Sheldon ma riadne hlasky
K ankete: povedal by som ze porovnatelne... ITC ma vyzsiu frekvenciu vtipkov, ale BBT je proste tiez uplne skvele, tie hlasky, viac casti
/edit
Este ma tak napada ako sa to cele obracia. Ked som prvy raz videl BBT tak sa mi to vobec nepacilo. Potom po dlhom case - pred troma dnami - ked ma to chytilo, zo zaciatku sa mi tam Sheldon vobec nepozdaval, no a teraz nakoniec na nom strasne zomieram. Stastie ze je tam
Strasne sa smejem ked ma Sheldon tie jeho tiky
K ankete: povedal by som ze porovnatelne... ITC ma vyzsiu frekvenciu vtipkov, ale BBT je proste tiez uplne skvele, tie hlasky, viac casti
/edit
Este ma tak napada ako sa to cele obracia. Ked som prvy raz videl BBT tak sa mi to vobec nepacilo. Potom po dlhom case - pred troma dnami - ked ma to chytilo, zo zaciatku sa mi tam Sheldon vobec nepozdaval, no a teraz nakoniec na nom strasne zomieram. Stastie ze je tam
Herec zo star treku http://daisydownunder.com/images/M-spockA.jpgmoosha napísal:Sry za OT, ale kto je tam ten Leonard Nimoy?