F1 2009
Tak ako, sledovali ste kvaldu? Bola pekne napinava, za vettelov pole som velmi stastny. Webber isiel super po cely cas, bolo jasne, ze sa dostane dost vysoko. Co sa alonsa tyka, dalo by sa polemizovat, ci sa o jeho druhe miesto postaral novy difuzor alebo pravdepodobne prazdna nadrz, uvidime, ked budu zverejnene vahy monopostov. No a ferrari, som velky fanusik, ale teraz je jednoducho zbytocne fandit im tak, ako po minule roky, ked je vidiet, ze uz v Q1 maju problemy, ale verim, ze sa cez ne cerveny dostanu a opat budu siahat po vyssich prieckach.
Mylsim, ze Brawn nebude dlho dominovat... Redbull ma dobre auto aj bez dvojiteho difuzora a Alonsovi naistalovali novy difuzor z piatka na sobotu a v kvalifikacii sa to hned prejavilo... podla mna nepotrva dlho a Brawn GP uz nebude neporazitelny a tiez si nemyslim, ze maju isty titul... Ako povedal Alonso, staci jedna nova suciastka a prejavi sa to ovela viac, ako v minulych rokoch. Zalezi od toho, ako velmi budu musiet v jednotlivych tymoch prerabat auta kvoly novemu difuzoru, ale do Barcelony chysta vela tymov nove suciastky, takze tam moze byt uz vsetko inak.