Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

asi podla toho ze tu neklesla navstevnost zapasov pod 5000 divakov, tak asi podla toho!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

mirak2 napísal:asi podla toho ze tu neklesla navstevnost zapasov pod 5000 divakov, tak asi podla toho!
Hm, takze napr. taky MHC Martin by mohol byt Majstrom Slovenska, mohol by mat najvernejsich fanusikov spomedzi vsetkych hokejovych klubov na Slovensku, ale kedze kapacita ich stadiona ma len cca 4000 miest, nikdy by nemohol byt "hokejovejsim mestom" ako Kosice, kedze v Martine si nemozu povedat, ze "navstevnost zapasov neklesla pod 5000 divakov"? Zaujimava to logika, o samotnom termine "najhokejovejsie mesto" nehovoriac. Pripisujem to na vrub tej hostiny po desatrocnej diete ; )
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

no aj bystrica taka mala maštal a skoro stale bola vypredana
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Tomasito napísal:Hm, takze napr. taky MHC Martin by mohol byt Majstrom Slovenska, mohol by mat najvernejsich fanusikov spomedzi vsetkych hokejovych klubov na Slovensku, ale kedze kapacita ich stadiona ma len cca 4000 miest, nikdy by nemohol byt "hokejovejsim mestom" ako Kosice, kedze v Martine si nemozu povedat, ze "navstevnost zapasov neklesla pod 5000 divakov"? Zaujimava to logika, o samotnom termine "najhokejovejsie mesto" nehovoriac. Pripisujem to na vrub tej hostiny po desatrocnej diete ; )
tvoja logika je tiez velmi zaujimava, zajimave ze si si nezobral do ust (prstov) klub zo svojho mesta...tuna ludia hokej zboznuju, v stredu aj piatok krcmy plne, ludia v dresoch kosickych a fandili aj pri TV v krcmach aj ked sa hralo u nas a sa nevosli do plechovky, plus autobus kosicanov privitalo rano pred steelkou plus minus 800 ludi....ked chces buzerovat za chu****, tak si najdi niekoho ineho...cista zavist bazmeg toto

//k-: toho cigana si si mohol odpustit, dement vytrety
Tomasito
VIP
VIP

mirak2 napísal:tvoja logika je tiez velmi zaujimava, zajimave ze si si nezobral do ust (prstov) klub zo svojho mesta...tuna ludia hokej zboznuju, v stredu aj piatok krcmy plne, ludia v dresoch kosickych a fandili aj pri TV v krcmach aj ked sa hralo u nas a sa nevosli do plechovky, plus autobus kosicanov privitalo rano pred steelkou plus minus 800 ludi....ked chces buzerovat za chu****, tak si najdi niekoho ineho...cista zavist bazmeg toto
Do istej miery chapem, ze prvy krat vo svojom zivote na vlastnej kozi prezivas atmosferu oslav titulu tvojho oblubeneho hokejoveho timu a tak z teba hovoria emocie, no nebud smiesny a nabuduce predtym ako nieco napises, rozmyslaj...

Priklad MHC som vzhalom na kapacitu ich stadiona a ich fanusikov nevybral nahodou. Prestan sa vyhovarat a radsej si priznaj, ze tym absurdnym vysvetlenim vyssie si strelil capa, a to poriadne. To tu chces teraz pisat nezmysli a ked si niekto dovoli ozvat sa, obvinovat ho zo zavisti? Ja som tu Kosicanom k titulu zagratuloval a nemam problem uznat, ze si ten titul zasluzili.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja som od Kosic a aj som im fandil. :smt112
Ale tiez myslim,ze ukazovat na jedno,alebo druhe mesto ako na najhokejovejsie,je troska mimo.Ved vsade je predsa kopec skvelych fanusikov...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

dnesna oslava na hlavnej: legendarne bude ked hokejisti na konci zacali skandovat DNESKA PIJEME SALALALA a potom TRI DNI PIJEME SALALALA :lol: :lol: :lol:
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

hej to bolo huste :lol: :lol:
a super bolo ked sme kricali ze budeme majstri o rok, o 10 rokov, o 15 rokov a potom rozpravac (nwm ako sa vola ale je vtipny) povedal faithovi ze budu mat co robit :lol:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

to uz som tam asi nebol... ale pocas ohnostroja si kmit so simurdom dobre davali :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

smejo
Addict
Addict

tato hlaska z diskusie ma dost pobavila: "VEDLA PALFFYHO BY AJ ŠKOLSKY AUTOMAT NA NAPOJE NAZBIERAL 100 bodov ... " :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ked myslis, ze keby si sa tam postavil ty tak by si isto nazbieral sto bodov...

inak velmi pekne oslavy na kosickom namesti... hlavne ta mandarinka darinka a publikum svorne spievalo. Fakt uber cool :roll:
smejo
Addict
Addict

Martin44 napísal:Ked myslis, ze keby si sa tam postavil ty tak by si isto nazbieral sto bodov...
co splietas? nikde som nenapisal, ze sa s tymto nazorom stotoznujem (taktiez netvrdim, ze nie), jednoducho ma to pobavilo...
beriem to s nadhladom a vo svojej podstate sa s tym aj stotoznujem, len nerozumiem tomu, preco to premietas na mna, vari som ja profesionalny hokejista??

este som od teba poriadny prispevok necital...

