DeJF napísal:Zdravím . Kupil som si z g2play source multiplayer pack,a kod čo zadam do steamu je špatný . Proste napíše že Invalid Product Code .... Čo mam robit?
toto iste sa mi stalo ked som z g2play kupil CS 1.6, proste im napis ze ti neberie key, poslu ti novy.
ja som mal problem s orange box keyom. riesil som to cez moje konto -> transakcie -> opytaj sa na transakciu. neslo ani druhe, az na treti krat mi poslali funkcne, no odpoved prisla vzdy do 15 minut a to bolo okolo siestej vecer...
ViRuS napísal:ja som mal problem s orange box keyom. riesil som to cez moje konto -> transakcie -> opytaj sa na transakciu. neslo ani druhe, az na treti krat mi poslali funkcne, no odpoved prisla vzdy do 15 minut a to bolo okolo siestej vecer...
Tak to nič...Mne to kupovalô koci.To by musel pozriet on ...
Tiež nemusia všetko čo im príde v jeden deň aj keď to je ráno vybavovať v tej istý... myslím že tam majú dačo že do 24 hodín odpíšu. A za 24 hodín bola už sobota....
filip102 napísal:Tiež nemusia všetko čo im príde v jeden deň aj keď to je ráno vybavovať v tej istý... myslím že tam majú dačo že do 24 hodín odpíšu. A za 24 hodín bola už sobota....
Jop,pravda.Uvidim či napišu v pondelok
//autoeditácia príspevku ( 20 Apr 2009, 18:22 )
Tak ešte stále mi neodpísali ... ;( .. sabojim že sa na mna vysrali
no v tej stranke maju v zalozke kontakt mail [email protected] ale odpoved mi prisla z [email protected] ... tak skus napisat na tuto adresu. a inac aky jazykom im to pises? lebo neviem ci rozumeju slovencine
ViRuS napísal:no v tej stranke maju v zalozke kontakt mail [email protected] ale odpoved mi prisla z [email protected] ... tak skus napisat na tuto adresu. a inac aky jazykom im to pises? lebo neviem ci rozumeju slovencine
napis im:
Hello,
>datum< I have ordered Source multiplayer pack, but the serial key that you sent me is invalid. Can you send me a proper key?
Thank you in advance,
>meno<
ViRuS napísal:napis im:
Hello,
>datum< I have ordered Source multiplayer pack, but the serial key that you sent me is invalid. Can you send me a proper key?
Thank you in advance,
>meno<