myslím že to nebolo na mieste pretože moj internet ide plnou rýchlosťou 128kb a mám obmedzenie na den 700MB.. takže nevim či je ešte niečo horšie..
//a tie update nemaju zdaleka 700mb..to je par MB
no ja som si nainstaloval orange box.. a potom idem spustit TF a vyskocil update zo steamu.. a trva to nejak dlho ( uz asi pol hodinu ) a je len 33%... a taha sa to rychlostou 70kb/s cca..
To bude tou rychlostou . Ja som kupoval vtedy, ked bol v akcii (diky KoCi este raz) a tahal som 30kB/s a to mam optiku... to bola nedockavost ! (ziadna hra na SourceEngine podotykam )
Toy M@ch!n3 napísal:skuste zmenit lokaciu odkial steam stahuje ja mam nemecko a ide to dobre
Myslíš že by to pomohlo aj mne keď 60-70kb/s je u mňa klasika? Ako nie som debil, ale občas mi hodilo linku kde ťahám 100-200kb/s aj keď už hádam rok som nič také nenašiel... ak hej, tak kde to zmením .
Při splnění 10 úkolů dostane 1. zbraň. 16 úkolů stačí na 2. zbraň a při dosažení 22 úkolý dostanete poslední 3. zbraň. 1. zbraň bývá náhrada za secondary (u pyra za brokovnici dostanete flaregun=světlici), 2. zbraň už nahradí primary slot (medik namísto UberCharge ma Crietzkrieg= místo nesmrtelnosti dáte kolegovy samé crity) a 3. finální nahradí melee zbraň, sekyrka u pyra nebo pilka u medika. Tyto zbraně si vybíráte v menu hry a můžete mít u sebe pouze jednu dané třídy.
Toto je napisane na stranke co Gothar napisal na predoslej strane.
proste musis robit tie " Achievements" ...niektore su lahucke,popr. si mozes najst nejaku mapu typu achievement_pyro alebo daco take,ale to uz nie je ono
Omg ako nadstavim aby ma ostatny poculi cez mic. ? v options som vsetko nadstavil tak aby to malo ist.. a ked dam test tak sa aj pocujem.. ale v hre ked rozpravam tak ma ostatny nepocuju.
chvalabohu - kto by na tolko otazok aj stihal odpovedat co davas. Ale taka otazka - aj stlacas tlacidlo pre hlasovu komunikaiu/mas to nastavene automaticky ako je detekovany hlas, alebo proste len tak si kecas do vetra?
Tak som to konečne stiahol a paráda to je . Najprv som nevedel za čo hrať a hral som arénu čo bolo na prd ale potom som si dal Engineera a CP mapy a to bola parádička, 4 v tabulke. Len keď som bežal z jeden strany na druhú opravovať teleport (svine špijonske) tak už som chytal nervy . Ale fakt namakaná hra.