GothaR napísal:No to teda hej, teraz maju uz kontrakt na 8 serii
neviem ci sa mam tesit alebo byt smutny... teraz su 4 serie.. teda 4 konci... napriklad taky Scrubs ich ma 8 a VZDY sa tesim na novy diel pri Himym taka radost nie je... a ked si zoberiem, ze este ma byt jeden krat tolko, uff
No u mna sa ta radost vratila, kvalita 4tej serie ma stupajucu tendenciu a to je len dobre. Na druhej strane sa moj postoj k serialu zmenil a uz necakam na to, kto bude matka, ale jednoducho sledujem pribeh(y) postav a himym sa pre mna stal novodobymi Priatelmi
GothaR napísal:Na druhej strane sa moj postoj k serialu zmenil a uz necakam na to, kto bude matka, ale jednoducho sledujem pribeh(y) postav a himym sa pre mna stal novodobymi Priatelmi
No konecne tu mame novy diel, podla mna je celkom podareny, no je citit, ze tam Lily chyba. Do konca serie sa uz asi nejakeho vacsieho zlomu nedockame, to by asi musel zacar nieco riesit Barney s Robin a to sa asi tiez nebude dat kvoli jej tehotenstvu...
no inak k tomu vtipu -- pocul som ze je aj verzia ze "you cant peanubutter your nick into a 5 year old"... a to je uz dost nechutne a preto sa s nimi lili nebude bavit dufam, ze ta herecka co ju hra rychlo porodi a bude zas v dalsich castiach
inak pozeravate to niekto aj v slovencine? mam pocit ze JOJka odvysielala celu prvu seriu, zaujimalo by ma ci bude aj druha seria niekedy.. stoji za to si to pozriet znova
mozu sa sem davat youtube linky? (ukazka himym z jojky)
Mne sa tento diel pacil, konecne nejaka zmena a posun v deji A vlastne som aj zabudol na absenciu Lily, podla mna to bolo scenaristicky dobre zvladnute.
Planuje sa v seriali pokracovat ? Lebo toto silne zacina pripominat koniec serialu s ukoncenim, ze Ted vlastne aj svoju buducu zenu stretol (kedze ako vieme sa jedna o pribeh so zltym dazdnikom) a Barney si zas pripomenul, ze chce ist po Robin.