// edit - aby to nahodou nevyznelo, ze mam nieco proti zigovi... urcite nie, naopak, je to skvely hrac, bezpochyby najlepsi v extralige a patri mu moj obdiv... tym som chcel povedat skor to, ze bol hlavnym tahunom celeho muzstva
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Jeho najsilnejsie vyjadrenie bolo "Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska", takze neries :) . Vy, ak by ste mali oslavy, urcite by vsetci spieeevali, vsetci priiisli, ano, ano. Zacalo to trocha neskor (ked som tam uz ja nebol :D).

//este jedno prosim, KOSICKI MAJSTRI!
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

pri tom clanku bol v diskusii tiez prispevok "pri oslavach v blave by prislo 900 ludi, s casnickami 1000" :lol: ale sak je z petrzaaaaaaalky..ale je zajimave kolko ludi nam zavidi titul ...majstrovsky, nie najhokejovejsieho mesta...lebo najhokejovejsie mesto je stale len to kde hra slovan..a riesia si komplexy karmou, trapkovia :lol: a slachta fora z martina detto..vsetko vysokohodnotene karmy ..cmuuuuuuuuciq :P
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nuz iste ze vam tam doslo vela ludi, ved po desiatich rokoch titul... To je viac-menej rarita.
Ono Uz ten osial opadne ked Slovan vyhrava tituly ako na beziacom pase.
A celkovo pre nas je tento rocnik vynimocny tym ze sme ten titul neziskali.
Nuz Slovan podcenil Skalicu, mohol mat titul doma prave on.
Nasledujuci rocnik bude pre Slovan krizovy nakolko sa stahuje do Ruzinova s kapacitou ako velmi malou a vela hracov asi pojde aj prec. No dalsi rocnik sa bude tesit na Novucicky stadion postaveny na zakladoch terajsej Samsung areny a planuje sa stavat aj multifunkcna hala v Petrzalke. Cize teoreticky by mohli byt prave tieto dva stadiony dejiskom Majstrovstiev Sveta.
Tomasito
VIP
VIP

A teraz pome vsetci udajnu hymnu "najhokejovejsieho mesta na svete":

JE-DEN PO-MA-RANC, SA ZA-LU-BIL RAZ... :sledujem:

A teraz vazne. 10 rokov diety je urcite vela a tak nech si fanusikovia KE ten bezpochyby fantasticky pocit dosyta uziju, avsak prejav a poniektore uletene vyroky skor svedcia o prejave tazkeho komplexu a malomestiactve ich autorov (cest vynimkam!).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co som videl v TV, tak skutocne trapne to co predvadzali hokejisti Kosic. Pesnicka Mandarinka Darinka bola hitom tak pred niekedy okolo roku 1997 (+/- 2 roky) a Kosicania si ju idu teraz spievat a hovorit o hymne??? A ten akoze spev v podani "Toto sme tu este nemali" - to bol uz uplny vrchol trapnosti. A slova Grona nema vyznam ani komentovat, rovnako ani jeho plakanie nad tym, ze sa na MS opat nedostane, ved podobne bol na tom pred rokom Uram.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Gron je atrapou hokejistu ktoreho nechceli ani na farme Devils a tak sa usadil na blizkom vychode.
Ked je mandarinka darinka hymnou, preco nie :lol: nech si ju nechaju, aspon bude z coho robit špásy.
Neviem no, vobec mi netrha zily ze Kosice vyhrali titul, i ked samozrejme som to prial vo finale jednoznacne Skalici. Ale tie oslavy mi tiez prisli ako vidiecka veselka. :oops:
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

slovanisti kritizujte kosice teraz
hlavne ze sme sa na tych oslavach zabavili a ja za to nemozem ze palffyho poslali 3x na najazd a ani jeden nedal tak nwm co chcete od kosicanov podla mna to vobec nebolo trapne a aj keby hej kazdy je clovek a o tych stadionoch co hovori Martin44 tak ja si myslim ze aj v Steel Arene by sa mohlo hrat predsa je to zatial najvacsia hala na Slovensku a je jasne rozhodnute ze uz aj v kosiciach sa budu hrat majtrovstva :evil:
Zamknuté