Google Chrome (webbrowser)

Informácie o software, ankety...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

yazoo napísal:Ja si myslim, ze malo ludi prejde na Chrome. Prehliadace ako Opera a Firefox mozu uzivatelovi poskutynut ovela viac moznosti ako Chrome (momentalne). Mozno teda budu chciet zaujat niecim novym, lepsim.
No aspon sa zlepsi konkurencia :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

IMHO Chrome nemôže konkurovať FF a O, čo sa týka kvality - aj keď nie je zlý. Google je ale momentálne "trendy" a niektorý menej náročný užívatelia po ňom siahnu z dôvodu aby boli "in" a "cool"..

Je to niečo ako mánia iPhone. Ten telefón nie je úplne najlepší, ale je taký .... sexi? ... :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

keď som to nainštaloval, zahodil som operu, ktorú som mal pekných pár rokov doteraz - s chrome som veľmi spokojný, nič viac mi netreba, reklamy som aj tak doteraz neblokoval, browsovať to zvládne, je to rýchle, vie to záložky na ploche pre akékoľvek webové "stránky", vie to zväčšiť textarea, posielanie info googlu sa dá vypnúť, je to pekné, má to kvalitné zobrazovacie jadro (žiadne gecko :D ) - mne viac netreba, som s ním už od vydania maximálne spokojný
k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

skusal som a celkom mi sadol...

:plus: design
:plus: rychlost
:plus: priehladnost

:minus: browser vo vyvoji (plno nedostatkov, nebudem rozpisovat)

Ak bude final verzia a nejaky ten update, tak mozno potestujem aj tyzden - dva :)
Spriteee
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa Spriteee »

Ja to mám stiahnuté... ale nad Operu to stále nemá.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, používam to presne ododňa vydania. zatiaľ som s tým po dlhom užívaní spokojný - snáď s jedinou výhradou - > cookies sa mi v určitých časových intervaloch sami od seba mažú. proste príjdem sa web, dostanem cookies s platnosťou rok, a za týždeň napríklad už tú cookies nemám. deje sa to konštantne na všetkých weboch.

príklad:

prihlásim sa na hojko.com, dám že pamätať prihlásenie. za týždeň sem príjdem, a musím sa znova prihlasovať, napriek tomu že tá cookies mala platnosť rok a každých 24 hodín som navštívil nejakú podstránku hojko.com. obsvlášť je to nepríjemné napríklad u tv programu, kde si nastavím stanice, chodím tam niekoľko krát do dňa, a jedného dňa <7 sú tie stanice v defaultnom rozvrhnutí == cookies prestala platiť. je to dosť otrasná vec - napríklad vo firefoxe som prihlásený celý ten rok čo platí cookies, aj v opere, nechápem prečo si chrome ľubovoľne tie cookies maže.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som to vyskúšal doma pred časom.. no nejako som nebol spokojný predsa len starého psa novým kuskom nenaučíš.. a ked som zvyknutý na firefox tak ma to nejak nebralo..

chrome sa mi zdá v niektorých prípadoch nestabilný ale možno to bolo niečim iným a nie prehliadačom..

potom som ho nainštaloval aj v robote (o moc slabší komp) kedže prehliadač mám vkuse minimalizovaný žere to niečo z tej málo pamate čo tu je.. porovnal som firefox a chrome pri zobrazení tých istých stránok a výsledok ma potešil:
firefox: 65 224 k
chorme: 12 916 k

je to kus rozdiel.. len chcelo by to kus viacej nastavení k vlastnej spokojnosti.. dalším prúserom je že ešte ako tak ma drží travian a potrebujem (resp uľahčuje to prácu) opičku čo v chrome nieje..
čo mi ešte vadí prí pasaní napr príspevku je všetko podčarknuté aj ked je to napísané správne..
od kedy vyšiel chrome skúšam ktorý prehliadač bude môjmu gustu asi naj.. firefox? opera? chrome?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ako zrusim v google chrome opravu pravopisu?
dakujem
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

