aha tak to je super som myslel že tam su aj nejake mesačne poplatky ako je to napriklad pri wow ale aj tak najprv by som to skusil cez ten non-steam takže budte taky dobry ked viete tak helfnite lebo už neviem ja som to stiahol a teraz neviem čo mam robit neviem či to mam patchovat alebo čo prosim ....vdaka
omfg za 11.26,- bez váhania...ja som bral cisto tf2 za 9.99..
btw...to ozaj nemá nikto chuť na nejaký match? server by sme mozno nasli
a este neviete niekto poradiť dobré servery napríklad nejake cz/sk ale kludne mozu byt aj iné
Opak napísal:omfg za 11.26,- bez váhania...ja som bral cisto tf2 za 9.99..
btw...to ozaj nemá nikto chuť na nejaký match? server by sme mozno nasli
a este neviete niekto poradiť dobré servery napríklad nejake cz/sk ale kludne mozu byt aj iné
Ja tiež hravam, je to podla mna super hra, grafika tiež super, sa mi páči ten štýl taký kreslený, ale aj na druhej strane že tam nechýba poriadne mäso a som aj v grupe hojka takže by som zahral dakedy...
Zajtra by mi to malo dojst
Ako sa hladaju server ? je v hre ten "program" na najdenie serverov? alebo treba prepisovat IP ? alebo ako ? je to jak CS? vysvetli mi to prosim niekdo.. nikdy som to nehral
Aha, dik... a da sa niekde na nete najst nieco o tych classach ? lebo som pocul ze su tam rozne classy a kazda ma ine "skilly". A neviem ako to mam dat vyhladat do googlu.. dal som Team Fortress 2 Class a naslo len hovadiny