obavam sa, ze jedine riesenie je krizik vpravo hore :( .. to je presne to, co mi na tom prehliadaci sakra vadilo.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jo tiež mi nechutne vadili všetky podčiarknuté slová aj ked boli napísané správne
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

uvazoval som o tomto prehliadaci a myslite si ze by som ho mal zamenit za firefox,lebo som o nom pocul len same dobre veci :roll:
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

ja som na chrome prešiel z FF3 ,pretože sa mi FF dosť d*****l ...oceňujem na chrome jeho rýchlosť a jednoduchosť .U mňa ma jedno veľké :plus: :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

rýchlosť a jednoduchotsť to teda má .. ale strašne ma ubíja písanie príspevkov resp hocičoho dlhšieho ako jedno slovo.. správa sa to čudne
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

to pisanie prispevkov iba niekde, tiez sa mi to nepaci, miznutie prvych pismen pri dalsom riadku? ich nasledne objavenie po par dalsich pismenach? zobrazenie zmazaneho riadku? to je fakt silne kafe, ale aj tak ho budem pouzivat kym sa konkurencie nepozbiera :P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Tak neviem ako vy.. ale ja s tym blbnutim riadkov v textarea mam problem len tu na hojku - no da sa s tym zit :) .. dokonca uz aj na to podciarkovanie som si zvykol ;)
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ahojte, mám 1 problém, ked chcem ísť nižšie a stlačím to koliesko a myši tak sa nič nestane,dúfam že vieťe očom hovorím, vo FF3 my to ide bezproblémov ,vedel by mi niekto poradit ??

inak stými podčiarknutými slovamy máte pravdu :?
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

nikto z vas neprisiel na to ako vypnut to podciarkovanie?
Je to jednoduche
moznosti->pomocne nastavenia->zmenit nastavenie pisma a jazyka->jazyky->skontrolovat pravopis a date prec fajku.
Ake jednoduche :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Aktualna verzia Google Chrome neumoznuje pracovat v Offline Mode.
Uvazuje sa o implementacii tejto funkcie do dalsej verzie ale nikto nevie kedy to bude.
Na Offline Mod budes musiet pouzivat Internet Explorer, Mozillu alebo Operu.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dneska som mu dal druhu sancu a zasa ma sklamal....

1) nastavil som si nech pri spusteni nacita karty ktore boli otvorene pri zatvoreni programu - nestalo sa
2) strasne minimum nastaveni
3) chcel som si nahodit na neho temu - ci som pouzil navod na hadam kazdej stranke o temach - alebo aj programek - furt som dostal hnusny cerveny ramik...

to je na zaplakanie... opera mi spomaluje komp, firefox pokial do neho nenahadzem milion pluginv mi nevyhovuje a chrome suxx.... asi vytiahnem kabel a vyserem sa na internet...
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

s tymi kartami to mne funguje bez problemov, s nedostatkom nastaveni musim iba suhlasit..

Firefox som pouzival 4-5 rokov, v podstate od zaciatku, ale ta jeho neskutocna pomalost ma uz az moc vytacala.. tak pred cca dvomi tyzdnami som sa s nim nadobro rozlucil a nahodil Operu. Pouzivam ale aj Chrome, na niektorych strankach mi Opera nie vzdy funguje tak, ako by som chcel.. vadi mi na nej hlavne jedna vec --> niekedy mi nenacita vsetky obrazky, pritom stranka sa tvari ako nacitana.. vacsinou sa to spravil Reloadom, niekedy vsak az na treti pokus.. nevie niekto, cim to moze byt??

na chrome mi chybaju hlavne dve veci - blokovanie reklam a Mouse Gestures.. ked budu tieto dve veci vyriesene, opustim aj operu, chrome je superrychly
Napísať odpoveď